Zakopane hivatalos honlapja: www.zakopane.pl
Zakopane angolul: www.zakopane.com

Zakopane Advent egynapos kirándulás

Zakopane Lengyelország téli fővárosa és egyben legmagasabban fekvő települése. Kis-Lengyelország vajdaság központja télen is az egyik legizgalmasabb hazánkhoz közeli helyszín egy hétvégi kirándulásra. A nap során számos lehetőségünk lesz a kikapcsolódásra: felvonózunk a Gubałówka nevű csúcsra, elvegyülünk a sajtpiac fergetegében, megkóstoljuk a lengyel konyha remekeit, megismerkedünk a hegylakók (a gorálok) szokásaival és még ki tudja mi minden vár ránk a hegyek között. Idén már nyolcadik éve szervezünk kirándulást Zakopanéba. Tartsatok velünk!

Eurotrip ajánlat: egynapos kikapcsolódás / kedvező árú kirándulás / finom ételek és italok / instant feltöltődés a hegyek között

1. nap (szombat): Indulás 5:30 órakor Budapestről, találkozás 5:15 órakor. Utazás Szlovákián keresztül, útközben egy pihenővel a 960 méteres magas Donovalyban (Budapest-Donovaly távolság kb. három és fél óra). Érkezés a varázslatos faépületeiről ismert üdülőhely, Zakopane adventi hangulatú központjába késő délelőtt. A közös sétánk (Krupówki utca, fatemplom, kiválók temetője, gorál népviselet és lovaskocsik) után egész napos szabadprogram, vásárlási lehetőség a piacon és a környező utcákban található boltokban (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok, tejkaramella, csokoládék, lengyel vodka). A piac egyik érdekességének számítanak az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. Finom csokoládé vásárlására ajánljuk a krakkói Wedel Csokoládégyár mintaboltját. Érdemes ebédre megkóstolni valamelyik lengyel nemzeti ételkülönlegességet az egyik jellegzetes zakopanei karzcmaban, és leöblíteni egy korsó forralt sörrel. A zakopanei piac végében található a Gubałówka felvonó, mely 1128 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubałówka hegy csúcsáról szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Egyébként egész napos szabadprogram Zakopanéban. Indulás hazafelé 17:00-17:30 órakor, hazaérkezés Budapestre 23:00 óra és éjfél között.

Időpont és árak:

2019. november 30. (szombat) 9.900 Ft/fő
2019. december 7. (szombat) 9.900 Ft/fő
2019. december 14. (szombat) 9.900 Ft/fő
2019. december 21. (szombat) 9.900 Ft/fő 

5 fő fizet 6 fő utazik: Min. 6 fő együttes jelentkezése esetén a hatodik személy részvétele ingyenes*

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, az utazási biztosítás díjára nem vonatkozik, a szabad helyek erejéig érvényes.

Az ár tartalmazza:

  • Utazás kényelmes autóbusszal oda-vissza útvonalon
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza (fakultatív költségek):

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás kombinált 1450 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 550 Ft/fő
  • Felvonózás a Gubałówkára kb. 25 złoty/fő
Felszállási lehetőségek:

Budapest, Dózsa György út 1. SYMA csarnok előtt 5:30

További felszállás az M2 autóútvonalon és Vác környékén előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel (check-in) a fenti indulás előtt 15 perccel!

Zakopane hivatalos honlapja: www.zakopane.pl
Zakopane angolul: www.zakopane.com

Loading...