Eurotrip ajánlat: a Baltikum fővárosai és Varsó + fehér éjszakák + kirándulás Helsinkibe 

Beutazási feltételek: A balti köztársaságok területére és Finnországba korlátozásoktól mentesen lehet utazni. A Szlovákián és Lengyelországon történő átutazás szintén korlátozások nélkül lehetséges. További információ az egyes országokról a Konzuli Szolgálat oldalán olvasható IDE kattintva.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Baltikumi körutazás és Helsinki

Tíz napos északi körutazásunk során felfedezzük a Baltikum gazdag városait: Rigát, Tallinnt és Vilniust. A balti fővárosok mellett meglátogatjuk Varsót, hatalmas tengerjáróval egy napra Helsinkibe utazunk, útközben pedig a térség egyéb érdekes látnivalóit is megismerjük.

1. nap:

Utazás Varsóba

Indulás Budapestről 5:45 órakor, találkozó 5:30 órakor. Folyamatos utazás Szlovákián keresztül Lengyelországba, útközben rövid pihenőkkel. Varsóba az esti órákban érkezünk meg, vacsora után érdemes sétát tenni Varsó belvárosában.

A 2024. augusztus 2-11. időpontú csoport első éjszaka a lengyelországi Radomban, a kilencedik éjszaka Varsóban száll meg, ezért a 2. és 9. napok sorrendje szervezési okból megcserélődik.

2. nap:

Varsói városnézés, utazás Litvániába

Reggeli után városnézés Varsóban (Királyi Palota, piactér, Szent János-templom, Barbakán, Elnöki palota). Délben folytatjuk utunkat és kora este megérkezünk a Baltikum területére. Az esti órákban elfoglaljuk szálláshelyünket Vilniusban.

3. nap:

Vilniusi városnézés, Keresztek hegye, utazás Lettországba

Reggeli után a délelőttöt Vilniusban töltjük, ahol közös városnézés során fedezzük fel a litván fővárost (Székesegyház, Gediminas szobor, Szent Anna-templom, Hajnal-kapu). A szabadidő után folytatjuk az utunkat. Délután Litvánia kultikus helyét a Keresztek hegyét keressük fel. Ezután megérkezünk Lettországba. Este elfoglaljuk szálláshelyünket Rigában.

4. nap:

Rigai városnézés, észt tengerpart, utazás Tallinnba

A reggeli után Riga belvárosát, Vecrigát keressük fel (Fekete fejűek háza, Dóm, Szent Jakab-templom, Három fivér háza). Délután az észt tengerpart mentén folytatjuk utunkat, ahol Pärnuban kétórás szabad programot tartunk. Itt lehetőség lesz fürdőzésre a Balti-tengerben. Este megérkezünk Tallinnba. A vacsora után rövid esti sétát teszünk Tallinn óvárosában.

5. nap:

Tallinni városnézés és szabadidő

Reggeli után egész napos program Tallinnban. Délelőtt és kora délután városnézéssel fedezzük fel az észt fővárost (Városháza tér, középkori bástyák és várfal, dóm, Szentlélek-templom). Délután szabadprogram Tallinnban. Baltikumi körutazásunk nagy előnye, hogy egy egész napot eltöltünk Tallinnban!

6. nap:

Fakultatív hajókirándulás Helsinkibe

Egész napos szabadprogram Tallinnban. Fakultatív programlehetőségként egész napos kirándulás a finn fővárosba, Helsinkibe. A program során egy hatalmas, kilenc emeletes komphajóval kelünk át a Balti-tengeren, amely már önmagában is nagy élmény: a hajón étteremek, kávézók, üzletek és panorámaterasz is van. Helsinkiben délelőtt városnézés során ismerjük meg a nevezetességeket (Sziklatemplom, székesegyház, Finlandia palota, halpiac). Ezután délutáni szabadidő a finn fővárosban. Tallinnba az esti órákban érkezünk meg.

Az oda-vissza hajójegy ára 40.000 Ft/fő. A kirándulásra előzetes jelentkezés szükséges, díja a részvételi díjjal együtt fizetendő.

7. nap:

Tallinni skanzen, Pärnu, Riga

Reggeli után a tallinni skanzent keressük fel, ahol Észtország építészetével és kultúrájával ismerkedhetünk meg. Délután ismét a tengerparti Pärnuban állunk meg pihenőre. Ezután folytatjuk utunkat Lettországba. Rigába kora este érkezünk meg. A vacsora után közös esti sétára indulunk az óvárosban.

8. nap:

Rundale palota (Lettország), Trakai vár (Litvánia)

Reggeli után délelőtt Lettországban a ,,Balti Versailles”-nak is nevezett Rundale palotát látogatjuk meg. Ezután megérkezünk Litvániába, ahol délután a Baltikum egyik legfestőibb vidékére utazunk. Trakaiban litván Vytautas fejedelem szigetre épült gótikus középkori várát keressük fel. Este megérkezünk vilniusi szálláshelyünkre.

9. nap:

Mazuri-tavak (Lengyelország)

Reggeli után elhagyjuk Vilniust és a Baltikum területét, megérkezünk Lengyelországba. Kora délután, ebédidőben Augustówban a Mazuri-tavaknál tartunk pihenőt. Este megérkezünk Radomba, ahol az utolsó napi szálláshelyünk lesz.

10. nap:

Hazautazás

Reggeli után hazaindulunk. Folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban érkezünk meg 21:00-22:00 óra körül.

A programok sorrendje szervezési okból megváltozhat.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.06.2110/9Reggeli2 szoba259.900 Ft233.900 Ft
2024.08.0210/9Reggelifoglalható279.900 Ft251.900 Ft
2024.09.1310/9Reggelifoglalható249.900 Ft224.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás 9 éjszakára 3*-os szállodák 2 ágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető)
 • Reggeli a szállodában
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • Fakultatív vacsora (9 alkalom) 80.000 Ft/fő
 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,5%-a + 7.100 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 7.100 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 120.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • fakultatív oda-vissza hajókirándulás Helsinkibe 40.000 Ft/fő (előre fizetendő)
 • belépőjegyekre összesen kb. 60 euró/fő szükséges (helyszínen)

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 5:45
 • Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco parkoló 6:10
 • Vác, Gödöllői út 1. OMV benzinkút 6:35
 • Rétság, Conoil benzinkút 7:05
 • Nagyoroszi, Szent István tér Első világháborús emlékmű 7:45
 • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

Baltikumi körutazás jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Baltikumi körutazás jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]