FELHŐK FELETT A MAGAS-TÁTRÁBAN

Eurotrip ajánlat: A Magas-Tátra legszebb tájai háromnapos hétvégi kiránduláson

Beutazási feltételek: Szlovákiába szabadon lehet utazni, oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap

  Hétvége a Magas-Tátrában

  Három napos hétvégi kirándulásunkon a Magas-Tátra legszebb tájait fedezzük fel. Megnézzük a Csorba-tó partján épült új kilátót, kirándulunk a Tarpataki-vízesésekhez, lanovkával közelítjük meg a Kőpataki-tavat, megnézzük a mesés tátrai panorámát a Lombkorona-sétányról, továbbá felfedezzük Poprád és Késmárk látnivalóit és a Liptói Falumúzeumot is. Tarts velünk ezen a könnyed, mégis tartalmas hétvégi kiránduláson.

  1. nap:

  Liptói Falumúzeum és Csorba-tó

  Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt Szlovákián keresztül utazunk. Pihenőt Donovalyban tartunk 960 méteres magasságban. Első megállónk a Liptói Falumúzeum lesz Pribilinában, ahol Liptó térségének népi építészetével ismerkedünk. Délután a Csorba-tóhoz utazunk, ahol sétálunk a tóparton és felkeressük a nemrég átadott új kilátót is. A bátrabbak a csúszdát is használhatják. Kora este megérkezünk Csorba településen található szálláshelyünkre: Hotel Rysy 3*, weboldala IDE kattintva elérhető. Vacsora a szállodában.

  2. nap:

  Tarpataki-vízesés, Tátralomnic, Kőpataki-tó, Poprád

  Reggeli után egésznapos programra indulunk és a Magas-Tátra legszebb tájait látogatjuk meg. Ótátrafüredről siklóval felmegyünk Tarajkára, ahonnan rövid sétával megközelítjük a Tarpataki-vízeséseket. Délben Tátralomnicról négy fős kabinokkal lanovkával utazunk a Kőpataki-tóhoz. Miután kiélveztük a tátrai panorámát és jó levegőt, folytatjuk utunkat. Következő megállónk Poprád történelmi városrésze Szepesszombat lesz, ahol a középkori Szent György-templomot látogatjuk meg. Az esti órákban érkezünk vissza a szálláshelyünkre, vacsora a szállodában.

  3. nap:

  Lombkorona-sétány és Késmárk

  Reggeli után elhagyjuk a szállodát és a Zdár melletti Bachleda-völgyből indulva a monumentális tátrai lombkorona sétányt keressük fel. A 24 méter magasan a fák fölött kiépített 1234 méter hosszú magasösvényről a Bélai-Tátra mesés panorámája tárul elénk. A lombkorona sétányhoz gondolával jutunk fel a leggyorsabban. Délutáni megállónk Késmárk lesz, ahol a két evangélikus templomban teszünk látogatást. 1909-ben a város jelképének számító új evangélikus templomban alakították ki a Thököly-mauzóleumot. A mellette álló XVIII. századi fatemplom a Felvidék egyik legszebb műemléke, egyben a Világörökség része. Késmárki programunkat követően megkezdjük a hazautazást. Folyamatosan utazunk Budapest felé, ahová az esti órákban várhatóan 21:00 óráig érkezünk meg.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Indulás időpontNap/ÉjEllátás jellegeRészvételi díj
  felnőtt
  Akciós ár
  felnőtt*
  Részvételi díj
  gyerek (14 évig)
  Akciós ár
  gyerek* (14 évig)
  2023.06.173/2Félpanzió64.900 Ft58.400 Ft54.900 Ft49.400 Ft

  * Az előfoglalási akciós ár (-10%) csoportonként az első 20 fő részére érvényes.

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 2 éjszakára 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban (3-4 ágyas szoba is elérhető)
  • Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
  • Idegenforgalmi adó
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 1.650 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.650 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 30.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Belépőjegyek költségei összesen kb. 35-40 euró/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco parkoló 6:55
  • Vác, Gödöllői út 1. OMV benzinkút 7:20
  • Rétság, Conoil benzinkút 7:50
  • Nagyoroszi, Szent István tér Első világháborús emlékmű 8:30
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap

   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]