rólunk

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk az Eurotrip Utazási Iroda megújult honlapján. Az utazási portált 2009-ben, tíz évvel ezelőtt nyitottuk meg a nagyközönségnek és oldalunk azóta megszakítások nélkül folyamatosan működik. Köszönjük eddigi bizalmatokat és a rengeteg pozitív visszajelzést! Ez is hozzájárult ahhoz, hogy 2019 őszén új szervezeti formában még nagyobb lelkesedéssel, új ötletekkel és bővülő kínálattal jelenjünk meg a piacon.

Idén elsősorban az adventi hétvégékre várunk benneteket: a klasszikus egynapos utak mellett nálunk lehetőség van a népszerű Zakopanében két- és háromnapos hétvégére is jelentkezni, sőt az idei évben egy szlovén előszilveszterrel is készültünk nektek! Természetesen kínálatunkban továbbra is megtaláljátok majd a programokban gazdag pár napos buszos kulturális körutazásokat illetve nyaralóprogramokat. Ezek a 2020-as utazások idén ősszel folyamatosan kerülnek majd fel honlapunkra. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a buszos helyek száma limitált, most pedig még előfoglalási kedvezményben is részesülhettek.

Utazási irodánk célközönsége a fiatal felnőttek és a felsőoktatásban résztvevők mellett a vidám középkorúak és a családok gyerekektől nagyszülőkig. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Tapasztalataink szerint nálunk mindenki megtalálja a társaságát. Reméljük, hogy kínálatunkban minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok! Keressetek minket bátran, ha bármilyen utazással kapcsolatos kérdésetek vagy kérésetek merül fel.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel az alapítók: Papp Dániel és Bosnyák Kitti

Papp Dániel ügyvezető

Bosnyák Kitti szakmai vezető