Valentin-nap Veronában

Valentin-nap alkalmából egy különleges utazást ajánlunk: tarts velünk a Szerelmesek városába! Nincs annál romantikusabb, mint Rómeó és Júlia történetének helyszínén andalogni, bebarangolni ezt a csodás várost. Verona azonban több ennél, hiszen itt található a középkori Itália egyik legszebb piactere, Olaszország majdnem legmagasabb városházi tornya, az ókori római aréna és sok-sok hangulatos sikátor városszerte. Szombaton akár Velencébe is ellátogathatsz vonattal, hazafelé a trieszti Miramare-kastélyt látogatjuk meg.

Eurotrip ajánlat: szállás Veronában vagy környékén / trieszti Miramare-kastély / fakultatív utazási lehetőség Velencébe a karnevál napján

1. nap (péntek): Indulás Budapestről reggel 5:30 órakor. Napközben folyamatosan utazunk Olaszország felé. A kora esti órákban megérkezünk Veronába, ahol először elfoglaljuk szálláshelyünket, majd tömegközlekedéssel felkeressük Verona belvárosát. Itt február 14-én minden a szerelemről szól: a várost ellepi a szívecske alakú dekoráció, a járókelőknek szív alakú lufikat osztogatnak, a városháza előtti téren pedig egy hatalmas szív alakú vörösszőnyeget terítenek ki. Este mindenki a maga tempójában folytathatja az ismerkedést a várossal. Este szállás Veronában vagy környékén.

2. nap (szombat): Reggeli után délelőtti városnézésre indulunk Veronában. Először busszal fedezzük fel a belváros külső részének látnivalóit (Szent Zénó-templom, Adige-folyó partja, római kori színház, kőhíd), majd gyalogos sétával folytatjuk a programunkat, melynek során látni fogjuk a veronai arénát kívülről, a piacteret és Júlia házát. Délután szabadidő Veronában. A kalandvágyók ezen a napon vonattal egyénileg akár Velencébe is elutazhatnak a karnevál első szombati napjára (a vonatjegyet egyénileg szükséges Veronában megvenni, várható ára oda-vissza 40-50 euró/fő). Este szállás Veronában vagy környékén.

3. nap (vasárnap): Korai reggeli után hazaindulunk. Délben a trieszti Miramare-kastélyt látogatjuk meg, amely Habsburg Miksa és Sarolta otthonaként épült a XIX. század derekán, tragikus történetük után a család többi tagja, köztük Sissi kedves nyaralóhelye volt. Trieszti megállónk után folytatjuk az utazást. Budapestre a késő esti órákban 23:00 óra körül fogunk megérkezni.

Időpont és árak:

Előfoglalási ár személyenként 2019.12.15-ig:

2020. február 14-16. (péntek-vasárnap)
Kétágyas szoba: 52.900 Ft/fő 47.900 Ft/fő
Három- és négyágyas szoba: 47.900 Ft 42.900 Ft/fő

Gyerekkedvezmény a teljes árból kétágyas szobában (14 éves korig): 5.000 Ft/fő. Három- és négyágyas szobában az ár mindenkire életkortól függetlenül egységes!

Az ár tartalmazza:

  • Utazás kényelmes autóbusszal oda-vissza útvonalon
  • Szállás két éjszakára veronai vagy Verona környéki szálloda kétágyas szobáiban
  • Reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

  • Idegenforgalmi adó 4 euró/fő (kötelező)
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Extra BBP utasbiztosítás kombinált 3.685 Ft/fő
  • Aegon Compass Extra BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.250 Ft/fő
  • Egyágyas felár 15.000 Ft/fő
Felszállási lehetőségek:

Budapest, Dózsa György út 1. SYMA csarnok előtt 5:30

Budapest, Jagelló út 1-3. Kongresszusi Központ mellett 5:50

További felszállás az M7 autópálya útvonalán előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

Utasfelvétel (check-in) a fenti indulás előtt 15 perccel!