Zakopane hivatalos honlapja: www.zakopane.pl
Zakopane angolul: www.zakopane.com

Zakopane Advent kétnapos utazás Szolnokról

SZOLNOKI INDULÁS!

Idén év végén ismét kétnapos kirándulást szervezünk Zakopanéba. Ennek a programunknak a kényelmesebb utazás és a több szabadidő az előnye. Na meg persze az esti buli Zakopane belvárosában szombat este. Másnap valahogy magunkhoz térünk és délelőtt egy órás lovaskocsizásra indulunk. Idén felár nélküli szolnoki indulással várunk Titeket!

Eurotrip ajánlat: szolnoki indulás / friss hegyi levegő / karácsonyi hangulat egy 800 méter magasan fekvő városban / szállás a belvárosban / kényelmes program sok szabadidővel / kiváló ételek a helyi karczmákban / forralt sör és lengyel vodka

1. nap (szombat): Indulás 7:00 órakor Szolnokról*, találkozás 6:45 órakor (*kisebb szolnoki létszám esetén a csoportot összevonjuk a budapesti csoporttal, ebben az esetben a szolnoki indulás 5:15 órakor lesz). Folyamatos utazás Szlovákián keresztül, útközben egy 45 perces pihenővel. Zakopanéba délután fogunk megérkezni. Elfoglaljuk a belvárosban található szálláshelyünket, majd belevetjük magunkat a város sűrűjébe. Közös sétánk során látni fogjuk a Tátra Múzeumot, a gurálok (hegylakók) lovaskocsijait, egy kis fatemplomot és mellette a több száz éves helyi temetőt, végül átsétálunk a zakopanei piacon. A sétálóutca végéről indul a Gubałówka felvonó, mellyel 1128 méteres magasságba kapaszkodunk fel és gyönyörködünk a Magas-Tátra lengyel oldalában. Az esti szabadidőben vacsorázási lehetőség a számtalan étterem valamelyikében. Este pedig aki szeretne nekimehet az éjszakának: Zakopane belvárosában egymást érik a jobbnál jobb csárdák és mulatók, ahol mindig történik valami.

2. nap (vasárnap): A kényelmes reggeli után elhagyjuk szállásunkat, bepakolunk a buszba és fakultatív csoportos lovaskocsizásra indulunk Zakopanéban. A program során egy nagyobb kört megyünk Zakopanéban, így olyan részeket is lehet majd látni, amelyek gyalogosan nehezen elérhetők. Egy lovaskocsi kapacitása kb. 20-25 fő, így garantált a jókedv. A program ára 50 złoty/fő. (A programra előzetes jelentkezés szükséges, díja a helyszínen készpénzben fizetendő.) Akik nem jönnek velünk erre a programra, a délelőtti szabadidőben érdemes folytatniuk az ismerkedést Zakopanéval. A nap során még kényelmesen jut idő az ebédelésre. Szolnokra 15:00 órakor indulunk vissza, így várhatóan 21:00-22:00 óra között érkezünk meg.

Időpont és árak:

2019. november 30 – december 1. (szombat-vasárnap) 28.900 Ft
Gyerekkedvezmény a teljes árból (14 éves korig): 4.000 Ft/fő

5 fő fizet 6 fő utazik: Min. 6 fő együttes jelentkezése esetén a hatodik személy részvétele ingyenes*

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, az utazási biztosítás díjára nem vonatkozik, a szabad helyek erejéig érvényes.

Az ár tartalmazza:

  • Utazás kényelmes autóbusszal oda-vissza útvonalon
  • Szállás egy éjszakára Zakopane belvárosában ** szálloda kétágyas szobáiban (Hotel Gromada vagy Hotel Helios)
  • Bőséges lengyel reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza (fakultatív költségek):

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás kombinált 2.000 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.100 Ft/fő
  • Felvonózás a Gubałówkára kb. 25 złoty/fő
  • Lovaskocsizás a második napon 50 złoty/fő
  • Egyágyas felár 10.000 Ft/fő
Felszállási lehetőségek:

Szolnok, Baross utca 14. Postával szembeni oldalon volt Pelikán Hotel parkoló 7:00 

További felszállás az útvonalon előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel (check-in) a fenti indulás előtt 15 perccel!

Zakopane hivatalos honlapja: www.zakopane.pl
Zakopane angolul: www.zakopane.com

Loading...