Plitvicei Tavak és Zágráb 2 napos kirándulás

100% pénzvisszafizetési garancia: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, minden befizetett költséget visszatérítünk!

Népszerű egynapos plitvicei kirándulásunkat egy új, két napos szállásos program váltja fel. Így kényelmesebb utazás és több idő jut a nemzeti park felfedezésére. Odaúton megállót tartunk Zágrábban és megismerkedünk a hangulatos horvát fővárossal, ami eddig sok utazó figyelmét elkerülte. Szállásunk a Dinári-hegységben lesz.

Eurotrip ajánlat: Európai TOP nemzeti park / 16 tó és 200 vízesés / évi egymillió látogató / Zágráb felfedezése / szállás szép vidéki szállodában a Dinári hegyek között

1. nap (szombat) – Utazás és Zágráb:
Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt a Budapest – M7 – Letenye (határ) útvonalon utazunk Horvátország felé. Kora délután a horvát fővárost Zágrábot fedezzük fel közös sétával (Katedrális, Várdomb, Jelasics-tér), majd ebédidőben szabad program a horvát főváros központjában. Ezután folytatjuk az utazást a Dinári-hegyek között található szálláshelyünkre. Kora este megérkezünk Otocsánba, ahol a szállásunk lesz egy szép háromcsillagos vendégfogadóban. A szállás elfoglalása után közösen megvacsorázunk.

2. nap (vasárnap) – Plitvicei-tavak:
Reggeli után útra kelünk és körülbelül 50 km-es utazást követően megérkezünk a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkhoz. A jegyváltást követően megkezdjük a Plitvicei-tavak felfedezését. (A Plitvicei-tavakhoz szóló belépőjegy 2020. januártól előre fizetendő, ezért díját a részvételi díj hátralékkal egy időben forintban szükséges fizetni.) A nemzeti parkban több különböző nehézségű és hosszúságú túraútvonal közül válaszhatunk. Nem csak gyalogosan lehet közlekedni: a látogatásunk során elektromos buszokkal és hajókkal is utazunk majd, hogy minél több mindent lássunk és mindent kipróbáljunk, amit csak lehet. A nemzeti park 16 tóból áll, a tavakat pedig kb. 190-200 vízesés és zuhatag köti össze egymással – köztük egy jó nagy és híres vízesés is van. A nagy mezőn lehetőségünk lesz ebédelni, a helyszínen különféle húsokat grilleznek és természetesen kapható sör is. Aki esetleg otthonról szeretné megoldani az aznapi élelmezését az sem fog csalódni, hiszen padok és asztalok mindenkinek a rendelkezésére állnak az étkezéshez.

Az egész napunkat Plitvicén töltjük tehát el: kisbuszozunk, hajózunk és kirándulunk. Így mi is a több mint egymillió látogató közé tartozunk majd, akik egy év során felkeresik a nemzeti parkot. Délután 15-16 óra körül indulunk vissza Budapestre, ahová a késő esti órákban érkezünk meg.

Időpont és árak:

2020. október 17-18. (szombat-vasárnap)

Részvételi díj személyenként: 33.000 Ft

Jelentkezéskor fizetendő előleg: 13.000 Ft

Gyerekkedvezmény a teljes árból: 4.000 Ft (14 éves korig)

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás egy éjszakára 3* szálloda két- vagy háromágyas szobáiban
 • Félpanziós ellátás (egy reggeli, egy vacsora)
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • Belépőjegy a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba:
  – májusi és októberi csoport: felnőtt 7.500 Ft, diák 5.200 Ft, gyerek 2.400 Ft (második részlettel együtt fizetendő);
  – augusztusi csoport: felnőtt 14.000 Ft, diák 9.500 Ft, gyerek 5.600 Ft (második részlettel együtt fizetendő).
 • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás a részvételi díj 3%-a + 1.100 Ft/fő
 • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.100 Ft/fő
 • Egyágyas felár 5.000 Ft/fő (társítás vállalása esetén nem kell fizetni)
Felszállási lehetőségek:
 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
 • Budapest, Jagelló út 1-3. Kongresszusi Központ mellett 6:50
 • További felszállás az M7 autópálya útvonalán előzetes egyeztetés alapján lehetséges!
 • Utasfelvétel az első indulás előtt 15 perccel!