Aktuális akciós utaink:

VARÁZSLATOS TÉLI ZAKOPANE – MEGTELT

Eurotrip ajánlat: kirándulás a hegyekbe + kiváló ételek és italok + síelési lehetőség

Beutazási feltételek Lengyelországba IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Varázslatos 3 nap a téli Zakopanéban

  Advent elteltével a márciusi hosszú hétvégén ismét kirándulást szervezünk Zakopanéba. Ennek az utazásunknak a sokszínű programlehetőség és szabadidő az előnye, így minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot, legyen az hólabirintus látogatás és szánkózás, továbbá siklózás, túrázás a Gubałówka hegyen, felvonózás és síelés az 1987 méteres Kasprowy-csúcsnál, lovaskocsizás, de akár egész napos wellnessezés és egy esti buli Zakopane belvárosában.

  1. nap:

  Érkezés Zakopanéba, Gubałówka sikló

  Indulás 6:30 órakor Budapestről, találkozás 6:15 órakor. Szlovákián keresztül utazunk, útközben egy 45 perces pihenőt tartunk a 960 méteres magas Donovalyban. Zakopanéba kora délután fogunk megérkezni. Elfoglaljuk a belvárosban található szálláshelyünket, majd belevetjük magunkat a város sűrűjébe. Szálloda: Hotel Gromada** vagy Hotel Bel-Ami***

  Közös sétánk során látni fogjuk a Tátra Múzeumot, a gurálok (hegylakók) lovaskocsijait, egy kis fatemplomot és mellette a több száz éves helyi temetőt, végül átsétálunk a zakopanei piacon. A sétálóutca végéről indul a Gubałówka felvonó, mellyel 1128 méteres magasságba kapaszkodunk fel és gyönyörködünk a Magas-Tátra lengyel oldalának téli színeiben. Az esti szabadidőben vacsorázási lehetőség a számtalan étterem valamelyikében. Este pedig aki szeretne nekimehet az éjszakának: Zakopane belvárosában egymást érik a jobbnál jobb csárdák és mulatók, ahol mindig történik valami.

  2. nap:

  Hólabirintus és wellness

  Reggeli után elsétálunk a téli örömök zakopanei paradicsomába, a Snowlandia Parkba.

  E különleges téli attrakcióban kipróbálhatjuk magunkat a hólabirintusban, továbbá mini ZOO és szánkópálya is várja az érdeklődőket. A csodálatos Jégvarázs birodalomban mindemellett a Hókirálynő palotája is várja a látogatókat, ahol különféle szobrokat, hóból és jégből készült domborműveket csodálhatunk meg. A program felejthetetlen kikapcsolódás és szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  Délutáni programnak az Aqua Park Zakopanét ajánljuk, mely központi szállásunktól szintén gyalogos távolságra található. A kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyókat élménymedence, csúszdák, gyógymedence, szauna világ, sóbarlang, bowling, fitness, a gyerekeket pedig külön játékszoba várja. Enyhe időjárás esetén egész napos szabadprogram, kirándulási és wellnessezési lehetőség.

  3. nap:

  Lovaskocsizás, sajtkészítés és szabadidő Zakopanéban

  A kényelmes reggeli után elhagyjuk szállásunkat, bepakolunk a buszba és fakultatív csoportos lovaskocsizásra indulunk Zakopanéban. A program során egy nagyobb kört megyünk Zakopanéban, így olyan részeket is lehet majd látni, amelyek gyalogosan nehezen elérhetők. Egy lovaskocsi kapacitása kb. 20-25 fő, így garantált a jókedv. A program várható ára 50 złoty/fő. Másik programként egy órás sajtkészítő tanfolyamot ajánlunk. Az egy órás program során megismerkedünk a híres gorál sajt, az osczypek történetével és saját sajtunkat is elkészíthetjük. (A programokra előzetes jelentkezés szükséges, díja a helyszínen készpénzben fizetendő.) Akik nem jönnek velünk a programokra, a délelőtti szabadidőben lehetőség nyílik felvonózni az 1987 méteres Kasprowy- csúcsra, ide előzetes online jegyvétel ajánlott, mindemellett a nap során még kényelmesen jut idő az ebédelésre is. Budapestre 15:30 órakor indulunk vissza, így várhatóan 21:00-22:00 óra között érkezünk meg.

  Síelésre egyénileg van lehetőség, a közelben könnyedén elérhetőek pályák a Gubałówka siklóval vagy a Kasprowy felvonóval.

  http://www.snowlandia.pl

  http://www.aquapark.zakopane.pl/hu/


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpontok:

  • 2022. március 12-14. (szombat-hétfő)

  Részvételi díj (felnőtt):

  • 1. csoport Hotel Gromada** 35.000 Ft/fő (megtelt)
  • 2. csoport Hotel Bel-Ami*** 42.000 Ft/fő (megtelt)

  Részvételi díj (gyerek 14 éves korig):

  • 1. csoport Hotel Gromada** 28.000 Ft/fő
  • 2. csoport Hotel Bel-Ami*** 35.000 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 2 éjszakára Zakopane belvárosában Hotel Gromada: www.gromada.pl/hotel-zakopane vagy Hotel Bel-Ami: hotelbelami
  • Bőséges reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 1.650 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.650 Ft/fő 
  • Egyágyas szoba felára 20.000 Ft/fő (korlátozott számban elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • Snowlandia park egy attrakció ára kb. 25 złoty/fő
  • Lovaskocsizás Zakopanéban 50 złoty/fő
  • Sajtkészítő tanfolyam 30 złoty/fő
  • Gubałówka siklójegy kb. 25 złoty/fő
  • Aqua Park Zakopane 50-90 złoty/fő

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Alagi pihenőhely Dunakeszi (Shell) M2 6:50
  • Vác OMV benzinkút Gödöllői út 1. 7:15
  • Rétság MOLbenzinkút Rákóczi út 7:45
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]