Eurotrip aj√°nlat: A Salzkammerguti-t√≥vid√©k legszebb l√°tnival√≥i √©s Salzburg n√©gy napos utaz√°s sor√°n

Beutaz√°si felt√©telek: Ausztri√°ba 2022. m√°jus 16. √≥ta olt√°s √©s teszt nem sz√ľks√©ges a beutaz√°shoz. Tov√°bbi r√©szletek IDE kattintva olvashat√≥k.

100% p√©nzvisszafizet√©si garancia a r√©szv√©teli d√≠jra: Amennyiben az utaz√°st nem tudjuk elind√≠tani, a teljes r√©szv√©teli d√≠jat visszafizetj√ľk. A p√©nzvisszafizet√©si garancia nem vonatkozik az egy√©ni utaz√°sk√©ptelens√©g eseteire. Tov√°bbi r√©szletek gyakori k√©rd√©sek oldalunkon olvashat√≥k.

Salzkammerguti barangol√°s 4 nap

Bad Ischl, Salzburg, Hallstatt √©s a gy√∂ny√∂rŇĪ t√≥vid√©k

Ausztria minden √©vszakban csod√°kat rejt, mi most a tavaszi √©s ŇĎszi arc√°val ismerkedhet√ľnk meg. Nem is ak√°rhol kezdj√ľk ezt az ismerked√©st, hanem az Alpok √°ltal k√∂r√ľlvett gy√∂ngyszemekkel k√∂t√ľnk szoros bar√°ts√°got. Aki elŇĎsz√∂r utazik erre a vid√©kre azoknak bizton √°ll√≠thatjuk, hogy nem utolj√°ra.

1. nap:

Utazás, Gmunden és Traunsee

Indul√°s reggel 6:15 √≥rakor BudapestrŇĎl a BOK-csarnokt√≥l, tal√°lkoz√≥ 6:00 √≥rakor. D√©lelŇĎtt h√°rom √≥r√°nk√©nti sz√ľnetekkel folyamatosan utazunk Ausztria fel√©. ElsŇĎ meg√°ll√≥nk Gmunden lesz a Traunsee partj√°n, ahol r√∂vid fot√≥sz√ľnetet tartunk √©s megkezdj√ľk ismerked√©s√ľnket ezzel a gy√∂ny√∂rŇĪ t√≥vid√©kkel. Ezt k√∂vetŇĎen ausztriai sz√°ll√°sunk fel√© utazunk. Sz√°ll√°shely√ľnk h√°rom √©jszak√°ra az Eugendorf telep√ľl√©sen tal√°lhat√≥ 2*-os panzi√≥ lesz: Pension Sonnenhof. Az √©rkez√©st k√∂vetŇĎen vacsor√°zunk a panzi√≥ √©tterm√©ben.

2. nap:

Salzburg és a Hellbrunn-i kastély

Reggeli ut√°n eg√©sznapos programra indulunk. D√©lelŇĎtt Salzburg v√°ros√°ba kir√°ndulunk. A Salzach-foly√≥ partj√°n tal√°lhat√≥ v√°ros hangulat√°val minden idel√°togat√≥t elk√°pr√°ztat. √Čletre kel a t√∂rt√©nelem, mely barokk k√∂nt√∂sbe √∂lt√∂zve √∂lti fel legszebb ruh√°j√°t. S√©t√°lunk a Mirabell-kast√©ly kertj√©ben, √©s feleleven√≠tj√ľk az A muzsika hangja c√≠mŇĪ film csod√°s helysz√≠neit, majd barangolunk a p√°ratlan mŇĪeml√©kek k√∂z√∂tt. Mozart v√°ros√°ban eleget idŇĎzve d√©lut√°n megl√°togatjuk a Hellbrunn-i kast√©lyt √©s r√©szesei lesz√ľnk a h√≠res v√≠zij√°t√©koknak. Kora este meg√©rkez√ľnk a sz√°ll√°shely√ľnkre, vacsora a sz√°llod√°ban.

3. nap:

Hallstatt, Bad Ischl √©s a gy√∂ny√∂rŇĪ Wolfgangsee

Reggeli ut√°n √ļtnak indulunk √©s felkeress√ľk a Salzkammergut-i t√≥vid√©k legromantikusabb v√°ros√°t Hallstattot. Haj√≥k√°zhatunk a tavon, s√©t√°lhatunk egyet a fŇĎutc√°n, de az itt t√∂lt√∂tt szabadidŇĎbe a Csontk√°polna megtekint√©se is belef√©r. Akinek van kedve fel√ľlrŇĎl is megcsod√°lhatja ezt a csodasz√©p panor√°m√°t a Skywalk terasz√°r√≥l. Folytatva utunkat k√∂vetkezŇĎ meg√°ll√≥nk Bad Ischl lesz. Megn√©zz√ľk Sissi Kaiser Vill√°j√°t, megismerked√ľnk a v√°roska nevezetess√©geivel √©s r√∂vid szabadidŇĎt tartunk. IdŇĎnkbe m√©g egy igazi ischler is biztosan belef√©r. Hazafel√© indulva m√©g meg√°llunk a Wolfgangsee-n√©l is, hogy elmer√ľlj√ľnk St. Wolfgang v√°ros√°nak hangulat√°ban. Ezut√°n az √©lm√©nyekben gazdag nap ut√°n visszat√©r√ľnk a sz√°ll√°sunkra, ahol m√°r v√°r minket a vacsora.

4. nap:

Halleini sóbánya és hazautazás

Reggeli ut√°n √ļtnak indulunk haza. MielŇĎtt azonban v√©gleg b√ļcs√ļt vesz√ľnk ettŇĎl a vid√©ktŇĎl l√°togat√°st tesz√ľnk a Hallein-i s√≥b√°ny√°ba. A herceg√©rsekek idej√©n a s√≥t ‚Äěfeh√©r aranyk√©nt‚ÄĚ tartott√°k sz√°mon. Sz√°mtalan √©rdekess√©get megtudhatunk a b√°ny√°szok f√°rads√°gos munk√°j√°r√≥l √©s k√∂vethetj√ľk a kelt√°k nyomait, akik itt m√°r 400 √©vvel idŇĎsz√°m√≠t√°sunk elŇĎtt s√≥t termeltek ki. Kalandunk alatt m√©g cs√ļszd√°zni is fogunk.

Ezt k√∂vetŇĎen megkezdj√ľk a hazautaz√°st. R√∂vid pihenŇĎkkel folyamatosan utazunk Magyarorsz√°g fel√©. Budapestre v√°rhat√≥an este 22:00-23:00 √≥ra k√∂z√∂tt √©rkez√ľnk meg.


IDŇźPONT √ČS √ĀRAK

Indul√°s idŇĎpontjaNap/√ČjEll√°t√°s jellege Szabad helyekR√©szv√©teli d√≠j
felnŇĎtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.06.134/3Félpanziómegtelt119.900 Ft107.900 Ft
2024.07.184/3Félpanziófoglalható119.900 Ft107.900 Ft
2024.09.124/3Félpanziómegtelt119.900 Ft107.900 Ft

Az √°r tartalmazza:

 • Utaz√°s komfortos aut√≥busszal
 • Sz√°ll√°s 3 √©jszak√°ra 2*-os panzi√≥ 2 √°gyas szob√°iban (3 √°gyas szoba k√©rhetŇĎ) www.pensionsonnenhof.at
 • F√©lpanzi√≥s ell√°t√°s (reggeli, vacsora)
 • Idegenforgalmi ad√≥
 • Csoportk√≠s√©rŇĎ idegenvezetŇĎ

Az √°r nem tartalmazza:

 • EUB Storno √©s Top kombin√°lt utasbiztos√≠t√°s a teljes r√©szv√©teli d√≠j 2,7%-a + 2.840 Ft/fŇĎ
 • EUB Top BBP utasbiztos√≠t√°s (lemond√°si biztos√≠t√°s n√©lk√ľl) 2.840 Ft/fŇĎ
 • Egy√°gyas szoba fel√°ra 70.000 Ft/fŇĎ (korl√°tozottan el√©rhetŇĎ, t√°rs√≠t√°s eset√©n nem kell fizetni)

Programok költségei:

 • Bel√©pŇĎjegyek k√∂lts√©gei √∂sszesen kb. 70 eur√≥/fŇĎ (helysz√≠nen fizetendŇĎ) (Hellbrunn-i kast√©ly 13,5 Euro/fŇĎ, Kaiser Villa 23 Euro/fŇĎ, Hallein-i s√≥b√°nya 30 Euro/fŇĎ, Csontk√°polna 1,5 Euro/fŇĎ)
 • Haj√≥k√°z√°s a Hallstatt-i tavon kb. 25 Euro/fŇĎ (fakultat√≠v)
 • Skywalk Hallstatt kb. 22 Euro/fŇĎ (fakultat√≠v)

FELSZ√ĀLL√ĀSI LEHETŇźS√ČGEK

 • Budapest, D√≥zsa Gy√∂rgy √ļt 1. BOK Csarnok elŇĎtt 6:15
 • Buda√∂rs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
 • V√©rtesszŇĎlŇĎs, McDonald’s (Hat√°r √ļt 1-3.) 7:15
 • M1 B√°bolna pihenŇĎhely OMV (93. km) 7:45
 • GyŇĎr, Tesco (Kir√°lysz√©k √ļt 33.) 8:05
 • M1 Moson pihenŇĎhely (162. km) 8:45
 • Utasfelv√©tel a budapesti indul√°s elŇĎtt 15 perccel!

Salzkammerguti barangol√°s jelentkez√©si ŇĪrlap

"*" a k√∂telezŇĎ mezŇĎket jel√∂li

Utasok hozz√°ad√°sa*
Név
Sz√ľlet√©si d√°tum
 
A @yahoo.com e-mail c√≠mek k√©zbes√≠t√©se a szolg√°ltat√≥ hib√°j√°b√≥l gyakran sikertelen. K√©rj√ľk lehetŇĎs√©g szerint m√°s e-mail c√≠met adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Salzkammerguti barangol√°s jelentkez√©si ŇĪrlap

"*" a k√∂telezŇĎ mezŇĎket jel√∂li

Utasok hozz√°ad√°sa*
Név
Sz√ľlet√©si d√°tum
 
A @yahoo.com e-mail c√≠mek k√©zbes√≠t√©se a szolg√°ltat√≥ hib√°j√°b√≥l gyakran sikertelen. K√©rj√ľk lehetŇĎs√©g szerint m√°s e-mail c√≠met adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utaz√°si Iroda

Utaz√°si irod√°nk c√©lk√∂z√∂ns√©ge elsŇĎsorban a 18-55 √©ves koroszt√°ly. Utasaink k√∂z√∂tt fiatal felnŇĎttek, fŇĎiskol√°sok √©s egyetemist√°k, vid√°m k√∂z√©pkor√ļak √©s csal√°dok gyerekektŇĎl a nagysz√ľlŇĎkig egyar√°nt visszaj√°r√≥ vend√©geink. Utaz√°sainkra jelentkezhetsz p√°rban, csal√°dk√©nt, bar√°ti t√°rsas√°ggal, de ak√°r egyed√ľl is. N√°lunk mindenki megtal√°lja a t√°rsas√°g√°t √©s minden koroszt√°ly tal√°l kedv√©re val√≥ utaz√°st.

B√≠zunk benne, hogy egyre t√∂bben szeretn√©tek megismerni Eur√≥pa sz√°mos √©rdekes √©s sz√©p pontj√°t, melyek k√∂zelebb vannak, mint gondoln√°tok. Az Eurotrip Utaz√°si Iroda munkat√°rsai √©s n√©pszerŇĪ idegenvezetŇĎi mind azon lesznek, hogy v√°gyott √ļti c√©ljaitokra eljussatok vel√ľnk.

A vil√°g soksz√≠nŇĪ ‚Äď ismerd meg vel√ľnk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - v√°lasz az al√°bbi exkluz√≠v aj√°nlatok k√∂z√ľl -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]