felszállási lehetőségek

Minden utunknál:

Utazásaink Budapestről a SYMA csarnok elől indulnak (1146 Bp. Dózsa György út 1.), tömegközlekedéssel egyszerűen és gyorsan megközelíthető M2 metróval (Puskás Ferenc Stadion metrómegálló). A busz a Dózsa György úton a SYMA csarnokkal szemközti oldalon tud megállni. Fizetős parkolási lehetőség a Budapest Sportaréna parkolójában elérhető.

További felszállási helyek:

Az M7 és M1 felé tartó utazásainknál a budai oldalon a Budapest Kongresszusi Központ melletti Jagelló úton lehet felszállni (1123 Bp. Jagelló út). Mindkét helyszín közelében található OMV töltőállomás, így indulás előtt megoldott a mosdózási lehetőség. Budapesten kívüli felszállás az útvonal mentén, az autópályán található pihenőkben lehetséges. Ezekben az esetekben visszafelé úton leszállás az autópálya másik oldalán lehetséges. A Budapesten kívüli felszálláshoz e-mailben előzetes egyeztetés szükséges.

Bővülő alföldi közönségünknek kedvezve bizonyos utazásainkat az idei évtől kezdve Szolnokról is indítjuk! Erről további információt az egyes utazások leírásában találhatsz. Honlapunkon és Facebook oldalunkon igyekszünk felhívni a figyelmet a szolnoki indulású csoportjainkra. Szolnoki indulási helyszínünk a Baross utcai postával szemben található parkoló, a volt Pelikán Hotel parkolója (5000 Szolnok, Baross utca 14. számmal szemközti oldalon).