MILÁNÓ ÉS AZ ÉSZAK-OLASZ TÓVIDÉK

Eurotrip ajánlat: Lombardia legszebb tájai: Milánó, Comói-tó, Iseói-tó és Garda-tó

Beutazási feltételek: Olaszországban 2022. június 1. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap

  Körutazás Milánóba és a Comói-tóhoz

  Lombardia régió Olaszország egyik legismertebb és leggazdagabb része. Központja az ország második legnagyobb városa Milánó, a divat és a pénzügyek centruma és itt található a világ egyik legrégebbi operaháza. Utunk során felkeressük az észak-olasz tavakat is: hajózunk a Comói-tavon, felkeressük az Iseói-tavat és Sirmionében a Garda-tónál is megállót tartunk. Ráadásként meglátogatjuk Bergamo dombra épült középkori óvárosát is.

  1. nap:

  Érkezés Lombardiába

  Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 5:45 órakor. Utazás napközben a Budapest – M7 – Ljubljana – Velence – Padova – Bologna – Firenze útvonalon Lombardia felé. Az utazás során 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket. Kora este elfoglaljuk szálláshelyünket Dalmine városban. A település Bergamo és Milánó között található, közel az autópályához, ezért ideális kiindulópont a környék felfedezésére. A szállás elfoglalását követően fakultatív vacsora a szálloda éttermében. Szállásunk a One Hotel Dalmine 4* lesz, amely a település szélén található. A környéken gyorsétterem található, ezért ajánljuk a szállodai vacsora igénybevételét.

  2. nap:

  Comói-tó: Como és Bellagio

  Reggeli után észak felé vesszük az irányt és felkeressük a Comói-tavat. Como központjában rövid városnézést tartunk, itt láthatjuk Olaszország egyik legimpozánsabb dómját. Ezután hajóra szállunk és a tó nyugati ágán két órát utazunk Bellagio felé. A hajóból látjuk majd a legszebb tóparti villákat, köztük George Clooney házát és a Casino Royal James Bond-filmből ismert Villa Balbianello-t is. Bellagio a Comói-tó közepén található festői település. Innen jól látszik a tó mindhárom ága. A szabadidőt követően busszal folytatjuk utunkat. Kora este megérkezünk a szálláshelyre.

  3. nap:

  Iseói-tó és Bergamo

  Délelőtt az Iseói-tó partjára utazunk. A tóparti települések egyikéről kiindulva hajójárattal kerülhetjük meg a tó közepén található Iseói-szigetet. A délutáni órákat Bergamóban töltjük. A 300 méter magasan fekvő óvárosba siklóval jutunk fel. Különös hangulatú főtér és igazi középkori hangulat fogad minket. Este visszautazunk szálláshelyünkre. Kora este visszautazunk a szálláshelyre.

  4. nap:

  Milánó

  Reggeli után buszunkkal Milánóba utazunk. Megérkezésünkkor először buszos városnézést tartunk (Pirelli toronyház, Milano Centrale vasútállomás, Függőleges Erdő lakóház). Ezután gyalogosan fedezzük fel a belváros látnivalóit (Dóm – Scala operaház – középkori főtér – Sforza Palota – Galleria Vittorio Emanuele). A délután milánói szabadidővel telik. A fő attrakció a milánói dóm teteje, ahová lifttel és gyalog is feljuthatunk. Fentről nagyszerű panoráma nyílik a városra és jó időben az Alpok csúcsait is látni lehet. Érdemes felkeresni a városi múzeumok valamelyikét vagy csak bedobni egy szelet pizzát a dóm mögötti utcában a híres Spontini pizzázóban.

  Az utolsó vacsora fakultatív látogatás: délutáni programként fakultatív látogatást szervezünk Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című festményének megtekintésére. A Santa Maria delle Grazie-templom egykori étkezőjének falán látható alkotás a világ egyik leghíresebb művészeti alkotása.

  A belépőjegy ára 9.500 Ft/fő, a programra előzetes jelentkezés szükséges. (Utazási irodánk a jegyfoglalást elvégzi, de a múzeum részéről felmerülő, előre nem látható okból a program elmaradhat. Ebben az esetben a belépőjegy árát visszatérítjük.)

  5. nap:

  Garda-tó és hazautazás

  Korai reggeli után megkezdjük a hazautazást. Délelőtt a Garda-tó partján Sirmionében tartunk másfél órás megállót. A Garda-tó fővárosának is nevezett városkában érdemes sétálni, fagyizni, kávézgatni. Délután folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban fogunk megérkezni várhatóan 23:00 óra körül.

  * A programok napi sorrendje szervezési megfontolásokból és az időjárás miatt felcserélődhet.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Indulási időpontNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
  felnőtt
  Részvételi jegy
  gyerek
  2023.07.055/4Reggelimegtelt129.900 Ft119.900 Ft
  2023.08.095/4Reggeli10 fő129.900 Ft119.900 Ft

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás négy éjszakára 4*-os szállodában Dalminében
  • Reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezetés

  Az ár nem tartalmazza:

  • Vacsora a szállodában négy estére 28.000 Ft/fő. Három fogás, italfogyasztás külön fizetendő
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 4,5%-a + 3.250 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 3.250 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 50.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei (kb.):

  • Az utolsó vacsora megtekintése 9.500 Ft/fő (jelentkezéskor fizetendő)
  • Milánói dóm 5 euró/fő, dóm tető lifttel 15 euró/fő
  • Hajózás a Comói-tavon kb. 20 euró/fő
  • Hajózás az Iseói-tavon kb. 12 euró/fő
  • Bergamói történelmi sikló kb. 5 euró/fő

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:00
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:20
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:00
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 7:30
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:00
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:15
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap

   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]