TIROLI VARÁZSLAT

Eurotrip ajánlat: Tirol legszebb látnivalói három ország érintésével

Beutazási feltételek: Ausztriába 2022. május 16. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap

  Tiroli körutazás 4 nap

  Az utazók körében népszerű Tirol napjainkban Ausztria és Olaszország közös tájaként ismert. A terület Tirol grófjairól kapta nevét, akik Tirolo településről származtak. Tirol területetét az 1919-es Saint Germain-i béke osztotta ketté, így osztozik rajta napjainkban a két szomszédos ország. Tarts velünk és fedezd fel Tirolt három országon átívelő utazásunkon!

  1. nap:

  Bad Reichenhall és érkezés Gschnitzbe

  Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 5:45 órakor. Délelőtt három óránkénti szünetekkel folyamatosan utazunk Ausztria felé. Első megállónk Bad Reichenhall lesz. Megismerkedünk a festői német városka nevezetességeivel és rövid szabadidőt tartunk. Ezt követően ausztriai szállásunk felé utazunk. Szálláshelyünk három éjszakára Gschnitz településen található 3*-os szálloda lesz. Az érkezést követően vacsorázunk a szálloda éttermében.

  2. nap:

  Csodás tiroli tájakon: Ellmau, Rattenberg, Innsbruck

  Reggeli után egésznapos programra indulunk és Tirol legszebb részeit keressük fel. Délelőtt Ellmau városába kirándulunk, ahol a Hegyi doktor című televíziós sorozat forgatási helyszíneit ismerhetjük meg. Ellmau 800 méter feletti magasságban található, mesés hegycsúcsok veszik körül, köztük a 2344 méter magas Ellmauer Halt, számos kirándulási lehetőséggel az idelátogatóknak.

  Délben utunk folytatásaként, az üvegművészetéről híres Rattenberg városába érkezünk. Ez Tirol legkisebb városa, amelyet egyetlen utcán körbesétálhatunk. A város a 17. század óta szinte semmit nem változott. A város megismerése után könnyed pillantást vetünk Achensee tavára. A délutánt Innsbruckban töltjük el. Az esti órákban megérkezünk a szálláshelyünkre, vacsora a szállodában.

  3. nap:

  Olasz tiroli régió: Bolzano és Merano

  Reggeli után útnak indulunk. Ezen a napon Tirol olaszországi részei fedezzük fel. Először Bolzano várossal ismerkedünk meg. Dél-Tirol fővárosa és egyben legnagyobb városa csodás óvárossal, középkori épületekkel és hangulatos utcácskákkal fogadja látogatóit. Itt található a régió legnépszerűbb látnivalója, az ötezer éves tökéletes épségben megmaradt jégbe fagyott múmia, ismertebb nevén Ötzi a jégember.

  Bolzano felfedezése után következő megállónk Merano lesz. Felkeressük a Trauttmansdorff-kastély kertjét. Ez Tirol legszebb botanikus kertje: a kastély körül a világ növényvilágának szinte bármely részét be tudják mutatni. Délután a Jaufen-hágón keresztül utazunk vissza szálláshelyünkre. Élményekkel feltöltődve látunk hozzá az esti vacsoránkhoz.

  4. nap:

  Salzburg és hazautazás

  Reggeli után elhagyjuk a szállást. Meglátogatjuk a Tirol északi kapujának nevezett Salzburg városát. A Salzach-folyó partján található világörökségi város hangulatával minden idelátogatót elkápráztat. Életre kel a történelem, mely barokk köntösbe öltözve ölti fel legszebb ruháját. Meglátogatjuk a Mirabell-kastély parkját és felelevenítjük A muzsika hangja című film csodás helyszíneit. És persze arról sem feledkezünk meg, hogy Mozart ebben a városban született.

  Salzburgi programunkat követően délután megkezdjük a hazautazást. Rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre várhatóan este 22:00-23:00 óra között érkezünk meg.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Indulás időpontNap/ÉjFoglalható helyekEllátás jellegeRészvételi díj
  felnőtt
  Részvételi díj
  gyerek (14 évig)
  2023.06.014/3megteltFélpanzió117.900 Ft104.900 Ft
  2023.08.314/3megteltFélpanzió117.900 Ft104.900 Ft
  2023.10.054/3új időpontFélpanzió117.900 Ft104.900 Ft

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 3 éjszakára 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban (3-4 ágyas szoba is elérhető) www.kirchdach.at
  • Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
  • Idegenforgalmi adó
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 2.600 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.600 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 70.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Belépőjegyek költségei összesen kb. 35-40 euró/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:00
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:20
  • Vértesszőlős, McDonald’s (Határ út 1-3.) 7:00
  • M1 Bábolna pihenőhely OMV (93. km) 7:30
  • Győr, Tesco (Királyszék út 33.) 7:50
  • M1 Moson pihenőhely (162. km) 8:30
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap

   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]