Zotter Csokoládé Manufaktúra: www.zotter.at

Grazi Advent és Zotter Csokoládé Manufaktúra

Egy különleges hétköznapi utazáson tarts velünk Grazba és a Zotter csokigyárba. A nap során nem csak ínycsiklandó kalandokban lesz részünk, hanem Ausztria második városát is felfedezzük!

Eurotrip ajánlat: Zotter csokigyár látogatás / meghitt adventi hangulat Ausztriában / hétköznapi időpont

1. nap (csütörtök): Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás egy pihenővel Ausztria felé, ahová a délelőtti órákban érkezünk meg. Programunkat a neves Zotter Csokoládé Manufaktúrában kezdjük, ahol bepillantást nyerhetünk a csokigyártás kulisszatitkaiba. A 90 perces vezetés alatt a kóstolásra is több alkalom nyílik. A Schoko-Laden-Theater program állomásain nem fogunk unatkozni: mini libegők szállítják a csoki italokat, óriás méretű lemezjátszó prezentálja a csokitáblákat és így tovább… A vezetés elején a gyár munkatársa üdvözli a vendégeket, majd a látogatók a gyár mozijában “Kakaó-filmet” nézhetnek meg. Ezután kezdődik a kóstoló program: szabadon lehet felfedezni a Zotter csoki gyártását és kóstolni a finom csokikat. Aki nem vigyáz, annak akár kozmetikai eljárás gyanánt arcpakolás is lehet a csokoládé!

A gyár meglátogatása után Grazba utazunk. Graz Stájerország fővárosa és ahogy egy fővárosban illik, november végétől itt is ünnepi díszbe öltöznek az utcák, a terek és adventi vásárt is rendeznek. Grazban azonban egészen különleges módon nem egy nagy központi vásár van a városháza előtti téren (persze ott is van), hanem a csodálatos óváros szűk, sikátoros utcái között apró tereken találhatunk mindenféle egyedi és családias hangulatú vásárokat, melyek csak arra várnak, hogy felfedezzük őket.

A kis vásárok jól elbújtak és nem is olyan könnyű megtalálni őket: át kell menni a házak alatt, átjárókon, be kell menni a sikátoros utcákba. Megéri! Miután mindent felfedeztünk, kora este elindulunk hazafelé. Budapestre a késő esti órákban, 23:00 óra körül érkezünk meg.

Időpont és árak:

2019. december 12. (csütörtök) 9.900 Ft/fő

5 fő fizet 6 fő utazik: Min. 6 fő együttes jelentkezése esetén a hatodik személy részvétele ingyenes*

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, az utazási biztosítás díjára nem vonatkozik, a szabad helyek erejéig érvényes.

Az ár tartalmazza:

  • Utazás kényelmes autóbusszal oda-vissza útvonalon
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza (fakultatív költségek):

  • Zotter Csokoládé Manufaktúra belépőjegy 17 euró felnőtt, 14 euró diák (11-17 éves), 11 euró gyerek (6-10 éves), 6 euró gyerek (4-5 éves)
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás kombinált 1450 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 550 Ft/fő

Felszállási lehetőségek:

Budapest, Dózsa György út 1. SYMA csarnok előtt 6:15

Budapest, Jagelló út 1-3. Kongresszusi Központ mellett 6:35

További felszállás az M7 autópálya útvonalán előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel (check-in) a fenti indulás előtt 15 perccel!

Zotter Csokoládé Manufaktúra: www.zotter.at

Loading...