Eurotrip aj√°nlat: Toszk√°na legszebb t√°jai √©s v√°rosai + sz√°ll√°s k√∂zponti helyen + eg√©sz nap Cinque Terr√©ben

Beutaz√°si felt√©telek: Olaszorsz√°gban 2022. j√ļnius 1. √≥ta olt√°s √©s teszt nem sz√ľks√©ges a beutaz√°shoz. Tov√°bbi r√©szletek IDE kattintva olvashat√≥k.

100% p√©nzvisszafizet√©si garancia a r√©szv√©teli d√≠jra: Amennyiben az utaz√°st nem tudjuk elind√≠tani, a teljes r√©szv√©teli d√≠jat visszafizetj√ľk. A p√©nzvisszafizet√©si garancia nem vonatkozik az egy√©ni utaz√°sk√©ptelens√©g eseteire. Tov√°bbi r√©szletek gyakori k√©rd√©sek oldalunkon olvashat√≥k.

Körutazás Toszkánában

Legn√©pszerŇĪbb k√∂rutaz√°sunk!

Firenz√©ben Michelangelo D√°vid szobra √©s a Ponte Vecchio, a ferde torony Pis√°ban, Cinque Terre √∂t pici falva, a k√∂z√©pkori tornyair√≥l neves San Gimignano, Volterra, a Tirr√©n- √©s a Lig√ļr-tengerpart √©s a toszk√°n dombvid√©k mind r√°nk v√°rnak ny√°ri olasz k√∂rutaz√°sunkon. Sz√°ll√°sunk egy igazi toszk√°n v√°rosban, Montecatini Term√©ben lesz. Tarts vel√ľnk Te is legn√©pszerŇĪbb k√∂rutaz√°sunkon!

1. nap:

√Črkez√©s Toszk√°n√°ba

Indul√°s reggel 6:15 √≥rakor BudapestrŇĎl a BOK Csarnokt√≥l, tal√°lkoz√≥ 6:00 √≥rakor. Utaz√°s napk√∂zben Toszk√°na fel√©. Az utaz√°s sor√°n 3-4 √≥r√°nk√©nt tartunk 20-30 perces pihenŇĎket. Kora este elfoglaljuk sz√°ll√°shely√ľnket Montecatini Term√©ben. A vacsora ut√°n √©rdemes felfedezni a v√°rost, amely egy igazi toszk√°n telep√ľl√©s. Az egykori neves f√ľrdŇĎhelyen manaps√°g is zajlik az √©let: az utc√°k minden este megtelnek helyb√©liekkel √©s turist√°kkal, az √©ttermek, b√°rok √©s boltok k√©sŇĎ estig tartanak nyitva. Sikl√≥val feljuthatunk a v√°ros f√∂l√© magasod√≥ k√∂z√©pkori v√°rosr√©szbe, ahol csod√°s panor√°ma √©s hangulat fogad benn√ľnket.

2. nap:

Pisa és Viareggio

Reggel Pis√°ba indulunk, a h√≠res pisai ferdetorony v√°ros√°ba. Itt megn√©zz√ľk az 1173-ban fel√©p√≠tett, 55 m√©ter magas tornyot, ami a f√ľggŇĎlegestŇĎl 4,6 m√©ternyire ferde. A tornyon k√≠v√ľl megtekint√©sre √©rdemes m√©g a pisai d√≥m a keresztelŇĎk√°poln√°val, valamint a kor√°bban a pisaiak temetŇĎjek√©nt szolg√°l√≥ Szent mezŇĎ.

Az Arno foly√≥n partj√°n fekvŇĎ Pisa v√°rosa mind√∂ssze 15 km-re van a Tirr√©n-tengertŇĎl, ez√©rt a nap m√°sodik r√©sz√©ben a tengerpart fel√© vessz√ľk az ir√°nyt √©s a Viareggi√≥i Rivi√©r√°n strandolunk. A d√©lut√°nt a tengerparton t√∂ltj√ľk. √Črkez√©s Montecatini Term√©be az esti √≥r√°kban.

3. nap:

Firenze és Montecatini Terme*

Ezen a napon reggeli ut√°n Toszk√°na fŇĎv√°ros√°ba, az orsz√°g egyik legn√©pszerŇĪbb c√©lpontj√°nak sz√°m√≠t√≥ Firenz√©be utazunk. K√∂z√∂s s√©t√°nk sor√°n idegenvezetŇĎnkkel fedezz√ľk fel Firenze fŇĎbb l√°tnival√≥it (Piazza del Duomo, D√≥m, Campanile, Orsanmichele, Palazzo degli Uffizi, Ponte Vecchio, FŇĎt√©r stb.), ezut√°n d√©lut√°ni szabadidŇĎt tartunk. K√©sŇĎ d√©lut√°n visszautazunk a sz√°ll√°shelyre. A vacsor√°t k√∂vetŇĎen a XIX. sz√°zadi t√∂rt√©nelmi sikl√≥val √©rdemes felkeresni a hegyre √©p√ľlt Montecatini Alto √≥v√°rost, ahonnan mes√©s panor√°ma ny√≠lik a kivil√°g√≠tott f√ľrdŇĎv√°rosra. A sikl√≥ √©jf√©lig j√°r.

*Szombaton indul√≥ csoportjaink eset√©ben a 2. napon vas√°rnap l√°togatunk Firenz√©be √©s a 3. napon h√©tfŇĎn Pis√°ba √©s Viareggi√≥ba (a firenzei m√ļzeumok nyitva tart√°sa miatt).

4. nap:

Cinque Terre

A reggeli ut√°n La Spezi√°ba utazunk. Innen indulva haj√≥val fedezz√ľk fel a Cinque Terre Nemzeti Parkot. A haj√≥z√°s sor√°n h√°rom alkalommal fogunk kisz√°llni (v√°rhat√≥an Monteross√≥ban, Vernazz√°ban √©s Portovener√©ben t√∂lt√ľnk majd szabadidŇĎt). A Cinque Terre megismer√©s√©nek legl√°tv√°nyosabb m√≥dja a haj√≥z√°s: az 5+1 falu mindegyik√©t l√°tni fogjuk a tenger felŇĎl √©s nagyon sz√©p k√©peket is k√©sz√≠thet√ľnk r√≥luk.*

Lig√ļria legismertebb l√°tnival√≥ja az ,,√Ėt f√∂ld‚ÄĚ, ami val√≥j√°ban √∂t pici, aut√≥forgalomt√≥l mentes falu √©s egy nemzeti park a Lig√ļr-tenger partj√°n. Apr√≥ pasztell sz√≠nŇĪ h√°zak rejtŇĎznek a tenger f√∂l√© magasod√≥ sziklafalakon. Az eg√©sz napot itt t√∂ltj√ľk √©s akinek kedve √ļgy tartja, strandolhat is egyet valamelyik faluban a cinque k√∂z√ľl. Este vissza√©rkez√ľnk a sz√°ll√°shely√ľnkre Montecatini Term√©be.

*Amennyiben az idŇĎj√°r√°s a haj√≥z√°st nem teszi lehetŇĎv√©, a Cinque Terre-t vonattal j√°rjuk be.

5. nap:

San Gimignano, Volterra és borkóstoló program

Ezen a napon Toszk√°na legszebb r√©sz√©re, a d√©li dombvid√©kre utazunk. ElŇĎsz√∂r San Gimignan√≥t keress√ľk fel. A k√∂z√©pkori tornyair√≥l ismert kisv√°ros minden √©vben a csoport egyik kedvence, itt tal√°lhat√≥ a vil√°g egyik legjobb fagyiz√≥ja is, amely t√∂bbsz√∂r is vil√°gbajnoks√°got nyert. D√©lben Volterr√°ba utazunk. A mozifilmek vil√°g√°b√≥l ismert toszk√°n v√°rost m√©g az etruszkok alap√≠tott√°k az √≥korban. T√∂rt√©nelmi l√°tnival√≥i √©s festŇĎi elhelyezked√©se miatt sok utaz√≥ egyik kedvenc √°llom√°sa.

D√©lut√°n az utols√≥ meg√°ll√≥nk egy fakultat√≠v bork√≥stol√≥ program lesz egy igazi toszk√°n gazdas√°gban. A program sor√°n elŇĎsz√∂r megmutatj√°k nek√ľnk a birtokot, ahol a szŇĎlŇĎtermeszt√©s mellett ol√≠vaolaj k√©sz√≠t√©s√©vel is foglalkoznak. Ezt k√∂vetŇĎen 6 t√©teles bork√≥stol√≥n vesz√ľnk r√©szt gazdag uzsonn√°val egybek√∂tve (szal√°mi, bruschetta, pecorino sajt, sz√°r√≠tott paradicsom, ol√≠vaolaj). V√©gezet√ľl megk√≥stoljuk az √©mely√≠tŇĎen √©des √©s erŇĎs Vin Santo desszertbort √©s term√©szetesen a grapp√°t sem hagyjuk ki. A program sor√°n lesz v√°s√°rl√°si lehetŇĎs√©g az elfogyasztott term√©kekbŇĎl (borok, ol√≠vaolaj, balzsamecet). A program √°ra: 12.500 Ft/fŇĎ. A programra elŇĎzetes jelentkez√©s sz√ľks√©ges, d√≠ja a r√©szv√©teli d√≠jjal egy√ľtt fizetendŇĎ.

6. nap:

Hazautazás és érkezés Budapestre

Korai reggeli ut√°n megkezdj√ľk a hazautaz√°st √©s folyamatosan utazunk Magyarorsz√°g fel√©. Budapestre az esti √≥r√°kban fogunk meg√©rkezni.

* A programok napi sorrendje szervez√©si megfontol√°sokb√≥l √©s az idŇĎj√°r√°s miatt felcser√©lŇĎdhet.

Az utazás során érintett UNESCO Világörökség helyszínek:

 • Firenze T√∂rt√©nelmi K√∂zpontja (1982)
 • Pisa Csod√°k tere (1987)
 • San Gimignano T√∂rt√©nelmi K√∂zpontja (1990)
 • Cinque Terre Nemzeti Park (1997)

IDŇźPONT √ČS √ĀRAK

Indul√°si idŇĎpontjaNap/√©jEll√°t√°s jellegeSzabad helyekR√©szv√©teli d√≠j
felnŇĎtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.06.226/5Reggelimegtelt149.900 Ft134.900 Ft
2024.07.136/5Reggelimegtelt164.900 Ft148.400 Ft
2024.07.236/5Reggelifoglalható164.900 Ft148.400 Ft
2024.07.306/5Reggelifoglalható164.900 Ft148.400 Ft
2024.08.156/5Reggeli1 fŇĎ164.900 Ft148.400 Ft
2024.08.206/5Reggelifoglalható164.900 Ft148.400 Ft
2024.08.296/5Reggelifoglalható164.900 Ft148.400 Ft
2024.09.076/5Reggelimegtelt164.900 Ft148.400 Ft
2024.09.206/5Reggelifoglalható159.900 Ft143.900 Ft
2024.10.056/5Reggelimegtelt149.900 Ft134.900 Ft
2024.10.296/5Reggelifoglalható149.900 Ft134.900 Ft

Az √°r tartalmazza:

 • Utaz√°s komfortos aut√≥busszal
 • Sz√°ll√°s √∂t √©jszak√°ra reggelivel 3*-os sz√°llod√°ban Montecatini Term√©ben k√©t√°gyas szob√°kban Hotel Massimo D’Azeglio: hotelmassimodazeglio.it
 • Idegenforgalmi ad√≥ √©s helyi behajt√°si ad√≥k a toszk√°n v√°rosokban
 • Csoportk√≠s√©rŇĎ idegenvezet√©s

Az √°r nem tartalmazza:

 • Toszk√°n vacsora a sz√°llod√°ban √∂t est√©re 35.000 Ft/fŇĎ. H√°rom fog√°s, italfogyaszt√°s k√ľl√∂n fizetendŇĎ
 • EUB Storno √©s Top kombin√°lt utasbiztos√≠t√°s a teljes r√©szv√©teli d√≠j 2,7%-a + 4.260 Ft/fŇĎ
 • EUB Top BBP utasbiztos√≠t√°s (lemond√°si biztos√≠t√°s n√©lk√ľl) 4.260 Ft/fŇĎ
 • Egy√°gyas szoba fel√°ra 60.000 Ft/fŇĎ (korl√°tozottan el√©rhetŇĎ, t√°rs√≠t√°s eset√©n nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • Fakultat√≠v bork√≥stol√≥ program 12.500 Ft/fŇĎ (jelentkez√©skor fizetendŇĎ)
 • Firenzei villamosk√∂lts√©g √©s f√ľlhallgat√≥ b√©rl√©s a v√°rosn√©z√©s idej√©re kb. 8-10 eur√≥/fŇĎ
 • V√°rosn√©zŇĎ kisvonat Pis√°ban kb. 8-10 eur√≥/fŇĎ
 • Strandbel√©pŇĎ (Viareggio, Monterosso) kb. 15-18 eur√≥/fŇĎ
 • Cinque Terre eg√©sz napos haj√≥z√°si jegy felnŇĎtt kb. 45 eur√≥, gyerek kb. 35 eur√≥ (12 √©ves korig)
 • Egy√©b bel√©pŇĎkre √©s programokra tov√°bbi 30-50 eur√≥/fŇĎ lehet sz√ľks√©ges

FELSZ√ĀLL√ĀSI LEHETŇźS√ČGEK

 • Budapest, D√≥zsa Gy√∂rgy √ļt 1. BOK Csarnok elŇĎtt 6:15
 • Buda√∂rs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
 • Feh√©rv√°ri pihenŇĎhely M7 Shell benzink√ļt 7:15
 • Balatonlellei pihenŇĎhely M7 Mol-March√© 8:15
 • Nagykanizsa M.Petrol benzink√ļt V√°s√°rhelyi √ļt 1. 9:30
 • Utasfelv√©tel az indul√°s elŇĎtt 15 perccel!

Toszk√°na Grand Tour jelentkez√©si ŇĪrlap

"*" a k√∂telezŇĎ mezŇĎket jel√∂li

Utasok hozz√°ad√°sa*
Név
Sz√ľlet√©si d√°tum
 
A @yahoo.com e-mail c√≠mek k√©zbes√≠t√©se a szolg√°ltat√≥ hib√°j√°b√≥l gyakran sikertelen. K√©rj√ľk lehetŇĎs√©g szerint m√°s e-mail c√≠met adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Toszk√°na Grand Tour jelentkez√©si ŇĪrlap

"*" a k√∂telezŇĎ mezŇĎket jel√∂li

Utasok hozz√°ad√°sa*
Név
Sz√ľlet√©si d√°tum
 
A @yahoo.com e-mail c√≠mek k√©zbes√≠t√©se a szolg√°ltat√≥ hib√°j√°b√≥l gyakran sikertelen. K√©rj√ľk lehetŇĎs√©g szerint m√°s e-mail c√≠met adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utaz√°si Iroda

Utaz√°si irod√°nk c√©lk√∂z√∂ns√©ge elsŇĎsorban a 18-55 √©ves koroszt√°ly. Utasaink k√∂z√∂tt fiatal felnŇĎttek, fŇĎiskol√°sok √©s egyetemist√°k, vid√°m k√∂z√©pkor√ļak √©s csal√°dok gyerekektŇĎl a nagysz√ľlŇĎkig egyar√°nt visszaj√°r√≥ vend√©geink. Utaz√°sainkra jelentkezhetsz p√°rban, csal√°dk√©nt, bar√°ti t√°rsas√°ggal, de ak√°r egyed√ľl is. N√°lunk mindenki megtal√°lja a t√°rsas√°g√°t √©s minden koroszt√°ly tal√°l kedv√©re val√≥ utaz√°st.

B√≠zunk benne, hogy egyre t√∂bben szeretn√©tek megismerni Eur√≥pa sz√°mos √©rdekes √©s sz√©p pontj√°t, melyek k√∂zelebb vannak, mint gondoln√°tok. Az Eurotrip Utaz√°si Iroda munkat√°rsai √©s n√©pszerŇĪ idegenvezetŇĎi mind azon lesznek, hogy v√°gyott √ļti c√©ljaitokra eljussatok vel√ľnk.

A vil√°g soksz√≠nŇĪ ‚Äď ismerd meg vel√ľnk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - v√°lasz az al√°bbi exkluz√≠v aj√°nlatok k√∂z√ľl -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]