ZAKOPANE ADVENT 2 NAPOS

Eurotrip ajánlat:  karácsonyi hangulat egy 800 méter magasan fekvő városban / kényelmes program sok szabadidővel / kiváló ételek a helyi karczmákban / forralt sör és lengyel vodka

Beutazási feltételek: Lengyelországba 2022. március 28. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Idén decemberben is megszervezzük népszerű két napos kirándulásunkat Zakopanéba! Ennek a programunknak a kényelmes utazás és a sok szabadidő az előnye. Választható programként hegylakói lakomára és sajtkészítő tanfolyamra invitálunk.

  Választható szállodák:

  Hotel Gromada**: egyszerű, kellemes két csillagos szálloda Zakopane belvárosában, a sétálóutca közepén.

  Hotel Boruta***: kényelmes három csillagos szálloda Zakopane belvárosához közel, a sétálóutcától kb. 15 perc sétára.

  1. nap: Utazás Zakopanéba, siklózás a Gubałówkára, gorál lakoma

  Indulás 6:30 órakor Budapestről, találkozás 6:15 órakor. További felszállás az útvonal mentén lehetséges. Szlovákián keresztül utazunk, útközben egy 45 perces pihenőt tartunk a 960 méteres magas Donovalyban. Zakopanéba kora délután fogunk megérkezni. Elfoglaljuk a belvároshoz közel található szálláshelyünket, majd belevetjük magunkat a város sűrűjébe. Közös sétánk során látni fogjuk a Tátra Múzeumot, a górálok (hegylakók) lovaskocsijait, egy kis fatemplomot és mellette a több száz éves helyi temetőt, végül átsétálunk a zakopanei piacon. A sétálóutca végéről indul a Gubałówka felvonó, mellyel 1128 méteres magasságba kapaszkodunk fel és gyönyörködünk a Magas-Tátra lengyel oldalában.

  Górál ,,hegylakó” lakoma (választható): Az esti lakomát egy jellegzetes helyi karczmában (csárda) tartjuk, ahol több ízig-vérig lengyel fogást kóstolhatunk meg! Az előétel juhsajtos és paradicsomos pirítós, a leves a híres lengyel zsurek kolbásszal és tojással, a főétel sült csülök sörös öntettel kemencés burgonyával és savanyított káposztával, a desszert pedig almáspite lesz. Az ételek mellé kancsós vizet szolgálnak fel, az egyéb italfogyasztás külön fizetendő (a menü változtatásának jogát szervezési okból fenntartjuk). A lakomára előzetes jelentkezés szükséges, a részvételi díjjal együtt fizetendő, a vacsora ára 9.500 Ft/fő.

  2. nap: Szabadidő Zakopanéban és fakultatív sajtkészítés

  A kényelmes reggeli után elhagyjuk szállásunkat, bepakolunk a buszba. Ezután egész napos szabadidő Zakopanéban 15:30 óráig, amelynek során érdemes vásárolni, ebédelni vagy egyénileg lovaskocsizásra indulni a főutcáról.

  Sajtkészítő tanfolyam (választható): választható programként egy környékbeli sajtkészítő manufaktúrát keresünk fel, ahol megismerkedhetünk a híres tátrai sajt, az oscypek készítésének rejtelmeivel és saját sajtunkat is elkészítjük. A programra előzetes jelentkezés szükséges, a részvételi díjjal együtt fizetendő, a program ára 3.500 Ft/fő.

  Ezt követően a résztvevőknek is kényelmesen jut idejük az ebédelésre és a bevásárlásra Zakopane központjában. Budapestre 15:30 órakor indulunk vissza, így várhatóan 22:00-23:00 óra között érkezünk meg.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpontok:

  • 2022. december 10-11. (szombat-vasárnap) Hotel Gromada**
  • 2022. december 17-18. (szombat-vasárnap) Hotel Gromada** és Hotel Boruta***

  Részvételi díj (felnőtt):

  • Hotel Gromada** 34.900 Ft/fő, előfoglalási akcióban: 29.900 Ft/fő
  • Hotel Boruta*** 39.900 Ft/fő, előfoglalási akcióban: 34.900 Ft/fő
  • Az előfoglalási akció 2022. október 31-ig, de legfeljebb csoportonként az első 20 fő foglaló részére vehető igénybe. Az előfoglalási árnál kedvezőbb ár később nem lesz elérhető.

  Gyerekkedvezményes ár (14 éves korig):

  • Hotel Gromada** 29.900 Ft/fő
  • Hotel Boruta*** 34.900 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 1 éjszakára a választott ** vagy *** hotel kétágyas szobáiban
  • Bőséges reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 1.100 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.100 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára (kérésre) 20.000 Ft/fő

  Programok költségei:

  • Górál lakoma zakopanei csárdában 9.500 Ft/fő (jelentkezéssel együtt fizetendő)
  • Sajtkészítő tanfolyam 3.500 Ft/fő (jelentkezéssel együtt fizetendő)
  • Gubałówka siklójegy ára kb. 25 zloty/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco parkoló 6:55
  • Vác, Gödöllői út 1. OMV benzinkút 7:20
  • Rétság, Rákóczi út MOL benzinkút 7:50
  • Nagyoroszi, Szent István tér Első világháborús emlékmű 8:30
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]