Zágráb turisztikai oldala: www.infozagreb.hr

Zágrábi Advent

Idén meglátogatjuk déli szomszédainkat és adventezünk egyet Horvátországban is. Megkóstoljuk milyen a horvát forralt bor és veszünk egy pár helyi szuvenírt a fa alá. Napközben érdemes sétálni, ebédelni, sötétedés után pedig megmutatja magát a kivilágított horvát főváros!

Eurotrip ajánlat: Európa egyik legjobb karácsonyi vására / olcsó forralt bor / grill kolbászok / jégpálya / bulis hangulat

Indulás reggel 6:00 órakor Budapestről. Folyamatosan utazunk egy rövid pihenővel Horvátország felé. Zágrábba késő délelőtt fogunk megérkezni. Rövid városnézést követően (Jelasics-tér, várnegyed, katedrális) egésznapos részvétel a horvát adventi forgatagban. Az utóbbi években Zágráb vált az egyik legjobb karácsonyváró helyszínné. A belvárosban körülbelül 20 helyszínen találunk fehér színű karácsonyi falvakat. Főként az ún. ,,alsóvárosi patkó” területén vannak a kis vásárok, köztük a Tomiszláv király-téren a pályaudvar előtt, a Zrínyi-téren és Zágráb főterén.

A horvát fővárosban más adventi vásárokhoz képest sokkal kedvezőbb árakon tudunk enni, inni és vásárolni, egyszóval jól érezni magunkat! A zágrábi pályaudvar épülete előtt jégpálya várja a korcsolyázás szerelmeseit. A hangulat már napközben is jó, de sötétedés után hág a tetőfokára: egyre többen és többen érkeznek ilyenkor Zágráb belvárosába, hogy önfeledten ünnepeljék az adventi időszakot és várják a karácsony közeledtét. Budapestre várhatóan 17:00 órakor indulunk vissza és az esti órákban 22:00-22:30 óra körül érkezünk meg.

És végül egy elengedhetetlen tudnivaló, ha velünk tartasz: a forralt bor horvátul …

Időpont és árak:
2019. december 7. (szombat) 9.900 Ft 
2019. december 15. (vasárnap) 9.900 Ft 

5 fő fizet 6 fő utazik: Min. 6 fő együttes jelentkezése esetén a hatodik személy részvétele ingyenes*

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, az utazási biztosítás díjára nem vonatkozik, a szabad helyek erejéig érvényes.

Az ár tartalmazza:

  • Utazás kényelmes autóbusszal oda-vissza útvonalon
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza (fakultatív költségek):

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás kombinált 1450 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 550 Ft/fő
Felszállási lehetőségek:

Budapest, Dózsa György út 1. SYMA csarnok előtt 6:00

Budapest, Jagelló út 1-3. Kongresszusi Központ mellett 6:20

További felszállás az M7 autópálya útvonalán előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel (check-in) a fenti indulás előtt 15 perccel!

 

Zágráb turisztikai oldala: www.infozagreb.hr

Loading...