RÓMAI KÖRUTAZÁS

Eurotrip_Roma_Colosseum

Eurotrip ajánlat: 6 napos utazás tranzitszállásokkal / 3 éjszaka Rómában metróhoz közeli szállodában

Beutazási feltételek: Olaszországban 2022. június 1. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Római körutazás októberben

Októberi utazásunk során oda-vissza 1-1 éjszaka tranzitszállással és 3 éjszakás római tartózkodással, összesen 6 napot töltünk el Olaszországban. Kényelmesen jut időnk az Örök város felfedezésére és útközben más érdekességek megtekintésére, köztük Padova belvárosára.

1. nap:

Érkezés Toszkánába

Indulás 6:15 órakor Budapestről, találkozó 6:00 órakor. Utazás napközben Toszkána felé. Az utazás során 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket. Kora este elfoglaljuk szálláshelyünket Montecatini Termében. A vacsora után érdemes felfedezni a várost, amely egy igazi toszkán település. Az egykori neves fürdőhelyen manapság is zajlik az élet: az utcák minden este megtelnek helybéliekkel és turistákkal, az éttermek, bárok és boltok késő estig tartanak nyitva.

2. nap:

Érkezés Rómába

Reggeli után elhagyjuk a hotelt és Toszkánán keresztül folytatjuk az utazást. Várhatóan kora délután érkezünk meg Rómába. Először elfoglaljuk szálláshelyünket. Római tartózkodásunk során szállodánk három éjszakára a Hotel Ginevra Palace 3* lesz. A hotel honlapja IDE kattintva elérhető. A szálloda Róma belvárosától 10-11 metrómegállóra, az A metróvonal Battistini végállomásához közel helyezkedik el, a metróállomástól kb. egy kilométer távolságra (a metrómegálló megközelítéséhez és a metrótól a szállodába való visszatéréshez saját buszunkat fogjuk használni). A szobák elfoglalását követően bemegyünk Róma központjába és megkezdjük az ismerkedést az Örök várossal.

3. nap:

Klasszikus Róma

Reggeli után metróval megyünk be a városközpontba. Ezen a napon Róma klasszikus látnivalóival ismerkedünk. Sétánk során a Piazza del Popoloról indulva fedezzük fel a nevezetességeket: Spanyol lépcső, Pantheon, Trevi-kút, Campo de Fiori piaca, Vittorio Emanuele emlékmű, Piazza Venezia. Szünetet tartunk a Piazza Navonán, majd délután a Forum Romanum és a Colosseum megtekintésével fejezzük be a programunkat (utóbbi látnivalókat kívülről keressük fel, jegy vásárlása a helyszínen a napi kapacitástól függően lehetséges).

4. nap:

Szent Péter-bazilika és Vatikáni múzeum

Reggeli után metróval megyünk be a városközpontba. Először a Szent Péter-bazilikát keressük fel, majd meglátogatjuk a Vatikáni múzeumot a Sixtus-kápolnával. Ezt követően ebédszünetet tartunk. Délután Hadrianus császár mauzóleumát az Angyalvárat keressük fel és látni fogjuk az Angyalhidat is. Kora este metróval visszautazunk a szállodába.

A Vatikáni Múzeum megtekintéséhez előzetes jegyfoglalás szükséges. A program ára 19.900 Ft/fő, a részvételi díjjal együtt fizetendő.*

5. nap:

Tivoli

Reggeli után elhagyjuk római szállásunkat. Délelőtt Tivoliba utazunk, ahol az UNESCO Világörökség részét képező Villa d’Este szökőkutakkal gazdagon díszített reneszánsz kertjét és a Villa Adrianát, Hadrianus császár egykori nyári rezidenciáját keressük fel. A délelőtti látogatást követően Toszkánán keresztül utazunk Észak-Olaszország felé. Este szállásunk Padova környékén lesz.

6. nap:

Padova és hazautazás

Reggel elhagyjuk szálláshelyünket. Délelőtt Padovában tartunk városnézést. Ennek során látni fogjuk a híres Prato della Valle teret, a Szent Antal-bazilikát, Itália második egyetemének épületegyüttesét és a városházát. A városnézés után kávészünetet tartunk, ezután megkezdjük a hazautazást. Budapestre az esti órákban, várhatóan 22:00 körül érkezünk meg.

Az utazás során a programok sorrendje szervezési megfontolásból megváltozhat.

Az utazás során érintett UNESCO Világörökség helyszínek:

 • Róma történelmi központja
 • Villa Adriana (Tivoli) és Villa d’Este (Tivoli)
 • Padova egyes látnivalói

IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (14 évig)
2024.10.186/5Reggelifoglalható184.900 Ft166.400 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás kétágyas szobákban reggelivel 1-1 éjszakára 3*-os tranzitszálláson Montecatini Termében és Padova környékén, 3 éjszaka szállás 3*-os római szállodában
 • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

 • Vacsora felár háromfogásos vacsora vízzel 42.000 Ft/fő (5 alkalom)
 • Idegenforgalmi adó Rómában kb. 18 euró/fő összesen a 3 éjszakára (helyszínen fizetendő); 2023.10.01-től érvényes adómérték, amely az utazásig változhat
 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 4.260 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 4.260 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 80.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • 72 órás tömegközlekedési jegy Rómában 18 euró/fő vagy 1,5 euró/jegy 100 perces utazásokra (min. 7-8 jegy/fő szükséges)
 • Vatikáni Múzeumok előzetes jegyváltás 19.900 Ft/fő (részvételi díjjal együtt fizetendő)*
 • Villa d’Este és Villa Adriana kb. 10-10 euró/fő
 • Angyalvár kb. 12 euró/fő

  *A Vatikáni Múzeumba az utazási iroda előzetes jegyfoglalást végez, ezért a program megszervezéséhez pontos létszám ismerete szükséges. A múzeum elérhetősége előre nem látható kivételes okokból korlátozott lehet, amelyre utazási irodánk nincs hatással. A látogatás várható tárlatvezetési nyelve angol vagy olasz nyelv, idegenvezetőnk a program előtt nyújt ismertetést a benti látnivalókról.

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
 • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
 • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:15
 • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:15
 • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:30
 • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

Római körutazás jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Római körutazás jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]