Zakopane hivatalos honlapja: www.zakopane.pl
Zakopane angolul: www.zakopane.com

Zakopane Advent “ottalvós” változat LEZAJLOTT

Decemberben közkívánatra egy kétnapos kirándulást is szervezünk Zakopanéba. Ennek a programunknak a kényelmesebb utazás és a több szabadidő az előnye. Na meg persze az esti buli Zakopane belvárosában szombat este. Másnap valahogy magunkhoz térünk és megfelelő hóviszonyok esetén lovasszánozásra indulunk!

Program:

1. nap (szombat): Indulás 7:00 órakor Budapestről, találkozás 6.30 órakor. Szlovákián keresztül utazunk, útközben egy pihenővel a 960 méteres magas Donovalyban. Zakopanéba kora délután fogunk megérkezni. Elfoglaljuk a főutcán található szálláshelyünket, majd rövid pihenést követően belevetjük magunkat a város sűrűjébe. A sétálóutca végéről indul a Gubałówka felvonó, mellyel 1128 méteres magasságba kapaszkodunk fel és gyönyörködünk a Magas-Tátra lengyel oldalában. Délután ebédelési lehetőség a számtalan étterem valamelyikében. Este pedig nekimegyünk az éjszakának: Zakopane belvárosában egymást érik a jobbnál jobb csárdák és mulatók, ahol szintipoppos lengyel buli van.

2. nap (vasárnap): A reggeli után elhagyjuk szállásunkat és fakultatív lovasszánozásra indulunk a környéken. A piactérről kisbuszokkal indulunk 5 km-re fekvő indulási pontunkhoz, ahonnan 4-6-8 fős lovasszánokra szállunk. Az egyórás lovasszánozás során a Magas-Tátra legszebb oldalát mutatja nekünk. A program fél órás sütögetéssel és iszogatással zárul (kolbász, forralt bor, tea).  A program ára kb. 50-60 złoty/fő (a programhoz minimum 20 fő jelentkezése és megfelelő mennyiségű hó szükséges). Akik nem jönnek velünk erre a programra, a délelőtti szabadidőben érdemes folytatniuk az ismerkedést Zakopanéval. Budapestre a délutáni órákban 15:00-16:00 óra körül indulunk vissza. Érkezés Budapestre este 21:00-22:00 óra között.

Időpont és árak:

2018. december 1-2. (szombat-vasárnap) – 17.900 Ft/fő LAST MINUTE

2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) – MEGTELT

Az ár tartalmazza:

  • Utazás autóbusszal (DVD, dönthető és kihúzható ülések)
  • Szállás egy éjszakára Zakopane belvárosában ** szálloda kétágyas szobáiban
  • Reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

  • Betegség-, Baleset- és Poggyászbiztosítás (EUB Nívó) 1.000 Ft/fő (fakultatív)
  • Felvonózás a Gubałówkára kb. 18-22 złoty/fő (fakultatív)
  • Lovasszánozás kolbásszal és forralt borral, teával kb. 50-60 złoty/fő (fakultatív)
Felszállási lehetőségek:

Budapest, Hősök tere Műjégpálya előtti parkoló (Olof Palme sétány) 6:45

További felszállás az útvonal mentén előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel (check-in) a fenti indulások előtt 15 perccel!

Zakopane hivatalos honlapja: www.zakopane.pl
Zakopane angolul: www.zakopane.com

Loading...