Eurotrip aj√°nlat: kir√°ndul√°s a hegyekbe + kiv√°l√≥ √©telek √©s italok + h√≥labirintus

Beutaz√°si felt√©telek Lengyelorsz√°gba IDE kattintva olvashat√≥k.

100% p√©nzvisszafizet√©si garancia a r√©szv√©teli d√≠jra: Amennyiben az utaz√°st nem tudjuk elind√≠tani, a teljes r√©szv√©teli d√≠jat visszafizetj√ľk. A p√©nzvisszafizet√©si garancia nem vonatkozik az egy√©ni utaz√°sk√©ptelens√©g eseteire. Tov√°bbi r√©szletek gyakori k√©rd√©sek oldalunkon olvashat√≥k.

Varázslatos 3 nap a téli Zakopanéban

Advent eltelt√©vel m√°rciusban ism√©t kir√°ndul√°st szervez√ľnk Zakopan√©ba. Ennek az utaz√°sunknak a soksz√≠nŇĪ programlehetŇĎs√©g √©s a sok szabadidŇĎ az elŇĎnye. Minden koroszt√°ly megtal√°lja a sz√°m√°ra megfelelŇĎ programot, legyen az h√≥labirintus l√°togat√°s √©s sz√°nk√≥z√°s, tov√°bb√° sikl√≥z√°s, t√ļr√°z√°s a GubaŇā√≥wka-hegyen √©s ak√°r eg√©sz napos wellness lehetŇĎs√©g Zakopane aquaparkj√°ban. Vel√ľnk mindez lehets√©ges!

1. nap:

√Črkez√©s Zakopan√©ba, GubaŇā√≥wka sikl√≥

Indul√°s 6:30 √≥rakor BudapestrŇĎl, tal√°lkoz√°s 6:15 √≥rakor. Szlov√°ki√°n kereszt√ľl utazunk, √ļtk√∂zben egy 45 perces pihenŇĎt tartunk a 960 m√©teres magas Donovalyban. Zakopan√©ba kora d√©lut√°n fogunk meg√©rkezni. Elfoglaljuk a belv√°rosban tal√°lhat√≥ sz√°ll√°shely√ľnket, majd belevetj√ľk magunkat a v√°ros sŇĪrŇĪj√©be. V√°laszthat√≥ sz√°llod√°k:

Hotel Gromada**: egyszerŇĪ, kellemes k√©t csillagos sz√°lloda Zakopane belv√°ros√°ban, a s√©t√°l√≥utca k√∂zep√©n.

Hotel Boruta***: kényelmes három csillagos szálloda Zakopane belvárosához közel, a sétálóutcától kb. 15 perc sétára.

K√∂z√∂s s√©t√°nk sor√°n l√°tni fogjuk a T√°tra M√ļzeumot, a hegylak√≥ g√≥r√°lok lovaskocsijait, egy kis fatemplomot √©s mellette a t√∂bb sz√°z √©ves helyi temetŇĎt, v√©g√ľl √°ts√©t√°lunk a zakopanei piacon. A s√©t√°l√≥utca v√©g√©rŇĎl indul a GubaŇā√≥wka felvon√≥, mellyel 1128 m√©teres magass√°gba kapaszkodunk fel √©s gy√∂ny√∂rk√∂d√ľnk a Magas-T√°tra lengyel oldal√°nak t√©li sz√≠neiben.

G√≥r√°l ,,hegylak√≥” lakoma (v√°laszthat√≥): Az esti lakom√°t egy jellegzetes helyi karczm√°ban (cs√°rd√°ban) tartjuk, ahol t√∂bb √≠zig-v√©rig lengyel fog√°st k√≥stolhatunk meg! A lakoma r√©szei: grillezett oscypek sajt √°fony√°val, juht√ļr√≥leves t√©szt√°val, m√©zes oldalas fokhagym√°s t√ļr√≥s h√©j√°ban s√ľlt krumplival, sal√°ta mix, brownie, k√°v√© vagy tea. Az egy√©b italfogyaszt√°s k√ľl√∂n fizetendŇĎ (a men√ľ v√°ltoztat√°s√°nak jog√°t szervez√©si okb√≥l fenntartjuk). A lakom√°ra elŇĎzetes jelentkez√©s sz√ľks√©ges, a r√©szv√©teli d√≠jjal egy√ľtt fizetendŇĎ, a vacsora √°ra 13.500 Ft/fŇĎ.

2. nap:

Hólabirintus és wellness

Reggeli ut√°n els√©t√°lunk a t√©li √∂r√∂m√∂k zakopanei paradicsom√°ba, a Snowlandia Parkba. A k√ľl√∂nleges t√©li attrakci√≥ban kipr√≥b√°lhatjuk magunkat a h√≥labirintusban, tov√°bb√° mini ZOO √©s sz√°nk√≥p√°lya is v√°rja az √©rdeklŇĎdŇĎket. A csod√°latos J√©gvar√°zs birodalomban mindemellett a H√≥kir√°lynŇĎ palot√°ja is v√°rja a l√°togat√≥kat, ahol k√ľl√∂nf√©le szobrokat, h√≥b√≥l √©s j√©gbŇĎl k√©sz√ľlt dombormŇĪveket csod√°lhatunk meg. A program felejthetetlen kikapcsol√≥d√°s √©s sz√≥rakoz√°s kicsiknek √©s nagyoknak egyar√°nt.  A Snowlandia Park nyitva tart√°sa az idŇĎj√°r√°st√≥l f√ľgg, az elm√ļlt √©vekben m√°rcius k√∂zep√©n nyitva volt, de a h√≥helyzettŇĎl f√ľggŇĎen v√°ltozhat.

D√©lut√°ni programnak az Aqua Park Zakopan√©t aj√°nljuk, mely k√∂zponti sz√°ll√°sunkt√≥l szint√©n gyalogos t√°vols√°gra tal√°lhat√≥. A kikapcsol√≥d√°sra √©s felt√∂ltŇĎd√©sre v√°gy√≥kat √©lm√©nymedence, cs√ļszd√°k, gy√≥gymedence, szauna vil√°g, s√≥barlang, bowling, fitness, a gyerekeket pedig k√ľl√∂n j√°t√©kszoba v√°rja. Enyhe idŇĎj√°r√°s eset√©n eg√©sz napos szabadprogram, kir√°ndul√°si √©s wellnessez√©si lehetŇĎs√©g.

3. nap:

Sajtk√©sz√≠t√©s √©s szabadidŇĎ Zakopan√©ban

A k√©nyelmes reggeli ut√°n elhagyjuk sz√°ll√°sunkat, bepakolunk a buszba. Fakultat√≠v programk√©nt egy √≥r√°s sajtk√©sz√≠tŇĎ tanfolyamot aj√°nlunk. Az egy √≥r√°s program sor√°n megismerked√ľnk a h√≠res gor√°l sajt, az osczypek t√∂rt√©net√©vel √©s saj√°t sajtunkat is elk√©sz√≠thetj√ľk. Akik nem j√∂nnek vel√ľnk a programokra, tov√°bb ismerkedhetnek Zakopan√©val. Budapestre 15:30 √≥rakor indulunk vissza, √≠gy v√°rhat√≥an 21:00-22:00 √≥ra k√∂z√∂tt √©rkez√ľnk meg.

http://www.snowlandia.pl

http://www.aquapark.zakopane.pl


IDŇźPONT √ČS √ĀRAK

Indul√°s idŇĎpontjaSz√°llodaNap/√©jEll√°t√°s jellegeSzabad
helyek
Részvételi díj
felnŇĎtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.03.15Hotel Gromada**3/2Reggelifoglalható57.900 Ft52.100 Ft
2024.03.15Hotel Boruta***3/2Reggelifoglalható64.900 Ft58.400 Ft

Az √°r tartalmazza:

 • Utaz√°s komfortos aut√≥busszal
 • Sz√°ll√°s 2 √©jszak√°ra Zakopane belv√°ros√°ban Hotel Gromada: www.gromada.pl/hotel-zakopane
  Hotel Boruta: www.hotelboruta.pl
 • BŇĎs√©ges reggeli a sz√°llod√°ban
 • Csoportk√≠s√©rŇĎ idegenvezetŇĎ

Az √°r nem tartalmazza:

 • EUB Storno √©s Top kombin√°lt utasbiztos√≠t√°s a teljes r√©szv√©teli d√≠j 2,5%-a + 2.130 Ft/fŇĎ
 • EUB Top BBP utasbiztos√≠t√°s (lemond√°si biztos√≠t√°s n√©lk√ľl) 2.130 Ft/fŇĎ
 • Egy√°gyas szoba fel√°ra 30.000 Ft/fŇĎ (korl√°tozott sz√°mban el√©rhetŇĎ, t√°rs√≠t√°s eset√©n nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • G√≥r√°l lakoma zakopanei cs√°rd√°ban 13.500 Ft/fŇĎ (r√©szv√©teli d√≠jjal egy√ľtt fizetendŇĎ)
 • Sajtk√©sz√≠tŇĎ tanfolyam 4.000 Ft/fŇĎ (r√©szv√©teli d√≠jjal egy√ľtt fizetendŇĎ)
 • Snowlandia park egy attrakci√≥ √°ra kb. 30-35 zŇāoty/fŇĎ
 • GubaŇā√≥wka sikl√≥jegy kb. 30-35 zŇāoty/fŇĎ
 • Aqua Park Zakopane kb. 50-100 zŇāoty/fŇĎ

FELSZ√ĀLL√ĀSI LEHETŇźS√ČGEK

 • Budapest, D√≥zsa Gy√∂rgy √ļt 1. BOK Csarnok elŇĎtt 6:30
 • Dunakeszi, F√≥ti √ļt 120. Tesco parkol√≥ 6:55
 • V√°c, G√∂d√∂llŇĎi √ļt 1. OMV benzink√ļt 7:20
 • R√©ts√°g, Conoil benzink√ļt 7:50
 • Nagyoroszi, Szent Istv√°n t√©r ElsŇĎ vil√°gh√°bor√ļs eml√©kmŇĪ 8:30
 • Utasfelv√©tel a budapesti indul√°s elŇĎtt 15 perccel!

Var√°zslatos Zakopane jelentkez√©si ŇĪrlap

"*" a k√∂telezŇĎ mezŇĎket jel√∂li

Utasok hozz√°ad√°sa*
Név
Sz√ľlet√©si d√°tum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Var√°zslatos Zakopane jelentkez√©si ŇĪrlap

"*" a k√∂telezŇĎ mezŇĎket jel√∂li

Utasok hozz√°ad√°sa*
Név
Sz√ľlet√©si d√°tum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utaz√°si Iroda

Utaz√°si irod√°nk c√©lk√∂z√∂ns√©ge elsŇĎsorban a 18-55 √©ves koroszt√°ly. Utasaink k√∂z√∂tt fiatal felnŇĎttek, fŇĎiskol√°sok √©s egyetemist√°k, vid√°m k√∂z√©pkor√ļak √©s csal√°dok gyerekektŇĎl a nagysz√ľlŇĎkig egyar√°nt visszaj√°r√≥ vend√©geink. Utaz√°sainkra jelentkezhetsz p√°rban, csal√°dk√©nt, bar√°ti t√°rsas√°ggal, de ak√°r egyed√ľl is. N√°lunk mindenki megtal√°lja a t√°rsas√°g√°t √©s minden koroszt√°ly tal√°l kedv√©re val√≥ utaz√°st.

B√≠zunk benne, hogy egyre t√∂bben szeretn√©tek megismerni Eur√≥pa sz√°mos √©rdekes √©s sz√©p pontj√°t, melyek k√∂zelebb vannak, mint gondoln√°tok. Az Eurotrip Utaz√°si Iroda munkat√°rsai √©s n√©pszerŇĪ idegenvezetŇĎi mind azon lesznek, hogy v√°gyott √ļti c√©ljaitokra eljussatok vel√ľnk.

A vil√°g soksz√≠nŇĪ ‚Äď ismerd meg vel√ľnk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - v√°lasz az al√°bbi exkluz√≠v aj√°nlatok k√∂z√ľl -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]