CSEHORSZÁG – AHOGY MÉG NEM LÁTTAD!

Eurotrip Csehorszag Cesky Krumlov

Eurotrip ajánlat: Csehország legszebb világörökségi látnivalói: Prága, Český Krumlov és Kutná Hora, ráadás középkori lakomával.

Beutazási feltételek: Csehországba szabadon lehet utazni, oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Hosszú hétvége Csehországban

Négy napos kirándulásunkon Csehország világörökségi látnivalóival ismerkedünk. Felfedezzük Český Krumlov óvárosát, két napot töltünk el Prágában, egy középkori lakomán veszünk részt Dětenicében és Kutná Hora nevezetességeit is megtekintjük. Tarts velünk ezen a könnyed, mégis tartalmas kiránduláson!

1. nap:

Utazás Kutná Horába és Dětenice

Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 5:45 órakor. Délelőtt Szlovákián keresztül utazunk. Első csehországi megállónk Kutná Hora lesz, ahol a hírhedt középkori csontkápolnát keressük fel. A XII. századi kolostor részeként épült templom belső berendezése több tízezer csontvázból készült. Ezután megnézzük a gazdag középkori bányászváros óvárosát is. A város fő látnivalója a csehországi késő gótika stílusában épült Szent Borbála-templom.

Délután folytatjuk az utazást és megérkezünk Dětenicébe, ahol az első éjszakát töltjük. A szállásunk egy középkori hangulatú szállodában, a 4*-os Medieval Hotel Dětenicében lesz, weboldala IDE kattintva elérhető. A szobák átvételét követően meglátogatjuk a dětenicei kastélyt és kis sörfőzdéjét, majd 19:00 órai kezdettel a helyi tavernában középkori bemutatóval összekötött lakomán veszünk részt.

2. nap:

Érkezés Prágába és a prágai óváros felfedezése

Reggeli után Prágába utazunk, ahová dél körül fogunk megérkezni. Délután Prága óvárosi részével (főtér, Orloj, Tyn-templom) fogunk megismerkedni, ezt követően szabadidőt is tartunk a központban. Kora este elfoglaljuk szálláshelyünket. Szállásunk két éjszakára a Hotel Olympik szálloda *** részlegében lesz, weboldala IDE kattintva elérhető. Vacsora a szállodában. A szálloda metróállomáshoz közel található, ezért aki szeretne, este könnyen bejuthat a belvárosba folytatni az ismerkedést a cseh fővárossal.

3. nap:

Várnegyed és szabadidő Prágában

Délelőtt a prágai Várnegyedet (Hradzsin) látogatjuk meg, ahol felkeressük a Szent György-templomot, a Prága védőszentjéről elnevezett Szent Vitus-katedrálist és az újkori alkimisták nevét viselő Arany utcácskát. Délután a Kisoldal látnivalóival ismerkedünk, majd szabadidő Prágában.

4. nap:

Český Krumlov és hazautazás

Reggeli után elhagyjuk a szállodát. Délelőtti megállónk Český Krumlov lesz. A Világörökség részét képező óvárossal közös séta során ismerkedünk, majd rövid szabadidőt tartunk. Hazafelé úton Csehországban megállunk egy áruháznál, hogy mindenki be tudjon vásárolni. Érkezés Budapestre az esti órákban, várhatóan 22:00 és 23:00 óra között.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/ÉjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.10.314/3Félpanziófoglalható119.900 Ft107.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás 2 éjszakára Prágában 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban, Detenicében 4*-os szálloda 2 ágyas szobáiban (3 ágyas szoba kérhető)
 • Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
 • Idegenforgalmi adó
 • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 2.840 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.840 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 50.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • Belépőjegyek költségei összesen kb. 600-800 cseh korona/fő (helyszínen fizetendő)

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:00
 • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:20
 • Vértesszőlős, McDonald’s (Határ út 1-3.) 7:00
 • M1 Bábolna pihenőhely OMV (93. km) 7:30
 • Győr, Tesco (Királyszék út 33.) 7:50
 • M1 Moson pihenőhely (162. km) 8:30
 • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

Csehország - ahogy még nem láttad! Jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Csehország - ahogy még nem láttad! Jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]