Eurotrip ajánlat: Isztria híres ókori városai + tengerparti szálláshely + Belső-Isztria csodái

Beutazási feltételek: Horvátországban 2022. április 9. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Kirándulás az Isztriai-félszigetre

Isztriai kirándulásunk során felfedezzük a félsziget híres ókori és középkori tengerparti városait, látni fogjuk a római korból származó pulai amfiteátrumot, megállót tartunk Opatijában, megismerjük Belső-Isztria bájos városkáit és félnapos hajókiránduláson veszünk részt a Brijuni-szigetek Nemzeti Parkba.

1. nap:

Utazás Opatijába és érkezés a horvát tengerpartra

Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt a Budapest – M7 – Letenye (határ) útvonalon utazunk Horvátország felé. Kora délután egy órás szabadidőt tartunk Opatijában a tengerparti sétányon. Látni fogjuk a Monarchia korabeli palotákat és a város jelképének számító Lány a sirállyal szobrot. Késő délután érkezünk meg az Isztriai-félsziget területére. Szállásunk Banjole településen a tengerparti Resort Centinera 3*-os hotel lesz három éjszakára. A szállás elfoglalása után este vacsora a szálloda éttermében.

2. nap:

Pula és a Brijuni-szigetek Nemzeti Park

Reggeli után útra kelünk és a délelőttöt Pulában töltjük el. Az Isztria fővárosának is nevezett város fő látnivalója a római kori amfiteátrum, amely a Colosseumnál is jobb állapotban maradt fenn az utókornak. Látogatásunk után szabadidőt töltünk el Pulában.

Délután folytatjuk az utazást és a közeli Brijuni-szigetekre látogatunk el. Horvátország egyik nemzeti parkja nem csak természeti látványosság, hanem a XX. századi horvát és európai történelem fontos állomása. A szigetcsoport Jugoszlávia elnökének, Josip Broz Titonak volt a kedvenc tartózkodási helye. Napjainkban a 3 órás programra a látogatók hajóval érkeznek meg. Ezt követően kisvonattal járjuk körbe a fő szigetet. Látni fogjuk a mai napig működő szafarit és egy érdekes fotókiállítást a szigetről Jugoszlávia évtizedeiből.

A programot követően visszautazunk a szálláshelyre. Vacsora a szállodában.

3. nap:

Rovinj, Poreč és Motovun

Reggeli után elindulunk a napi kirándulásra. Délelőtti utazásunk során látjuk majd a Limi-csatorna (Limski-fjord) panorámáját. Kirándulásunk első megállója Rovinj lesz, ahol a történelmi városközpontban ismerkedünk a látnivalókkal és rövid szabadidőt tartunk Horvátország egyik legszebbnek tartott városában. Délben folytatjuk az utazást és ellátogatunk Motovunba. A 277 méter magas hegyre épült középkori óváros fekvése Toszkánát idézi. A városfalakon tett sétáról mesés panorámában lesz részünk. Motovun nevezetessége az isztriai szarvasgomba. Délután Porečbe utazunk. Az isztriai óváros bővelkedik a reneszánsz és barokk palotákban. Fő látnivalója a korai keresztény korban épült Euphrasius-bazilika, amely a Világörökség részét képezi. A programot követően visszautazunk a szálláshelyre. Vacsora a szállodában.

4. nap:

A világ legkisebb városa Hum és hazautazás

Reggeli után elhagyjuk a szálláshelyet. Délelőtt még az Isztriai-félszigeten maradunk. Meglátogatjuk Hum várost, amelyet a világ legkisebb városának tartanak. Belső-Isztria egyik híres látnivalója bájos kis település néhány házzal és pár fős lakossággal. Délben folytatjuk a hazautazást és két pihenővel utazunk Magyarország felé. Budapestre várhatóan 21:00 és 22:00 óra között érkezünk meg.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.09.124/3Félpanziófoglalható119.900 Ft107.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás három éjszakára 3* tengerparti szálloda kétágyas szobáiban idegenforgalmi adóval (háromágyas szoba elérhető) Resort Centinera***
 • Félpanziós ellátás (reggeli és vacsora), italfogyasztás külön fizetendő
 • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 2.840 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.840 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 30.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei (fakultatív):

 • Pulai amfiteátrum belépőjegy kb. 10 euró/fő
 • Poreči bazilika belépőjegy kb. 10 euró/fő
 • Brijuni-szigetek hajókirándulás kb. 30 euró/fő

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
 • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
 • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
 • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:30
 • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
 • Utasfelvétel az első budapesti indulás előtt 15 perccel!

Isztriai körutazás! Jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Isztriai körutazás! Jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]