DÉL-OLASZORSZÁG CSODÁI

Eurotrip ajánlat: Campania csodái: Capri, Pompeii és az Amalfi-part + városnézés Rómában és Orvietóban

Beutazási feltételek: Olaszországban 2022. június 1. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Körutazás Dél-Olaszországban

Újdonság körutazás 2024-ben!

Nápolyban a Galleria Umberto és a Castel Nuovo, Capri szigete és a Faraglioni sziklák, Pompei romvárosa, Sorrento, Amalfi és Positano Dél-Olaszország Campania régiójában mind ránk várnak új körutazásunkon. Ráadásként útközben egy délutánt és délelőttöt Rómában töltünk és felkeressük Orvietót. Olaszország haladóknak és álmodozóknak – tarts velünk ezúttal is!

1. nap:

Érkezés Toszkánába

Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:00 órakor. Utazás napközben Szlovénián keresztül Olaszország felé. Az utazás során 3-4 óránként tartunk 20-30 perces pihenőket. Este elfoglaljuk szálláshelyünket Montecatini Termében. A vacsora után érdemes felfedezni a várost, amely egy igazi toszkán település. Az egykori neves fürdőhelyen manapság is zajlik az élet: az utcák minden este megtelnek helyiekkel és turistákkal, az éttermek, bárok és boltok késő estig tartanak nyitva. Siklóval feljuthatunk a város fölé magasodó középkori városrészbe, ahol csodás panoráma és hangulat fogad bennünket.

2. nap:

Utazás Rómába

Reggeli után elhagyjuk a hotelt és Toszkánán keresztül, csodás tájak mentén folytatjuk az utazásunkat. Várhatóan kora délután érkezünk meg Rómába. Először elfoglaljuk 3*-os hotel szálláshelyünket Róma külvárosában. Ezután metróval bemegyünk Róma központjába és röviden ismerkedünk az Örök várossal (Colosseum, Forum Romanum, Palatinus-domb, II. Viktor Emánuel emlékmű; a látnivalókat kívülről érintjük). Este szállás és vacsora Rómában.

3. nap:

Róma és érkezés Dél-Olaszországba

Reggeli után elhagyjuk római szálláshelyünket. A délelőttöt Rómában töltjük, ahol folytatjuk ismerkedésünket a várossal. Látni fogjuk Róma előző napon kimaradt további ikonikus nevezetességeit (Piazza del Popolo, Spanyol lépcső, Trevi-kút, Pantheon). Délután tovább utazunk Dél-Olaszországba. Kora este érkezünk meg a Nápolyhoz közeli Varcaturóba, ahol elfoglaljuk a szálláshelyünket, amely négy éjszakára lesz otthonunk. A szállás neve: Hotel La Mela***. A szálloda a tengerpartól kb. 1,5 km távolságra található, a tengerpart gyalogosan is megközelíthető. Este vacsora a szállodában.

4. nap:

Capri

Ezen a napon egész napos kirándulásra utazunk Capri szigetére. Reggel Nápolyból hajózunk és először vízről fogjuk látni a sziget környékének fő nevezetességeit. Ezek közé tartoznak a Faraglioni-sziklák és több kisebb barlang, köztük a Grotta Azzurra (Kék barlang). A szigetre érkezvén először városnézést tartunk Capriban. Ezután Anacapriba utazunk, ahol Limoncellót kóstolhatunk és innen juthatunk el felvonóval a közel 600 méter magas Monte Solarora, ahonnan mesés kilátás fogad bennünket. Délután visszahajózunk Nápolyba, kora este érkezés a szálláshelyre. Este vacsora a szállodában.

5. nap:

Pompei és Nápoly

Reggeli után első megállónk a Vezúv lábánál épült ókori római romváros, Pompei lesz. A Kr.e. 6. században, 2500 évvel ezelőtt alapított város elsősorban arról nevezetes, hogy Kr.u. 79-ben a Vezúv kitörésekor a várost 7-8 méter vastagon fedte be a vulkáni hamu. Ennek hatására az ókori város megőrizte eredeti szerkezetét és a régészeti feltárásoknak is köszönhetően napjainkban az ideérkezők a több ezer éves városban tehetnek látogatást.

Délután Nápolyba utazunk. A városnézés során megismerkedünk Nápoly híres látnivalóival. Látni fogjuk a Galleria Umberto passzázst és a San Carlo operaházat, az egykori szavazások helyszíneként szolgáló Piazza Plebiscitát és az Anjou-erődnek is nevezett Castel Nuovo várat. A közös sétánk utáni szabadidőben érdemes tovább ismerkedni a várossal. Ha Nápolyban jársz, nem hagyhatod ki a helyi pizzákat. Akár az Ízek, imák, szerelmek c. filmből ismert L’Antica Pizzeria da Michele pizzériát is felkeresheted! Este visszautazunk a szállodába.

6. nap:

Amalfi-part: Positano, Amalfi és Sorrento

Reggeli után az Amalfi-partra látogatunk. A 45 km hosszúságú festői partszakasz 13 településsel büszkélkedik, közéjük tartozik a névadó Amalfi, a terület kapujának számító Sorrento és a filmekből ismert Positano városa. Egész nap gyönyörködhetünk a Tirrén-tenger türkizkék színében és a Világörökség részét képező falvak mesés panorámájában. A kirándulás hajóval vagy helyi kisbusszal valósul meg és a tervezett megállók az éppen aktuális helyi szabályozás szerint változhatnak. Este vacsora a szállodában.

7. nap:

Orvieto és utazás Toszkánába

Reggeli után elhagyjuk Nápoly melletti szálláshelyünket. Napközben folyamatosan utazunk Toszkána felé. Délután megállót tartunk az umbriai Orvietóban, ahol megtekintjük a város híres középkori gótikus katedrálisát. Programunk után Toszkánába utazunk. Este szállásunk Montecatini Termében lesz.

8. nap:

Hazautazás és érkezés Budapestre

Korai reggeli után megkezdjük a hazautazást és folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban fogunk megérkezni.

* A programok napi sorrendje szervezési megfontolásokból és az időjárás miatt felcserélődhet.

Az utazás során érintett UNESCO Világörökség helyszínek:

 • Amalfi-part
 • Nápoly történelmi központja
 • Pompeii
 • Róma történelmi központja

IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulási időpontNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.05.258/7Reggelimegtelt269.900 Ft242.900 Ft
2024.09.218/7Reggelimegtelt279.900 Ft251.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás 4 éjszakára Nápoly mellett 3*-os szállodában: hotellamela.it
 • Szállás első és utolsó éjszakára reggelivel 3*-os szállodában Montecatini Termében.
 • Szállás második éjszakára reggelivel 3*-os szállodában Rómában.
 • Idegenforgalmi adó és helyi behajtási adók a városokban
 • Csoportkísérő idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • Szállodai vacsora hét estére 45.000 Ft/fő. Három fogás, italfogyasztás külön fizetendő
 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 5.680 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 5.680 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 80.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei (fakultatív):

 • Capri kirándulás: hajójegy Nápoly-Capri odavissza kb. 50 euró/fő, körbehajózás Capri körül kb. 20-25 euró/fő, kisbusz Caprin kb. 15 euró/fő, felvonózás a Monte Solaróra kb. 15-20 euró/fő, össz. kb. 100-110 euró/fő
 • Sorrentói-félsziget kirándulás hajóval vagy kisbusszal kb. 70-80 euró/fő
 • Orvieto katedrális kb. 5-6 euró/fő

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
 • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:35
 • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:15
 • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:15
 • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:30
 • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

Dél-Olaszország csodái jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Dél-Olaszország csodái jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]