SZLOVÉNIA KALANDTÚRA

Eurotrip_Szlovenia_Bohinj

Eurotrip ajánlat: Szlovénia érdekes látnivalói tengerparti pihenéssel

Beutazási feltételek: Szlovéniában 2022. február 21. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Szlovéniai kalandutazás 4 nap

Szlovénia Európa egyik legcsodásabb országa. Minden megtalálható itt, ami az utazónak érdekes lehet: szép városok, sziklás hegycsúcsok, alpesi tavak, várak, barlangok és a festői tengerpart. Kis méretének köszönhetően könnyen bejárható, nincsenek nagy távolságok, ezért már pár nap alatt is gazdag programot járhat be a látogató. Tarts velünk és ismerjük meg együtt ezt a meseszép szomszédos kis országot!

Nézd meg 4 napos Szlovénia körutazás utazásunk programját is:
Szlovénia körutazás 4 nap

1. nap:

Roglai lombkorona sétány és Zöldarany Sörkút

Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt folyamatosan utazunk Szlovénia felé. Első megállónk a Pohorje-hegységben található Rogla lesz. Itt a 37 méter magas és 1 km hosszú lombkorona sétányt keressük fel. A toronyból mesés panoráma nyílik Stájerország szlovéniai hegyvidéki részére. Az igazán kalandvágyók még a 40 méter hosszú csúszdán is lecsúszhatnak.

Ezután folytatjuk az utazást. Következő megállónk Szlovénia komlóvidékére vezet Žalec településre. Itt található a Zöldarany Sörkút. A Savinja-völgyben épített különleges látnivaló 2016 óta fogadja a sörkedvelőket. A látogatók többféle sörkülönlegességet kóstolhatnak meg, egy pohár áráért cserébe 6-szor 1 deci sört kortyolhatunk. Kora este megérkezünk Kranj városba, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket: Hotel Creina 3*.

2. nap:

Skocjani kanyon barlang és a szlovén tengerpart

Reggeli után a szlovén karsztvidékre utazunk. Délelőtt a Világörökség részét alkotó Škocjani-barlangot keressük fel. Ez a barlang elsősorban nem cseppköveiről nevezetes: ez a világ legnagyobb földalatti kanyonja. 3 km-es túránk során ebben a kanyonban teszünk látogatást, a program csúcspontja a Cerkvenik-híd elérése, amely alatt 47 méteres mélységben kanyarog a Reka-folyó. A látogatás után folytatjuk az utazást a szlovéniai tengerpartra.

A délutánt Portorožban töltjük el. A szlovén riviéra gyöngyszeme ez a mesés tengerparti városka. Parányi területén 2 km-es strand, éttermek, fagyizók, bárok és elegáns szállodák találhatók. Portorožból városi buszjárattal könnyen elérhető a közeli Piran. Érdemes idegenvezetőnkkel felkeresni ezt a kis ékszerdobozt, és városnézés során megismerkedni Szlovénia egyik legszebb fekvésű településével. A tengerpartról 18:00 órakor utazunk vissza a szálláshelyre, ahová este 20:00 órakor érkezünk meg.

3. nap:

Bohinji-tó, Vogel-hegy, Savica-vízesés és a Vintgar-szurdok

Reggel elhagyjuk a szállásunkat és Szlovénia északi részére utazunk a Júliai-Alpok területére. A mesés Bohinji-völgyön keresztül utazunk és első megállónk a Vogel-hegy lesz. 1535 méteres magasságba kötélpályás, zárt felvonóval jutunk fel. A hegyről mesés panoráma fogad bennünket: alattunk a Bohinji-tó, velünk szemben pedig Szlovénia legmagasabb pontja a Triglav csúcs látható (2864 méter). A csúcson tett látogatásunkat követően Szlovénia egyik jelképét, a Savica-vízesést keressük fel. A 78 méteres vízeséshez könnyed fél órás gyalogtúrával jutunk el.

Kora délután a Bohinji-tó partján tartunk pihenőt. Látni fogjuk a legendás Aranyszarv szobrát és az Ördöghídját. Délutáni állomásunk Szlovénia egyik legnépszerűbb természeti látnivalója a Vintgar-szurdok lesz (a szurdok látogatási rendje az időjárási viszonyoktól függően változhat). Az 1600 méter hosszú szurdok egy 16 méter magas vízesésben végződik. Miután a szurdokot is felfedeztük visszautazunk a szállodába, ahová kora este érkezünk meg.

4. nap:

Bledi-tó, pletnázás és panoráma a bledi várból

Reggeli után a Bledi-tóhoz utazunk. Programunkat a mesebeli sziget meglátogatásával, bledi pletnázással kezdjük. Különösen látványos ez a kirándulás, hiszen a fából készült 18 fős pletnákkal jutunk át a szigetre, ahol fél órát töltünk el. A sziget meglátogatása után a bledi várat keressük fel. Innen mesés panoráma fogad bennünket a tóra és a környező hegyekre. Délután szabadidő Bled központjában, ebédelési lehetőség, kisvonatozás, séta a tóparton. Budapest 15:00 órakor indulunk el, várható megérkezés Budapestre 22:00 óra körül.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontjaNap/éjEllátás jellegeSzabad
helyek
Részvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.07.044/3Reggeli3 szoba99.900 Ft89.900 Ft
2024.08.014/3Reggelifoglalható99.900 Ft89.900 Ft
2024.09.124/3Reggelifoglalható99.900 Ft89.900 Ft

Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 3 éjszakára 3*-os szálloda 2 ágyas szobáiban reggelivel Hotel Creina: www.hotelcreina.si (háromágyas szoba kérhető)
  • Idegenforgalmi adó
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

  • Szállodai vacsora 3 estére 22.000 Ft/fő (svédsztalos, italfogyasztás nélkül)
  • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,7%-a + 2.840 Ft/fő
  • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.840 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 40.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

Programok költségei (fakultatív):

  • Programok költségei összesen kb. 90 euró/fő (Roglai lombkorona sétány, Zöldarany Sörkút, Skocjani-barlang, Vogel-felvonó oda-vissza, Vintgar-szurdok belépő, pletnázás a Bledi-tavon)

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:30
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
  • Utasfelvétel az első budapesti indulás előtt 15 perccel!

Szlovénia kalandtúra jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Szlovénia kalandtúra jelentkezési űrlap

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
A @yahoo.com e-mail címek kézbesítése a szolgáltató hibájából gyakran sikertelen. Kérjük lehetőség szerint más e-mail címet adjon meg.
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]



    [/acrepeater]