MILÁNÓ ÉS AZ ÉSZAK-OLASZ TÓVIDÉK

Eurotrip_Milano_Dom

Eurotrip ajánlat: Lombardia legszebb tájai: Milánó, Comói-tó, Iseói-tó és Garda-tó

Beutazási feltételek: Olaszországban 2022. június 1. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Körutazás Milánóba és a Comói-tóhoz

Lombardia régió Olaszország egyik legismertebb és leggazdagabb része. Központja az ország második legnagyobb városa Milánó, a divat és a pénzügyek centruma és itt található a világ egyik legrégebbi operaháza. Utunk során felkeressük az észak-olasz tavakat is: hajózunk a Comói-tavon, felkeressük az Iseói-tavat és Sirmionében a Garda-tónál is megállót tartunk. Ráadásként meglátogatjuk Bergamo dombra épült középkori óvárosát is.

1. nap:

Érkezés Lombardiába

Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:00 órakor. Utazás napközben Olaszország felé. Az utazás során 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket. Kora este elfoglaljuk szálláshelyünket Dalmine városban. A település Bergamo közelében található az autópálya mellett, ezért ideális kiindulópont a környék felfedezésére. Szállásunk a One Hotel Dalmine 4* lesz, amely a település szélén található. Este vacsora a szálloda éttermében (fakultatív).

2. nap:

Comói-tó: Como és Bellagio

Reggeli után észak felé vesszük az irányt és felkeressük a Comói-tavat. Como központjában rövid városnézést tartunk, itt láthatjuk Olaszország egyik legimpozánsabb dómját. Ezután hajóra szállunk és a tó nyugati ágán két órát utazunk Bellagio felé. A hajóból látjuk majd a legszebb tóparti villákat, köztük George Clooney házát és a Casino Royal James Bond-filmből ismert Villa Balbianello-t is. Bellagio a Comói-tó közepén található festői település. Innen jól látszik a tó mindhárom ága. A szabadidőt követően busszal folytatjuk utunkat. Kora este megérkezünk a szálláshelyre.

3. nap:

Iseói-tó és Bergamo

Délelőtt az Iseói-tó partjára utazunk. A tóparti települések egyikéről kiindulva hajójárattal kerülhetjük meg a tó közepén található Iseói-szigetet. A délutáni órákat Bergamóban töltjük. A 300 méter magasan fekvő óvárosba siklóval jutunk fel. Különös hangulatú főtér és igazi középkori hangulat fogad minket. Kora este visszautazunk a szálláshelyre.

4. nap:

Milánó

Reggeli után buszunkkal Milánóba utazunk. Megérkezésünkkor először buszos városnézést tartunk (Pirelli toronyház, Milano Centrale vasútállomás, Függőleges Erdő lakóház). Ezután gyalogosan fedezzük fel a belváros látnivalóit (Dóm – Scala operaház – középkori főtér – Sforza Palota – Galleria Vittorio Emanuele). A délután milánói szabadidővel telik. A fő attrakció a milánói dóm teteje, ahová lifttel és gyalog is feljuthatunk. Fentről nagyszerű panoráma nyílik a városra és jó időben az Alpok csúcsait is látni lehet. Érdemes felkeresni a városi múzeumok valamelyikét vagy csak bedobni egy szelet pizzát a dóm mögötti utcában a híres Spontini pizzázóban. Kora este visszautazunk a szálláshelyre.

5. nap:

Garda-tó és hazautazás

Korai reggeli után megkezdjük a hazautazást. Délelőtt a Garda-tó partján Sirmionében tartunk másfél órás megállót. A Garda-tó fővárosának is nevezett városkában érdemes sétálni, fagyizni, kávézgatni. Délután folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban fogunk megérkezni várhatóan 22:00 és 23:00 óra között.

* A programok napi sorrendje szervezési megfontolásokból és az időjárás miatt felcserélődhet.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulási időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi jegy
gyerek (18 évig)
2024.07.245/4Reggelifoglalható139.400 Ft139.400 Ft
2024.08.215/4Reggelifoglalható154.900 Ft139.400 Ft
2024.09.255/4Reggelifoglalható154.900 Ft139.400 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás négy éjszakára 4*-os szállodában Dalminében
 • Reggeli a szállodában
 • Csoportkísérő idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • Vacsora a szállodában négy estére 40.000 Ft/fő. Három fogás, italfogyasztás külön fizetendő
 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 3.550 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 3.550 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 70.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei (kb.):

 • Milánói dóm kb. 5-6 euró/fő, dóm tető lifttel 15-20 euró/fő
 • Hajózás a Comói-tavon kb. 25-30 euró/fő
 • Hajózás az Iseói-tavon kb. 15 euró/fő
 • Bergamói történelmi sikló kb. 5 euró/fő

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
 • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
 • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:15
 • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:15
 • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:30
 • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

Milánó és észak-olasz tóvidék jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Milánó és észak-olasz tóvidék jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]