ZAKOPANE ADVENT 1 NAPOS

Eurotrip ajánlat:  karácsonyi hangulat egy 800 méter magasan fekvő városban / egynapos utazás / kiváló ételek a helyi karczmákban / forralt sör és lengyel vodka

Beutazási feltételek: Lengyelországba 2022. március 28. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Zakopane Lengyelország téli fővárosa és egyben legmagasabban fekvő települése. Kis-Lengyelország vajdaság központja télen is az egyik legizgalmasabb hazánkhoz közeli helyszín egy hétvégi kirándulásra. A nap során számos lehetőségünk lesz a kikapcsolódásra: felvonózunk a Gubałówka nevű csúcsra, elvegyülünk a sajtpiac fergetegében, megkóstoljuk a lengyel konyha remekeit, megismerkedünk a hegylakók (a gorálok) szokásaival és még ki tudja mi minden vár ránk a hegyek között. Tarts velünk!

  Nézd meg Zakopane Advent 2 napos programunkat is!

  1. nap: Utazás Zakopanéba, siklózás a Gubałówkára

  Indulás 5:45 órakor Budapestről, találkozás 5:30 órakor. Utazás Szlovákián keresztül, útközben egy pihenővel a 960 méteres magas Donovalyban (Budapest-Donovaly távolság kb. három és fél óra). Érkezés a varázslatos faépületeiről ismert üdülőhely, Zakopane adventi hangulatú központjába késő délelőtt. A közös sétánk (Krupówki utca, fatemplom, kiválók temetője, gorál népviselet és lovaskocsik) után egész napos szabadprogram, vásárlási lehetőség a piacon és a környező utcákban található boltokban (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, tejkaramella, csokoládék, lengyel vodka). A piac egyik érdekességének számítanak az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. Finom csokoládé vásárlására ajánljuk a krakkói Wedel Csokoládégyár mintaboltját. Érdemes ebédre megkóstolni valamelyik lengyel nemzeti ételkülönlegességet az egyik jellegzetes zakopanei karzcmaban, és leöblíteni egy korsó forralt sörrel. A zakopanei piac végében található a Gubałówka felvonó, mely 1128 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubałówka hegy csúcsáról szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Egész napos szabadprogram Zakopanéban. Indulás hazafelé 17:00 órakor, hazaérkezés Budapestre 23:00 óra és éjfél között.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpontok:

  • 2022. december 10. szombat

  Részvételi díj:

  • 13.900 Ft/fő

  Gyerekkedvezményes ár 14 éves korig:

  • 10.900 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás 550 Ft/fő
  • lemondási biztosítás erre az utazásra nem köthető

  Programok költségei:

  • Gubałówka siklójegy ára kb. 25 zloty/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 5:45
  • Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco parkoló 6:10
  • Vác, Gödöllői út 1. OMV benzinkút 6:35
  • Rétság, Rákóczi út MOL benzinkút 7:15
  • Nagyoroszi, Szent István tér Első világháborús emlékmű 7:45
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]