PLITVICEI-TAVAK ÉS TRAKOSTYÁN VÁRA

Eurotrip ajánlat: Trakostyán vára + Plitvicei-tavak Nemzeti Park

Beutazási feltételek: Horvátországban 2022. április 9. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz

  Népszerű plitvicei kirándulásunk első napján megállót tartunk Trakostyán várában, amely eddig sok utazó figyelmét elkerülte. Másnap az egész napunkat a Plitvicei-tavaknál töltjük el. Szállásunk a Dinári-hegységben található jó minőségű, kellemes szállodában lesz.

  1. nap:

  Trakostyán vára 

  Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt a Budapest – M7 – Letenye (határ) útvonalon utazunk Horvátország felé. Délben Trakostyán várát keressük fel*. A középkori vár Horvátország egyik jelentős történelmi műemléke. A vár meglátogatása után a délutáni órákban érkezünk meg a Dinári-hegység területén található szálláshelyünkre. A szállás elfoglalása után közösen megvacsorázunk.

  Október 1-2. csoport szállása: Hotel Gacka

  Október 8-9. csoport szállása: Hotel Zvonimir

  *A vár első napi meglátogatása egy esetleges időközben elrendelt látogatási létszám korlátozás miatt más programra cserélhető, szervezési okból fenntartjuk a programváltoztatás jogát. Ebben az esetben a csoport Zágrábot látogatja meg.

  2. nap:

  Plitvicei-tavak

  Reggeli után útra kelünk a Plitvicei Tavak Nemzeti Park felé. A jegyváltást követően megkezdjük a Plitvicei-tavak felfedezését. A nemzeti parkban több különböző nehézségű és hosszúságú túraútvonal közül válaszhatunk. Nem csak gyalogosan lehet közlekedni: a látogatásunk során elektromos buszokkal és hajókkal is utazunk majd, hogy minél több mindent lássunk és mindent kipróbáljunk, amit csak lehet.

  A nemzeti park 16 tóból áll, a tavakat pedig 190-200 vízesés és zuhatag köti össze egymással – köztük egy jó nagy és híres vízesés is van. A nagy mezőn lehetőségünk lesz ebédelni, a helyszínen különféle húsokat grilleznek és természetesen üdítőitalok és sör is kapható. Az egész napunkat a Plitvicei-tavaknál töltjük el, kisbuszozunk, hajózunk és kirándulunk. Délután 15-16 óra között indulunk vissza Budapestre, ahová a késő esti órákban érkezünk meg.

  A Plitvicei-tavakhoz szóló belépőjegy díját a részvételi díj hátralékkal egy időben forintban szükséges fizetni. Részletek és belépődíjak alább olvashatók. Az október 8-9. időpontú utazásra a belépőjegy akciós áron foglalható!


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpontok és részvételi díj (felnőtt/fő):

  • 2022. október 1-2. (szombat-vasárnap) 39.900 Ft megtelt
  • 2022. október 8-9. (szombat-vasárnap) 39.900 Ft megtelt

  Részvételi díj (gyerek/fő 14 éves korig):

  • 34.900 Ft

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás egy éjszakára 3* szálloda kétágyas szobáiban idegenforgalmi adóval (háromágyas szoba elérhető)
  • Félpanzió ellátás (egy reggeli, egy vacsora)
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 1.100 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.100 Ft/fő 
  • Egyágyas szoba felára 20.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Belépőjegy a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba október 1-2. csoport: felnőtt 9.000 Ft, diák (18-26 év) 5.500 Ft, gyerek (7-18 év) 2.500 Ft, 6 éves korig ingyenes (részvételi díjjal együtt fizetendő)
  • AKCIÓ! Belépőjegy a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkba október 8-9. csoport: felnőtt 5.000 Ft, diák (18-26 év) 3.500 Ft, gyerek (7-18 év) 2.500 Ft, 6 éves korig ingyenes (részvételi díjjal együtt fizetendő)
  • Trakostyán vára belépőjegy felnőtt 40 kuna, 18 éves korig 20 kuna (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 8:00
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:30
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]