Ajándékkártya

Különleges alkalmakra különleges ajándékok illenek! Legyen szó az év végi ünnepekről, születésnapról vagy névnapról, évfordulóról, esetleg egy céges jutalmazásról, az Eurotrip Utazási Iroda ajándékutalványai mindig örömteli meglepetést szereznek a megajándékozottnak.

Választható ajándékutalványok:

25.000 Ft értékű utalvány: Fedezd fel a közeli csodákat, tölts egy felejthetetlen hétvégét Európa egyik hozzánk közel eső úti célján.

50.000 Ft értékű utalvány: Merülj el egy új kultúrában vagy élvezd a napfényt egy tengerparti városban.

100.000 Ft értékű utalvány: Engedd, hogy álmaid utazása valóra váljon. Ez az ajándék tökéletes választás akár egy hosszabb utazás megtervezéséhez.

Hasznos tudnivalók az ajándékkártyáról:
Az ajándékkártya érvényességi ideje egy év: a kiállításától számított egy éven belül induló és hazaérkező utazásra beváltható. Az ajándékkártya érvényességi ideje nem hosszabbítható meg. Az ajándékkártyát nyomtatott formában, franciaboríték méretben készítjük el, így fizikai formájában is megfelelő ajándékként szolgál a megajándékozott számára. Minden ajándékkártya egyedi sorszámmal rendelkezik. Az ajándékkártya értékétől függetlenül az Eurotrip Utazási Iroda valamennyi utazására beváltható. Érvényesítése esetén az ajándékkártyán szereplő összeget az utazás részvételi díjából jóváírjuk.

Átvétel: Az ajándékkártyát az általad választott Foxpost automatába kézbesítjük, így gyorsan és kényelmesen jut el hozzád a csomagunk. A kézbesítési díjat utazási irodánk vállalja, ezért felárat nem szükséges fizetned.

Ajándékkártya

Vevő címe(Kötelező)
Adatvédelmi(Kötelező)
Hírlevél feliratkozás