PLITVICEI-TAVAK 2 ÉS 3 NAPOS UTAZÁS

Eurotrip Plitvicei tavak

Eurotrip ajánlat: Trakostyán vára + Plitvicei-tavak Nemzeti Park + Zágráb

Beutazási feltételek: Horvátországban 2022. április 9. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap

  Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz

  Népszerű plitvicei kirándulásunk első napján megállót tartunk Trakostyán várában, amely eddig sok utazó figyelmét elkerülte. Másnap az egész napunkat a Plitvicei-tavaknál töltjük el. Szállásunk a Dinári-hegységben található jó minőségű, kellemes szállodában lesz. A három napos program esetén hazafelé Zágrábot látogatja meg a csoport.

  1. nap:

  Trakostyán vára és szállás a Dinári-hegységben

  Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt a Budapest – M7 – Letenye (határ) útvonalon utazunk Horvátország felé. Délben Trakostyán várát keressük fel. A középkori vár Horvátország egyik jelentős történelmi műemléke. A vár meglátogatása után a délutáni órákban érkezünk meg a Dinári-hegység területén található szálláshelyünkre. A szállás elfoglalása után közösen megvacsorázunk. A szállodai vacsora menü vacsora (két fogás).

  2. nap:

  Plitvicei-tavak

  Reggeli után útra kelünk a Plitvicei Tavak Nemzeti Park felé. A jegyváltást követően megkezdjük a Plitvicei-tavak felfedezését. A nemzeti parkban több különböző nehézségű és hosszúságú túraútvonal közül válaszhatunk. Nem csak gyalogosan lehet közlekedni: a látogatásunk során elektromos buszokkal és hajókkal is utazunk majd, hogy minél több mindent lássunk és mindent kipróbáljunk, amit csak lehet.

  A nemzeti park 16 tóból áll, a tavakat pedig több száz vízesés és zuhatag köti össze egymással – köztük a 78 méter magas Nagy Vízesés. A plitvicei mezőn lehetőségünk lesz ebédelni, a helyszínen különféle húsokat grilleznek és természetesen üdítőitalok és sör is kapható. Az egész napunkat a Plitvicei-tavaknál töltjük el, kisbuszozunk, hajózunk és kirándulunk.

  2 napos program esetén: Délután 15-16 óra között indulunk vissza Budapestre, ahová a késő esti órákban 23:00 óra érkezünk meg.

  3 napos program esetén: 17:00 óra körül visszautazunk a Dinári-hegységben található szálláshelyünkre (kb. 20 km) és a szállodában vacsorázunk.

  3. nap (csak 3 napos utazás esetén):

  Zágráb és hazautazás

  Reggeli után elhagyjuk a szálláshelyet, délelőtt a Dinári-hegységen keresztül utazunk a horvát fővárosba. Zágrábban megismerjük a város főbb látnivalóit (Katedrális, piac, Jelasics-tér, várnegyed), majd szabadidő a városközpontban. Délután megkezdjük a hazautazást. Budapestre az esti órákban érkezünk meg 21:00 óra körül.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Indulás időpontNap/éjEllátás jellegeSzabad helyekRészvételi díj
  felnőtt
  Részvételi díj
  gyerek (14 évig)
  2023.09.223/2Félpanziómegtelt66.900 Ft59.900 Ft
  2023.09.293/2Félpanziómegtelt66.900 Ft59.900 Ft
  2023.10.142/1Félpanziófoglalható44.900 Ft39.900 Ft

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás egy vagy két éjszakára 3* szálloda kétágyas szobáiban idegenforgalmi adóval (háromágyas szoba elérhető)
  • Félpanzió ellátás (reggeli és vacsora)
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 650 Ft/fő/nap
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 650 Ft/fő/nap 
  • Egyágyas szoba felára 15.000 Ft/fő (2 napos), ill. 30.000 Ft/fő (3 napos) (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Belépőjegy a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba (április és május, október): felnőtt 11.000 Ft, diák (18-26 év) 6.500 Ft, gyerek (7-18 év) 3.000 Ft, 6 éves korig ingyenes (részvételi díjjal együtt fizetendő)
  • Belépőjegy a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba (június, július, szeptember): felnőtt 16.000 Ft, diák (18-26 év) 12.500 Ft, gyerek (7-18 év) 6.500 Ft, 6 éves korig ingyenes (részvételi díjjal együtt fizetendő)
  • Trakostyán vára belépőjegy kb. 5 euró/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 8:00
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:30
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap

   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]