TIROLI VARÁZSLAT

Eurotrip_Innsbruck

Eurotrip ajánlat: Tirol legszebb látnivalói három ország érintésével

Beutazási feltételek: Ausztriába 2022. május 16. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Tiroli körutazás 5 nap

Az utazók körében népszerű Tirol napjainkban Ausztria és Olaszország közös tájaként ismert. A terület Tirol grófjairól kapta nevét, akik Tirolo településről származtak. Tirol területetét az 1919-es Saint Germain-i béke osztotta ketté, így osztozik rajta napjainkban a két szomszédos ország. Tarts velünk és fedezd fel Tirolt három országon átívelő utazásunkon!

1. nap:

Bad Reichenhall és érkezés Gschnitzbe

Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 6:00 órakor. Délelőtt három óránkénti szünetekkel folyamatosan utazunk Ausztria felé. Első megállónk Bad Reichenhall lesz. Megismerkedünk a festői német városka nevezetességeivel és rövid szabadidőt tartunk. Ezt követően ausztriai szállásunk felé utazunk tovább. Szálláshelyünk négy éjszakára Gschnitz településen található 3*-os szálloda lesz. Az érkezést követően vacsorázunk a szálloda éttermében.

2. nap:

Csodás tiroli tájakon: Ellmau, Going, Rattenberg, Achensee

Reggeli után egésznapos programra indulunk és Tirol legszebb részeit keressük fel. Délelőtt Ellmau és Going városaiba kirándulunk, ahol a Hegyi doktor című televíziós sorozat forgatási helyszíneit ismerhetjük meg. Ellmau 800 méter feletti magasságban található, mesés hegycsúcsok veszik körül, köztük a 2344 méter magas Ellmauer Halt, számos kirándulási lehetőséggel az idelátogatóknak.

Délután utunk folytatásaként, az üvegművészetéről híres Rattenberg városába érkezünk. Ez Tirol legkisebb városa, amelyet egyetlen utcán körbesétálhatunk. A város a 17. század óta szinte semmit nem változott. A város megismerése könnyed sétát teszünk az Achensee partján és adunk magunknak időt egy kis nézelődésre, vásárlásra is. Kora este megérkezünk a szálláshelyünkre, vacsora a szállodában.

3. nap:

Inn parti városok: Innsbruck és Hall im Tirol

Reggeli után egy igazi alpesi városba, az Inn partján fekvő Innsbruckba indulunk. A délelőttöt Tirol fővárosában töltjük. Közös sétánk során megismerkedünk a történelmi óváros nevezetességeivel: megállunk az Aranytetős ház előtt, sétálunk a Hofgartenben, majd a Hofburg, a városháza tornya, a Szent Jakab-dóm, és a híres Mária Terézia utca lesznek sétánk főbb látnivalói.

Inssbrucktól búcsút veszünk és a délutánt a festői középkori városkában Hall im Tirolban töltjük. A település szépen megőrizte gót jegyeit, melyet mi is felfedezünk majd az óváros zegzugos utcácskáin sétálva. Belemerülünk kicsit a városi forgatagba, hol jobbra hol balra pillantva meg egy-egy színes házikót. Az Inn parti városokat magunk mögött hagyva térünk vissza a szállodába jól megérdemelt vacsoránkhoz.

4. nap:

Olasz tiroli régió: Bolzano és Merano

Reggeli után útnak indulunk. Ezen a napon Tirol olaszországi részeit fedezzük fel. Először Bolzano várossal ismerkedünk meg. Dél-Tirol fővárosa és egyben legnagyobb városa csodás óvárossal, középkori épületekkel és hangulatos utcácskákkal fogadja látogatóit. Itt található a régió legnépszerűbb látnivalója, az ötezer éves tökéletes épségben megmaradt jégbe fagyott múmia, ismertebb nevén Ötzi a jégember.

Bolzano felfedezése után következő megállónk Merano lesz. Felkeressük a Trauttmansdorff-kastély kertjét. Ez Tirol legszebb botanikus kertje: a kastély körül a világ növényvilágának szinte bármely részét be tudják mutatni. Délután a Jaufen-hágón keresztül utazunk vissza szálláshelyünkre (amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik). Élményekkel feltöltődve látunk hozzá az esti vacsoránkhoz.

5. nap:

Kufstein és hazautazás

Reggeli után elhagyjuk a szállást és Tirol tartományát. Hazavezető utunk során meglátogatjuk az Ausztria és Németország határán fekvő Kufstein várát. Panorámalifttel jutunk fel, bebarangoljuk a magyar történelem hírhedt erődjének minden szegletét, a végén még a tornyot is megmásszuk.

Kufsteint elhagyva megkezdjük a hazautazást. Rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre várhatóan este 22:00-23:00 óra között érkezünk meg.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/ÉjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.06.195/4Félpanziófoglalható159.900 Ft143.900 Ft
2024.09.255/4Félpanziófoglalható159.900 Ft143.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás 4 éjszakára 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban (3-4 ágyas szoba családoknak elérhető) www.kirchdach.at
 • Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
 • Idegenforgalmi adó
 • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,5%-a + 3.550 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 3.550 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 80.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • Belépőjegyek költségei összesen kb. 40-50 euró/fő (helyszínen fizetendő)

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
 • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
 • Vértesszőlős, McDonald’s (Határ út 1-3.) 7:15
 • M1 Bábolna pihenőhely OMV (93. km) 7:45
 • Győr, Tesco (Királyszék út 33.) 8:05
 • M1 Moson pihenőhely (162. km) 8:45
 • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

Tiroli varázslat jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Tiroli varázslat jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]