Eurotrip ajánlat: Ljubljana és Maribor ünnepi díszben / Bledi-tó télen / óriásfánk Trojanéban / látogatás a Postojnai Barlangban

Beutazási feltételek: Szlovéniába szabadon, korlátozás nélkül lehet beutazni. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Szlovéniai adventi utazásunkon megnézzük a karácsonyi vásárt Ljubljanában és Mariborban, fánkot kóstolunk Trojanéban, meglátogatjuk a Bledi-tavat havas környezetben és a Postojnai Cseppkőbarlangot ünnepi díszben. Tarts velünk ezen a kétnapos adventi utazáson Szlovéniába!

1. nap: Maribor és Bledi-tó

Reggel 6:30 órakor indulunk Budapestről a BOK Csarnoktól. Délelőtt folyamatosan utazunk Szlovénia felé. Első megállónk Maribor lesz. A Dráva-parti városban közös sétát teszünk majd szabadidőt tartunk a belvárosban. Következő állomásunk Trojane lesz, a nagyméretű fánkjairól méltán nevezetes hely. Ezen a pihenőhelyen egy év során több mint egymillió fánkot értékesítenek. Délután a Bledi-tóhoz utazunk. Érdemes a tóparton sétálni, akár körbe is lehet járni a tavat. Télen nagy hideg esetén még az is megeshet, hogy a tó vize befagy. Kora este megérkezünk Kranjba, a Szlovénia északi részén található szálláshelyünkre. A szállás éttermében fakultatív vacsorázási lehetőség. A csoport szálláshelye: Hotel Creina Kranj.

2. nap: Postojnai Barlang és Ljubljana

Reggeli után a kétszáz éve felfedezett Postojnai Barlangot keressük fel. A barlangba kisvonattal megyünk be és azzal is jövünk ki, a két vonatozás között pedig 1200 méteres szakaszon sétálni fogunk. Délután Ljubljanában részt veszünk a karácsonyi vásáron. A szlovén főváros egy igazi gyöngyszem. Először kellemes sétára indulunk a belvárosban, majd a szabaidőben a Ljubljanica-folyó partján érdemes eltölteni a délutánt. Délután megkezdjük a hazautazást, Budapestre várhatóan 22:00 és 23:00 óra között érkezünk meg.

*A programok sorrendje szervezési megfontolásból változhat.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.12.072/1Reggelifoglalható54.900 Ft49.400 Ft

Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás egy éjszakára 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban reggelivel Hotel Creina: www.hotelcreina.si (háromágyas szoba kérhető)
  • Idegenforgalmi adó
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

  • Szállodai vacsora egy estére 7.500 Ft/fő (svédsztalos, italfogyasztás nélkül)
  • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 710 Ft/fő/nap
  • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 710 Ft/fő/nap
  • Egyágyas szoba felára 20.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei:

  • Postojnai Barlang belépőjegy: felnőtt 33,4 euró/fő, diák (16-25 év) 27,4 euró/fő, gyerek (6-15 év) 21,4 euró/fő (helyszínen fizetendő)

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
  • Balatonlellei pihenőhely M7 MOL 8:30
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
  • Utasfelvétel az első budapesti indulás előtt 15 perccel!

Advent Szlovéniában

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Advent Szlovéniában

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]



    [/acrepeater]