MANDARINSZÜRET DALMÁCIÁBAN

Eurotrip Mandarinszuret 1

Eurotrip ajánlat: tengerparti szálloda félpanzióval + mandarinszüretelés + látogatás Dubrovnikban

Beutazási feltételek: Horvátországba és Bosznia-Hercegovinába szabadon, korlátozás nélkül lehet beutazni. További részletek Horvátországról IDE , Bosznia-Hercegovináról IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Mandarinszüret Horvátországban

Októberben ismét megrendezzük népszerű utazásunkat: mandarinszüretre utazunk a Neretva-folyó deltájába. Dalmácia déli részén október második fele a mandarinszüretelés időszaka. Utazásunkat érdekes kirándulásokkal egészítjük ki: egésznapos kirándulásra utazunk Dubrovnikba és Bosznia-Hercegovina látnivalóival is megismerkedünk.

1. nap:

Érkezés a szálláshelyre Neumba

Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről, a BOK Csarnoktól. Napközben folyamatosan utazunk Horvátország rövid érintésével Bosznián keresztül Neum felé. A tengerpartra a késő délutáni, kora esti órákban érkezünk meg. Szállásunk a tengerparti Hotel Nova 4* Neum lesz. Este vacsora a szállodában.

2. nap:

Dubrovniki látogatás

Reggeli után Dubrovnikba utazunk. Horvátország egyik legnépszerűbb célpontját, az Adria gyöngyét közös városnézés során fedezzük fel (Pile-kapu, városfal, főtér, városháza, ferences és domonkos templomok). Ezután egész délután szabadidő Dubrovnik központjában, melynek során érdemes körbejárni a kiváló állapotban megmaradt középkori városfalat, ebédelni, fagyizni, vásárolni. Az igazán elszántak akár a város fölé magasodó Srđ-hegy 412 méter magas kilátóját is megközelíthetik felvonóval. Dubrovniki programunk után visszautazunk a szálláshelyre.

A dubrovniki kirándulás a részvételi díj részét képezi, nem kell érte fizetni. Az esetleges belépőköltségek és hajókirándulás díja a helyszínen fizetendő (nem kötelező).

3. nap:

Mandarinszüret a Neretva deltában

Reggeli után a Neretva-folyó deltájába utazunk mandarinszüretre. A kirándulás során helyi bárkákkal hajókirándulásra indulunk Momićiből és a folyó által ölelt mandarinültetvényen fogunk szüretelni. A szüret során fejenként 3 kg mandarin gyűjthető. Miután megismertük a szükséges technikát és leszedtük a nekünk járó gyümölcsöket, folytatjuk a kirándulást, amely egy közös ebéddel végződik. A programot követően utcai árusoknál vásárlási lehetőség adódik. Késő délután visszautazunk a szálláshelyre.

4. nap:

Bosznia-Hercegovina látnivalói

Ezen a napon Bosznia fő látnivalóit keressük fel. Reggeli után Bosznia zarándokhelyére Međugorjébe utazunk. Délben Mostarba utazunk. A város legismertebb látnivalója a délszláv háborúban megsérült, majd újjáépített XVI. századi Öreghíd, melynek eredetije az oszmán hódítás idején épült. A hídon kívül érdemes felkeresni a mostari bazárt is. Délutáni utolsó megállónk a blagaji dervis kolostor lesz. Az 1500-as években épült kolostort egy kétszáz méter magas sziklafalra építették. Kora este visszautazunk a szálláshelyre.

5. nap:

Hazautazás

Reggeli után elhagyjuk a szálláshelyet. Folyamatosan utazunk Bosznián és Horvátországon keresztül Magyarország felé. Budapestre az esti órákban várhatóan 22:00 óra körül érkezünk meg.

A programok (napok) sorrendje szervezési megfontolásból megváltozhat.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.10.195/4Félpanzió foglalható159.900 Ft143.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás 4 éjszakára Neumban 4* tengerparti szálloda 2 ágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető), idegenforgalmi adó
 • Reggeli és vacsora a szállodában
 • Mandarinszüret hajókirándulással és ebéddel
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 3.550 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 3.550 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 60.000 Ft (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei (kb.):

 • belépők Dubrovnikban (fakultatív): templomok 10-12 euró/fő, hajókirándulás kb. 20 euró/fő
 • Dubrovniki városfal 20 euró/fő, dubrovniki felvonó 20 euró/fő
 • blagaji kolostor kb. 5 euró/fő

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
 • Budapest, Hunyadi János úti Auchan benzinkút 6:30
 • M6 Érd MOL pihenőhely (Ercsi út) 6:50
 • M6 Újvárosi pihenőhely (71. km OMV) 7:15
 • M6 Paksi pihenőhely (108. km M.Petrol) 7:45
 • M6 Fácánkerti pihenőhely (134. km MOL) 8:15
 • M6 Geresdi pihenőhely (165. km OMV) 8:40
 • Mohács Tesco parkoló (Pécsi út 61.) 9:00
 • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

Mandarinszüret Dalmáciában

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Mandarinszüret Dalmáciában

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]