Aktuális akciós utaink:

MILÁNÓ ÉS AZ ÉSZAK-OLASZ TÓVIDÉK

Eurotrip ajánlat: Lombardia legszebb tájai: Milánó, Comói-tó, Iseói-tó és Garda-tó

Beutazási feltételek: Olaszországban 2022. június 1. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Körutazás Milánóba és a Comói-tóhoz

  Lombardia régió Olaszország egyik legismertebb és leggazdagabb része. Központja az ország második legnagyobb városa Milánó, a divat és a pénzügyek centruma és itt található a világ egyik legrégebbi operaháza. Utunk során felkeressük az észak-olasz tavakat is: hajózunk a Comói-tavon, felkeressük az Iseói-tavat és Sirmionében a Garda-tónál is megállót tartunk. Ráadásként meglátogatjuk Bergamo dombra épült középkori óvárosát is és Brescia híres longobárd múzeumát.

  1. nap:

  Érkezés Lombardiába

  Indulás reggel 5:45 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 5:30 órakor. Utazás napközben a Budapest – M7 – Ljubljana – Velence – Padova – Bologna – Firenze útvonalon Lombardia felé. Az utazás során 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket. Kora este elfoglaljuk szálláshelyünket Dalmine városban. A település Bergamo és Milánó között található, közel az autópályához, ezért ideális kiindulópont a környék felfedezésére. A szállás elfoglalását követően fakultatív vacsora a szálloda éttermében. Szállásunk a One Hotel Dalmine 4* lesz, amely a település szélén található. A környéken gyorsétterem található, ezért ajánljuk a szállodai vacsora igénybevételét.

  2. nap:

  Milánó

  Reggeli után buszunkkal Milánóba utazunk. Megérkezésünkkor először buszos városnézést tartunk (Pirelli toronyház, Milano Centrale vasútállomás, Függőleges Erdő lakóház). Ezután gyalogosan fedezzük fel a belváros látnivalóit (Dóm – Scala operaház – középkori főtér – Sforza Palota – Galleria Vittorio Emanuele). A délután milánói szabadidővel telik. A fő attrakció a milánói dóm teteje, ahová lifttel és gyalog is feljuthatunk. Fentről nagyszerű panoráma nyílik a városra és jó időben az Alpok csúcsait is látni lehet. Érdemes felkeresni a városi múzeumok valamelyikét vagy csak bedobni egy szelet pizzát a dóm mögötti utcában a híres Spontini pizzázóban.

  3. nap:

  Comói-tó és Bergamo

  Reggeli után észak felé vesszük az irányt és felkeressük a Comói-tavat. Como központjában rövid városnézést tartunk, itt láthatjuk Olaszország egyik legimpozánsabb dómját. Ezután hajóra szállunk és a tó nyugati ágán két órát utazunk Bellagio felé. A hajóból látjuk majd a legszebb tóparti villákat, köztük George Clooney házát és a Casino Royal James Bond-filmből ismert Villa Balbianello-t is. Bellagio a Comói-tó közepén található festői település. Innen jól látszik a tó mindhárom ága. Az ebédidőt követően busszal folytatjuk utunkat. A késő délutáni órákat Bergamóban töltjük. A 300 méter magasan fekvő óvárosba siklóval jutunk fel. Különös hangulatú főtér és igazi középkori hangulat fogad minket. Este visszautazunk szálláshelyünkre.

  4. nap:

  Iseói-tó és Brescia

  Délelőtt az Iseói-tó partjára utazunk. A tóparti települések egyikéről kiindulva hajójárattal kerülhetjük meg a tó közepén található Iseói-szigetet. Délután a közeli Bresciába utazunk. A város szép történelmi centruma mellett Olaszország egyik neves múzeumával is büszkélkedhet. A kora középkori longobárd népcsoport történetét, életmódját és lakóhelyét bemutató gyűjtemény a Világörökség részét képezi. A monumentális múzeum valóságos város a városon belül. Kora este visszautazunk a szálláshelyre.

  5. nap:

  Garda-tó és hazautazás

  Korai reggeli után megkezdjük a hazautazást. Délelőtt a Garda-tó partján Sirmionében tartunk másfél órás megállót. A Garda-tó fővárosának is nevezett városkában érdemes sétálni, fagyizni, kávézgatni. Délután folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban fogunk megérkezni.

  * A programok napi sorrendje szervezési megfontolásokból és az időjárás miatt felcserélődhet.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpont:

  • 2022. augusztus 24-28. (szerda-vasárnap) foglalható: 13 szoba (2-3 fős)

  Részvételi díj (felnőtt):

  • 119.000 Ft/fő

  Részvételi díj (gyerek 14 éves korig):

  • 109.000 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás négy éjszakára reggelivel 4*-os szállodában Dalminében
  • Idegenforgalmi adó és helyi behajtási adók
  • Csoportkísérő idegenvezetés

  Az ár nem tartalmazza:

  • Vacsora a szállodában négy estére 24.000 Ft/fő. Három fogás, italfogyasztás külön fizetendő
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 4,5%-a + 2.750 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.750 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 40.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Milánói dóm 5 euró/fő, dóm tető lifttel 15 euró/fő
  • Hajózás a Comói-tavon kb. 20 euró/fő
  • Hajózás az Iseói-tavon kb. 10 euró/fő
  • Bergamói történelmi sikló kb. 5 euró/fő
  • Bresciai longobárd múzeum 10 euró/fő

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 5:45
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:05
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 6:45
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 7:15
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 7:45
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:00
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]