Szállodánk weboldala: www.leterrazzesullago.eu
A Garda-tó weboldala: www.visitgarda.com
Felvonó a Monte Baldóra: www.funiviedelbaldo.it
Verona honlapja: www.verona.net

Garda-tó és Verona

Évek óta egyik legsikeresebb olaszországi utazásunk ezúttal megújult programmal vár Benneteket! Újabb izgalmas utazásra indulunk: ellátogatunk Veronába, körbejárjuk a Garda-tó legérdekesebb részeit, felvonózunk a Monte Baldóra, Sirmionéban fagyizunk és motorcsónakozunk a Garda-tavon. Újdonságként ellátogatunk a Gardaland vidámparkba is! 

Eurotrip ajánlat: Olaszország legnagyobb tava / izgalmas programok / városnézés Veronában / szállás a Garda-tó partjához közeli szállodában

Beutazási feltételek Olaszországba IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, minden befizetett költséget visszatérítünk. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek Gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

1. nap (szombat) – Utazás és érkezés:
Indulás reggel 06:00 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozó 5:45 órakor. Folyamatos utazás a Budapest – M7 – Ljubljana – Trieszt – Velence – Padova – Verona – Garda-tó útvonalon. Az utazás során három-négy óránként tartunk fél órás pihenőket, köztük az óriási méretű fánkjairól nevezetes szlovén Trojane pihenőhelyen. A késő délutáni – kora esti órákban érkezünk meg a Garda-tó partjától 300 méterre található szálláshelyünkre Padenghe sul Gardába. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállásunk a Garda-tónál: Le Terrazze sul Lago Hotel & Residence

A Garda-tónál a Le Terrazze sul Lago Hotel & Residence lesz az otthonunk három éjszakára. A szálláshely a Garda-tó nyugati partján, könnyen megközelíthető helyen Padenghe sul Garda városban található, a tóparttól 300 méternyi távolságra. Ez a szálláshely a környék felfedezéséhez is tökéletes kiindulópont, hiszen Sirmione és más tóparti települések gyorsan elérhetők innen kiindulva. A hotel weboldala ide kattintva elérhető.

2. nap (vasárnap) – Malcesine, Monte Baldo felvonó és Verona:
A reggeli után Malcesinébe utazunk. A tó keleti partjának legismertebb településén meglátogatjuk a középkori Scaligeri-várat, ezután felvonóval megyünk a tó fölé magasodó Monte Baldo hegyoldalba. Innen jó idő esetén csodás kilátásunk van Olaszország legnagyobb és Európa kilencedik legméretesebb tavára: a Garda-tóra!

Délután Rómeó és Júliához Veronába utazunk. Közös városnézésünk során megtekintjük a legfontosabb látnivalókat (Aréna, Piazza delle Erbe, városháza, Júlia háza), ezután szabadidő áll rendelkezésre. A veronai délutánt követően visszautazunk szálláshelyünkre Brenzonébe.

3. nap (hétfő) – Sirmione és Gardaland vidámpark vagy Peschiera del Garda és Bardolino:
A reggeli után a tó déli partjára utazunk, ahol először Sirmione várost keressük fel. A Garda-tó fővárosának is nevezett egykori halászfalu manapság igazi turistaparadicsom szállodákkal, fürdővel, éttermekkel, fagyizókkal és szuvenírboltokkal. Sirmionében kedvenc programunk a fél órás motorcsónakozás, amelynek során a félszigetre épült óvárost 20 fős motorcsónakokkal kerüljük meg, így megismerkedünk a település legfontosabb épületeivel, a végén pedig egy kis száguldás következik. A motorcsónakozás után szabadidő Sirmionében, megtekintésre ajánljuk a római kori fürdő romjait.

Délután fakultatív programként Olaszország leghíresebb vidámparkjába a Gardaland-ba látogatunk. Itt merész hullámvasutak és vizes játékok fogadnak minket, érdemes minél több attrakciót kipróbálni. A parkban nagyobb ünnepek (pl. őszi szünet, Halloween) idején tematikus napokat tartanak, ami tovább színesíti amúgy sem unalmas látogatásunkat. Aki nem szeretne ellátogatni a Gardaland vidámparkba, az ebédidőt Peschiera del Garda településen töltheti el, majd délután Bardolinóba utazunk fakultatív borkóstolóra egy helyi gazdaságba.

4. nap (kedd) – Garda és hazautazás:
Korai reggeli után elindulunk hazafelé. Garda-tavi búcsúzóként még egy órás szabadidőt tartunk Saló településen. Ezután folytatjuk utunkat és folyamatosan utazunk Budapest felé. Érkezés Budapestre, a BOK Csarnokhoz a késő esti órákban. (860 km)

A programok sorrendje szervezési megfontolásból felcserélődhet. Bizonyos látnivalók elérhetősége – a helyi szabályoktól függően – időközben módosulhat, ebben az esetben megfelelő helyettesítő programról gondoskodunk.

Időpont és árak:

Időpont: 2021. október 23-26. (szombat-kedd)
Részvételi díj: 82.000 Ft/fő

Gyerekkedvezményes ár (14 éves korig): 75.000 Ft/fő 

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás három éjszakára reggelivel 3* szálloda kétágyas szobáiban (pótágyazható)
 • Idegenforgalmi adó
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • Háromfogásos vacsora a szállodában három estére 18.000 Ft/fő 
 • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 4,5%-a + 2.200 Ft/fő
 • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.200 Ft/fő
 • Egyágyas felár 30.000 Ft/fő (egyágyas szoba jelenleg nem elérhető, egy hölgy utas társítást vár)

Programok költségei:

 • Motorcsónakozás Sirmionében 10 euró/fő 
 • Scaligeri-vár Malcesinében 5 euró/fő 
 • Felvonójegy oda-vissza a Monte Baldóra kb. 25 euró/fő
 • Borkóstoló Bardolinóban kb. 15 euró/fő
 • Gardaland belépő kb. 40 euró/fő
Felszállási lehetőségek:
 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:00
 • Budapest, Jagelló út 1-3. Kongresszusi Központ 6:20
 • További felszállás az M7 autópálya útvonalán előzetes egyeztetés alapján lehetséges!
 • Utasfelvétel az első indulás előtt 15 perccel!

Szállodánk weboldala: www.leterrazzesullago.eu
A Garda-tó weboldala: www.visitgarda.com
Felvonó a Monte Baldóra: www.funiviedelbaldo.it
Verona honlapja: www.verona.net