Horvátországi nyaralás Selcében

Selce a Crikvenicai Riviérán található bájos horvát tengerparti település. Kiváló strandjai vannak, a szemközti Krk-sziget pazar látványt nyújt, a városi korzó este megtelik sétálókkal. A központban sok étterem, bolt és kávézó található. Szállodánk egy kellemes 3*-os tengerparti hotel bőséges félpanziós ellátással. Nyaralásunkat kirándulásokkal tesszük még érdekesebbé. Ezen az utazáson a gyerekeknek kedvező árakkal készültünk.

Eurotrip ajánlat: tengerparti szálloda / bőséges félpanziós ellátás / érdekes fakultatív kirándulások / gyerekkedvezmények

1. nap:

Érkezés a horvát tengerpartra

Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:00 órakor. Folyamatos utazás két 30 perces pihenővel a Budapest – M7 – Letenye – Zágráb útvonalon Selce felé, ahová a délutáni órákban érkezünk meg. Szállodánk a 3*-os Hotel Selce lesz. A szállodai szobákat 14:00 órakor foglaljuk el. A szobák között tengerre és hegyoldalra néző, emeleti és manzárd szoba egyaránt található, áruk egységes (a tengerre néző szoba felára kifejezett kérés esetén 14.000 Ft/fő). Már az első délután a strandolásé és a pihenésé a főszerep: a szálloda ajtajától pár percre található a strand, a szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el! Kora este vacsora a szálloda éttermében, majd irány az esti korzózás.

2. nap:

Szabadnap a tengerparton, este séta Crikvenicában

Első teljes napunkat Selcében töltjük el, napi programunk a strandolás és a pihenés lesz. Selce strandjai és a szálloda elhelyezkedése ideális kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak. Esti vacsoránk után a szomszédos Crikvenicába utazunk. A nagyobb város szép pálmafás tengerparti sétányáról nevezetes, melyen sok étteremmel, bárral, kávézóval és szuvenírbolttal találkozhatunk. Crikvenica híres piaca is sok felfedeznivalót rejt. Az esti kirándulás ingyenes.

3. nap:

Félnapos kirándulás Vrbnikbe 

Délelőtti szabadidő után a szemközti Krk-szigetre utazunk. A sziget legősibb települése Vrbnik, ahol városnézés során ismerkedünk meg a látnivalókkal és a mesés panorámával 60 méter magasból. Sétánk után egy helyi vendéglőben veszünk részt degusztációs programon, amelyen három helyi pálinkát és három bort kóstolhatunk hidegtál kíséretében. A gyerekeket a hidegtál mellett üdítővel kínálják. A program díja felnőtteknek 15 euró, gyerekeknek 10 euró (a helyszínen fizetendő).

4. nap:

Hajókirándulás Baškába

Ezen a napon fakultatív hajókirándulásra indulunk Selcéből Baškába. Egy igazi régi halászhajó fedélzetén fogunk utazni irányonként másfél órát. A Krk-sziget déli végében található városka a horvát tengerpart egyik legjobb strandjával rendelkezik: az 1800 méter hosszú öbölben kristálytiszta víz és kellemes hullámok fogadnak bennünket. Délután visszautazás közben egy romantikus kis öbölben tartunk csobbanószünetet. Kora este érkezünk a szálláshelyre. A program díja felnőtteknek 150 kuna, gyerekeknek 100 kuna (a helyszínen fizetendő).

5. nap:

Délelőtti szabadidő, délutáni hazautazás

Reggeli után elhagyjuk a szobáinkat, a csomagot a recepciónál tudjuk elhelyezni. Az utolsó délelőttöt még kihasználva hazaindulni csak 13:00 órakor fogunk. Addig lehetőség van a strandolásra, ebédelésre, bevásárlásra. Budapestre a késő esti órákban fogunk megérkezni. 

Időpont és árak:

A 2021-es időpontok és árak 2020 novemberben lesznek meghirdetve.

Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 4 éjszakára a Hotel Selce*** tengerparti szálloda 2-3 ágyas szobáiban
  • Bőséges reggeli és vacsora a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

  • Idegenforgalmi adó (helyben kötelezően fizetendő az érkezéskor) össz. kb. 7 euró/fő
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Extra BBP kombinált utasbiztosítás 3% + 3.750 Ft/fő  (családoknak egyéni kedvezményes ár)
  • Aegon Compass Extra BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 3.750 Ft/fő (családoknak egyéni kedvezményes ár)

Programok költségei:

  • Fakultatív kirándulás borkóstolóval és hidegtálas ebéddel Vrbnikben kb. 15 euró/fő felnőtt, 10 euró/fő gyerek
  • Egésznapos hajókirándulás italfogyasztással Selcéből Baskába, a horvát tengerpart egyik legjobb strandjára 150 kuna/fő felnőtt, 100 kuna/fő gyerek

Gyerekkedvezményes árak (per fő)
– 6 éves korig harmadik ágyon 26.250 Ft
– 6-12 éves korig harmadik ágyon 52.500 Ft
– 12-18 éves korig harmadik ágyon 63.000 Ft
– 6 éves korig egy felnőttel egy szobában 52.500 Ft
– 6-18 éves korig egy felnőttel egy szobában 63.000 Ft

Felszállási lehetőségek:

Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15

Budapest, Jagelló út 1-3. Kongresszusi Központ mellett 6:35

További felszállás az M7 autópálya útvonalán előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel az első indulás előtt 15 perccel!