Aktuális akciós utaink:

SZLOVÉN VAKÁCIÓ

Eurotrip ajánlat: 4 napos körutazás Szlovéniában strandolási lehetőséggel.

Beutazási feltételek: Szlovéniában 2022. február 21. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Szlovénia körutazás 4 nap

  Szlovénia Európa egyik legcsodásabb országa. Minden megtalálható itt, ami az utazónak érdekes lehet: szép városok, sziklás hegycsúcsok, alpesi tavak, várak, barlangok és a festői tengerpart. Kis méretének köszönhetően könnyen bejárható, nincsenek nagy távolságok, ezért már pár nap alatt is gazdag programot járhat be a látogató. Tarts velünk és ismerjük meg együtt ezt a meseszép szomszédos kis országot!

  Nézd meg 3 napos Szlovénia kincsei utazásunk programját is:
  Szlovénia kincsei 3 nap

  1. nap:

  Maribor és Ljubljana

  Indulás reggel 6:30 órakor Budapestről a BOK-csarnoktól, találkozó 6:15 órakor. Délelőtt folyamatosan utazunk Szlovénia felé, ahol első megállónk Maribor lesz. Rövid közös sétánk során megnézzük a világ legrégibb szőlőtőkéjét, ami a Dráva partján található.

  Ezután folytatjuk az utazást Ljubljanába. A szlovén főváros egyedi hangulata annak köszönhető, hogy a nagy 1895-ös földrengést követően egészen sajátos építészeti stílusban állították helyre a belvárost. Sétát teszünk a Ljubljanica partján, megismerjük a város híres tereit (Prešeren-tér, Kongresszusi-tér), bemegyünk a városháza udvarára, látni fogjuk a Hármashidat és a sárkányok szobrait. Ljubljanai programunk után elfoglaljuk szálláshelyünket Szlovénia északi részén, a hegyvidéki területen.

  2. nap:

  Tengerparti pihenés: Piran és Portorož

  Egész napos programként a szlovén tengerpartra utazunk. A napot az isztriai Portorožban töltjük el. A szlovén riviéra gyöngyszeme ez a mesés tengerparti városka. Parányi területén éttermek, fagyizók, bárok és elegáns szállodák találhatók. A városi strand egésznapos kikapcsolódási lehetőséget nyújt számunkra. Portorožból városi buszjárattal könnyen elérhető a közeli Piran. Érdemes felkeresni ezt a kis ékszerdobozt, Szlovénia egyik legszebb fekvésű városát.

  Lipicai ménes és lovas show

  Délutáni fakultatív programként különös élményre invitálunk. Felkeressük a lipicai ménest, ahol a látogatás során megismerkedünk a világhírű lófajta történetével és jellegzetességeivel. Ezután részt veszünk a többszáz éves hagyományokkal büszkélkedő egy órás lipicai lovas bemutatón. Aki részese lesz az előadásnak, garantáltan életreszóló élménnyel gazdagodik. A lipicai látogatást követően visszatérünk a tengerpartra, ahol csatlakoznak hozzánk az egésznapos strandolók és visszautazunk a szálláshelyre.

  A lipicai programra előzetes jelentkezés szükséges. A program díja a második részlettel együtt fizetendő. Árak felnőtt 10.000 Ft/fő, diák 8.500 Ft/fő (26 évig), gyerek 6.500 Ft/fő (6-18 év), 6 év alatt ingyenes. Családi jegy összesen 27.000 Ft (2 felnőtt, 3 gyerek).

  3. nap:

  Bledi-tó és Bohinj

  Reggeli után a Bledi-tóhoz utazunk. Programunkat a mesebeli sziget meglátogatásával kezdjük. Különösen látványos ez a kirándulás, hiszen a fából készült 18 fős pletnákkal jutunk át a szigetre, ahol fél órát töltünk el. Miután visszatértünk a tópartra felkeressük a bledi várat. A 100 méteres magasságból fantasztikus panoráma fogad bennünket. Ezután három óra délutáni szabadidőt tartunk Bled központjában. Így bőven jut idő strandolásra, kisvonatozásra, ebédelésre vagy akár egy tó körüli sétára.

  Délután a Bohinji-tó partjára utazunk. A tóparton érdekes látnivalók fogadnak bennünket: az Ördög hídja, az Aranyszarv (Zlatorog) szobra és egy szép középkori templom. Ezek megtekintését követően a közeli 1535 méter magas Vogel-hegyre vezető kötélpályás felvonóval magasodunk a tó fölé. Szerencsés esetben a heggyel szemközti oldalon megcsodálhatjuk Szlovénia nemzeti jelképét, a 2864 méter magas Triglav csúcsot.

  4. nap:

  Postojnai barlang és Predjama vára

  Reggeli után a szlovén karsztvidékre utazunk, ahol a Postojnai Cseppkőbarlangot keressük fel. A ,,Barlangok Királynője” a világ egyik leghíresebb cseppkőbarlangja, Szlovénia nemzeti büszkesége és első számú turisztikai látnivalója. A látogatás során 4700 méteres szakaszt fogunk bejárni, aminek a nagy részét kisvonattal tesszük meg. Miután az elektromos kisvonatokkal megérkezünk a barlang középső járatszintjére, 1200 méteres gyalogos szakasz következik, végül ismét kisvonatra szállunk. A látogatás időtartama másfél óra.

  Következő állomásunk a látványos Predjamai vár lesz, Postojna szomszédságában. A merész fekvésű épület fő nevezetessége, hogy egy 120 méteres sziklafalba épült a középkorban. Megismerjük a vár legendáit, köztük Predjamai Erazem tragikus történetét. A predjamai vár megtekintése után megkezdjük a hazautazást. Budapestre az esti órákban érkezünk meg.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpontok:

  • 2022. július 14-17. (csütörtök-vasárnap) megtelt
  • 2022. augusztus 18-21. (csütörtök-vasárnap) foglalható

  Részvételi díj (felnőtt)

  • 74.900 Ft/fő

  Részvételi díj (gyerek 14 éves korig):

  • 69.900 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 3 éjszakára 3* szálloda 2 ágyas szobáiban reggelivel Hotel Creina: www.hotelcreina.si
  • Idegenforgalmi adó
  • VOX készülék a városnézésekhez
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Szállodai vacsora 3 estére 12.000 Ft/fő
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 2.200 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.200 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára 30.000 Ft/fő (nem elérhető)

  Programok költségei:

  • Programok költségei összesen kb. 85 euró/fő (Postojnai barlang, Predjama vár, pletnázás a Bledi-tavon, bledi vár, felvonó a Vogel-hegyre)
  • Lipicai ménes meglátogatása és lovas show felnőtt 10.000 Ft/fő, diák 8.500 Ft/fő (26 évig), gyerek 6.500 Ft/fő (6-18 év), 6 év alatt ingyenes. Családi jegy összesen 27.000 Ft (2 felnőtt, 3 gyerek). A program díja a második részlettel egyszerre forintban fizetendő

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 8:00
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:30
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
  • Utasfelvétel az első budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]