Eurotrip Utazási Blog

Tavaszi utazásaink áprilisban és májusban 2017.
03. 06.

Szerző:

Kedves Utasaink!

A hosszú tél után végre beköszönt a tavasz. Áprilisban és májusban már garantáltan jó idő lesz, ezért nagyon várjuk a szezont nyitó utazásainkat. Várunk Titeket szeretettel!

Olasz Tavasz: Garda-tó, Verona és Bledi-tó

Időpont: 2018. április 12-15. (csütörtök-vasárnap) 39.900 Ft

Program: Körbejárjuk Olaszország legnagyobb tavát, motorcsónakos túrán veszünk részt, borkóstoló programot tartunk, felvonózunk a Monte Baldóra, felfedezzük Veronát és hazafelé még a Bledi-tavat is meglátogatjuk Szlovéniában.

Egynapos kirándulás a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba

Időpont: 2018. május 25-26. péntek-szombat 10.900 Ft

Program: Népszerű tavaszi kirándulásunkat ismét megtartjuk egy májusi szombaton. A 16 tóból és 200 vízesésből álló horvátországi nemzeti park Európa egyik legszebb természeti látnivalója. Hajókázunk, kisvonatozunk és jó nagyot sétálunk a Plitvicei tavaknál.
https://eurotrip.hu/utak/plitvicei-tavak/

Elolvasom

Utazási tanácsok: Tavaszi kirándulás a Plitvicei Tavakhoz 2016.
10. 16.

Szerző:

„Víz, tavak, vízesések és erdők máshol is vannak, de Plitvicei-tavakból csak egy létezik.”

Ivo Pevale, akadémikus kijelentésének helyességéről mindazok meggyőződhetnek, akik velünk tartanak Európa egyik legszebb és egyben legismertebb nemzeti parkjába április 14-én szombaton. Lemaradtál?! Ne csüggedj, októberben ismét ellátogatunk erre a varázslatos helyre, így az ősz színeibe öltöztetett kirándulásunkra még biztosan beférsz! 😉

Jelentkezés az őszi turnusra

Elolvasom

Indul az Eurotrip Utazási Blog! :) 2016.
07. 22.

Szerző:

Szerző: Dani

A mai napon elindítjuk régóta tervezett internetes naplónkat: az Eurotrip Utazási Blogot. Mától kezdődően a korábbi Hírek rovatot ez a blog váltja fel. A célunk az, hogy egy élettel telibb, még inkább felhasználóbarát hírfolyammal segítsünk Nektek az eligazodásban és főként a nagyvilág megismerésében.

Ezen a felületen elsősorban az utazásainkkal kapcsolatos rendszeres bejegyzéseinket olvashatjátok majd. Lesznek közöttük beszámolók a korábbi utazásainkról, érdekességek Európa minden pontjáról, rövid leírások egy-egy közelgő célpontunkról vagy éppen hasznos jótanácsokkal készítünk majd fel Titeket az épp soron következő utazásunkra.

A blogot többen fogjuk írni, így reméljük minél színesebb és változatosabb bejegyzéseket olvashattok majd ezen az oldalon. Jó szórakozást kívánunk! 😉

Üdvözlettel,
Az Eurotrip Utazási Blog csapata

Elolvasom
Loading...