MANDARINSZÜRET DALMÁCIÁBAN

Eurotrip ajánlat: tengerparti szálloda félpanzióval + mandarinszüretelés + látogatás Splitben és Dubrovnikban

Beutazási feltételek: Horvátországban 2022. április 9. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Mandarinszüret Horvátországban 4 nap

  Októberben egy igazi újdonsággal készülünk: mandarinszüretre utazunk a Neretva-folyó deltájába. Dalmácia déli részén október második fele a mandarinszüretelés időszaka. Utazásunkat érdekes kirándulásokkal egészítjük ki: felkeressük Splitet, egésznapos kirándulásra utazunk Dubrovnikba és Mostar városával is megismerkedünk.

  1. nap:

  Érkezés a szálláshelyre

  Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről, a BOK Csarnoktól. Folyamatos utazás egy pihenővel az M7 autópályán Horvátország felé. Délelőtt és délután Horvátországon keresztül utazunk a Zágráb – Karlovac – Zadar – Split útvonalon a tengerpart felé, ahol a késő délutáni órákban érkezünk meg.

  2022. október 20-i csoport szálláshelye: Hotel Marina 3* Brela
  2022. október 29-i csoport szálláshelye: Hotel Nova 4* Neum

  2. nap:

  Dubrovniki látogatás

  Reggeli után Dubrovnikba utazunk. Horvátország egyik legnépszerűbb célpontját, az Adria gyöngyét közös városnézés során fedezzük fel (Pile-kapu, városfal, főtér, városháza, ferences és domonkos templomok). Ezután egész délután szabadidő Dubrovnik központjában, melynek során érdemes körbejárni a kiváló állapotban megmaradt középkori városfalat, ebédelni, fagyizni, vásárolni. Az igazán elszántak akár a város fölé magasodó Srđ-hegy 412 méter magas kilátóját is megközelíthetik felvonóval. Dubrovniki programunk után visszautazunk a szálláshelyre.

  3. nap:

  Mandarinszüret a Neretva deltában és Mostar

  Reggeli után a Neretva-folyó deltájába utazunk mandarinszüretre. A kirándulás során helyi bárkákkal hajókirándulásra indulunk Momićiből és a folyó által ölelt mandarinültetvényen fogunk szüretelni. A szüret során fejenként 3 kg mandarin gyűjthető. Miután megismertük a szükséges technikát és leszedtük a nekünk járó gyümölcsöket, folytatjuk a kirándulást, amely egy közös ebéddel végződik. Délután Mostarba utazunk. Másfél-két órát töltünk el Hercegovina központjában. A város legismertebb látnivalója a délszláv háborúban megsérült, majd újjáépített XVI. századi Öreghíd, melynek eredetije az oszmán hódítás idején épült. A hídon kívül érdemes felkeresni a mostari bazárt is. Este visszautazunk a szálláshelyre.

  4. nap:

  Városnézés Splitben és hazautazás

  Reggeli után elhagyjuk a szálláshelyet. Délelőtt Splitben tartunk városnézést és rövid szabadidőt. A sétánk során látni fogjuk az ókori római császári palota maradványait, a spliti Szent Dujmó-székesegyházat és a kikötői sétányt. Délután folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban érkezünk meg 22:00-23:00 óra között.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpont:

  • 2022. október 20-23. (csütörtök-vasárnap) megtelt
  • 2022. október 29 – november 1. (szombat-kedd) megtelt

  Részvételi díj (felnőtt):

  • 105.000 Ft/fő

  Részvételi díj (gyerek 14 éves korig):

  • 98.000 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 3 éjszakára tengerparti szálloda 2 ágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető), idegenforgalmi adó
  • Mandarinszüret hajókirándulással és ebéddel
  • Bőséges reggeli és vacsora a szállodában
  • Idegenvezetés

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 2.200 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.200 Ft/fő 
  • Egyágyas szoba felára 30.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Belépők költségei a városnézések során (Dubrovnik, Split) kb. 120-180 kuna/fő

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:15
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 7:45
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:15
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:30
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]