jelentkezés

Hogyan foglalhatsz?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


Az online regisztrációhoz szükséges személyes adatok kezelését a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához 2012. június 28. nappal bejelentettük és a Hatóság 2013. január 15. napon kelt nyilvántartásba vételi határozata alapján a személyes adatokat a NAIH-59435/2012. nyilvántartási számon kezeljük.

Hogyan fizethetsz?

Megrendelés esetén többféle fizetési mód közül választhatsz:

Az Utazási Feltételek elfogadása

Ajánlatainkra a EUROMISKOLC TRAVEL Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak. A feltételeket itt megtekintheted. Az előleg vagy a teljes részvételi díj befizetésével automatikusan elfogadod feltételeinket, ezért kérjük, fizetés előtt feltétlenül olvasd el azokat! Általános utazási tájékoztatónk IDE kattintva olvasható el. Görögországi nyaralásainkra (közvetített szolgáltatást tartalmazó utazás) vonatkozó utazási és lemondási feltételek ITT olvashatóak.

Fontos: egy foglalási azonosító alatt szereplő szolgáltatások tekintetében elegendő egy (általában a foglalást intéző ill. a részvételi díjat befizető) személynek elfogadnia az utazási feltételeket, amelyek így valamennyi, a foglalásban szereplő utasra érvényesek ill. vonatkoznak!

Az utazás lemondása rendkívüli esetekben

Szerződéses szabályaink értelmében a részvétel lemondása esetén az utazást megelőző 35. napon túli lemondás esetén a teljes részvételi díj 10%-a, 35-14. nap közötti elállás esetén a teljes részvételi díj 40%-a, 13-7. nap közötti elállás esetén a teljes részvételi díj 75%-a, 6. napon belüli elállás vagy meg nem jelenés esetén a teljes részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként (hiszen nekünk is ki kell fizetni a szállodai szobákat és étkezéseket, a busz fuvardíját és esetlegesen más kinti szolgáltatók díjait is). Lemondás esetén díjmentesen tudunk más utasokat regisztrálni ugyanarra a foglalásra. Ehhez csak egy e-mailt szükséges küldenetek az info@eurotrip.hu e-mail címünkre, amely tartalmazza a helyetted utazó következő adatait: név, születési dátum, egy e-mail cím és egy telefonszám a kapcsolattartáshoz. Váratlan helyzetekre és az utazás kötbéres határidőn belüli lemondása esetére a sztornóbiztosítás nyújthat védelmet, amely irodánknál utazási biztosítással kombináltan köthető és díja jellemzően az utazás teljes összegének 4 – 5%-a. A sztornóbiztosítás az előleg befizetését követően 10 napon belül kérhető. További tájékoztatás az info@eurotrip.hu e-mail címen.

Utazási dokumentumok

A részvételi jegyet e-mailben küldjük a befizetést követően. Kérjük az általunk küldött részvételi jegyet kinyomtatva vagy okoseszközön hozd el magaddal az indulásra és felszálláskor mutasd be az idegenvezetőnknek! Amennyiben az utazás előtti 5. napig nem kapod meg ezeket, vagy az utazási dokumentumokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merülne fel, feltétlenül hívd irodánkat a 06-46-322-527-es számon. Ha biztosítást kértél tőlünk, akkor a biztosítási kártyát az idegenvezetőtől fogod megkapni az utazás első napján.

Utazás utáni ügyintézés

A hatályos ÁFA törvénynek megfelelően végszámlát csak az utazás után tudunk kiállítani. Amennyiben ezt előzetesen kéred, a számlát a hazaérkezését követően postai úton küldjük el. Amennyiben a megrendelő magánszemély, a számlát nem a saját nevére kéri (céges számlát kér) vagy eleve céges utat rendel, úgy a hatályos Áfa törvény alapján a szolgáltatás árára +25% általános forgalmi adót kell felszámítani, amit a céges megrendelő visszaigényelhet. Céges számlát csak úgy lehet kiállítani, hogy az eredetileg meghirdetett árra fel kell számítani a törvény által előírt forgalmi adót(ÁFA), mely visszaigényelhető. Céges számlát csak akkor tudunk kiállítani, ha ezt foglalásnál jelzi, utólag nem áll módunkban változtatni.

Minőségi kifogások

Utazásainkat képzett és gyakorlott idegenvezetők kísérik, buszos és szállodai szolgáltatóink hosszú évek óta ugyanazok. Ennek ellenére előfordulhat, hogy az utazásod során a kapott szolgáltatással kapcsolatban minőségi kifogásod merül fel. Ilyenkor kérjük, hogy az írásos panaszt a helyszínen felvett és az idegenvezetővel aláíratott jegyzőkönyvvel, valamint az esetleges további bizonyítékokkal együtt e-mailben juttasd el hozzánk. Mindent elkövetünk, hogy esetleges kifogásodat a lehető legrövidebb idő alatt rendezzük. A panaszos ügyintézés hivatalos határideje harminc nap.

Loading...