CSEHORSZÁG – AHOGY MÉG NEM LÁTTAD!

Eurotrip ajánlat: Csehország legszebb világörökségi látnivalói: Prága, Český Krumlov és Kutná Hora, ráadás középkori lakomával.

Beutazási feltételek: Csehországba szabadon lehet utazni, oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap

  Októberi hosszú hétvége Csehországban

  Négy napos őszi kirándulásunkon Csehország világörökségi látnivalóival ismerkedünk. Felfedezzük Český Krumlov óvárosát, két napot töltünk el Prágában, utolsó este egy középkori lakomán veszünk részt Dětenicében, majd hazafelé Kutná Hora nevezetességei tekintjük meg. Tarts velünk ezen a könnyed, mégis tartalmas őszi kiránduláson az októberi hosszú hétvégén!

  1. nap:

  Český Krumlov és Prága

  Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 5:45 órakor. Délelőtt Szlovákián keresztül utazunk. Első csehországi megállónk Český Krumlov lesz. A Világörökség részét képező óvárossal közös séta során ismerkedünk, majd rövid szabadidőt tartunk. Délután folytatjuk az utazást és a kora esti órákban megérkezünk Prágába. Szállásunk két éjszakára a Hotel Ilf 3*-os szálloda lesz, weboldala IDE kattintva elérhető. Vacsora a szállodában. A szálloda metróállomáshoz közel található, ezért este könnyen be lehet jutni a belvárosba, megkezdeni az ismerkedést a cseh fővárossal.

  2. nap:

  Prágai városnézés: várnegyed, Kisoldal, óváros

  Reggeli után megkezdjük a prágai városnézést. Délelőtt a Várnegyedet (Hradzsin) látogatjuk meg, ahol felkeressük a Szent György-templomot, a Prága védőszentjéről elnevezett Szent Vitus-katedrálist és az újkori alkimisták nevét viselő Arany utcácskát. Délután a Kisoldal (Malá Strana) városrésszel és Prága óvárosi részével (főtér, Orloj, Tyn-templom) fogunk megismerkedni. Este vacsora a szállodában majd szabadidő, metróval könnyen vissza lehet jutni az óvárosba.

  3. nap:

  Szabadidő Prágában és utazás Dětenicébe

  Reggeli után elhagyjuk a szállodát és a délelőttöt Prágában töltjük. Szabadidő az óvárosban 13:00 óráig, ennek során érdemes felkeresni az előző napon kimaradt látnivalókat, szuvenírt vásárolni, ebédelni. Kora délután folytatjuk az utunkat és megérkezünk Dětenicébe, ahol az utolsó éjszakát töltjük. A szállásunk egy középkori hangulatú szállodában lesz, a 4*-os Medieval Hotel Dětenicében lesz, weboldala IDE kattintva elérhető. A szobák átvételét követően meglátogatjuk a dětenicei kastélyt és kis sörfőzdéjét, majd 19:00 órai kezdettel a helyi tavernában középkori bemutatóval összekötött lakomán veszünk részt.

  4. nap:

  Kutná Hora, bevásárlás és hazautazás

  Reggeli után elhagyjuk a szállodát. Délelőtti megállónk a közeli Kutná Hora lesz, ahol a hírhedt középkori csontkápolnát keressük fel. A XII. századi kolostor részeként épült templom belső berendezése több tízezer csontvázból készült. Ezután megnézzük a gazdag középkori bányászváros óvárosát is. A város fő látnivalója a csehországi késő gótika stílusában épült Szent Borbála-templom. Délután folytatjuk az utazást. Hazafelé úton Csehországban megállunk egy áruháznál, hogy mindenki be tudjon vásárolni. Érkezés Budapestre az esti órákban, várhatóan 21:00 és 22:00 óra között.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Indulás időpontNap/ÉjEllátás jellegeRészvételi díj
  felnőtt
  Akciós ár
  felnőtt*
  Részvételi díj
  gyerek (14 évig)
  Akciós ár
  gyerek* (14 évig)
  2023.10.204/3Félpanzió114.900 Ft103.400 Ft104.900 Ft94.400 Ft

  * Az előfoglalási akciós ár (-10%) csoportonként az első 20 fő részére érvényes.

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 2 éjszakára Prágában 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban, Detenicében 4*-os szálloda 2 ágyas szobáiban (3 ágyas szoba is kérhető)
  • Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
  • Idegenforgalmi adó
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 2.600 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.600 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 50.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Belépőjegyek költségei összesen kb. 800-1000 cseh korona/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:00
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:20
  • Vértesszőlős, McDonald’s (Határ út 1-3.) 7:00
  • M1 Bábolna pihenőhely OMV (93. km) 7:30
  • Győr, Tesco (Királyszék út 33.) 7:50
  • M1 Moson pihenőhely (162. km) 8:30
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap

   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]