SEMMERING: AZ OSZTRÁK HÁGÓK CSODÁI 1 NAP

Eurotrip ajánlat:  egynapos kirándulás Ausztriába / vonatozás a Semmeringi-hágón / látogatás a Lindt csokoládé mintaboltjában

Beutazási feltételek: Ausztriába 2022. május 16. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Kirándulásunk során vonatozással egybekötve megismerkedünk a Semmeringi-hágó páratlan természeti adottságaival, felkeressük a Maria Schutz-i kegytemplomot és vásárolunk a Lindt csokoládé mintaboltjában.

  Nézd meg Zakopane Advent 2 napos programunkat is!

  1. nap: Utazás Ausztriába, Semmeringi-hágó, Lindt csokoládé bolt

  Indulás 6:30 órakor Budapestről a BOK Csarnoktól, találkozás 6:15 órakor. Első állomásunk Maria Schutz-ba a kegyhely templomhoz vezet minket. A kéttornyos templom barokk stílusban 1738-ban épült, egy csodatevő, gyógyító forrás fölé. Maria Schutz az egyetlen passiós rendi kolostor egész Ausztriában.

  Ezután a Semmeringi-hágót keressük fel, amely a nagy alpesi hágók közül a legalacsonyabb. Egészen 1160-ig nem volt különösebb jelentősége, ameddig az első katonai kórház meg nem épült. Északról a Rax hegység és a Schneeberg veszi körül. Felszállunk a Semmeringi vasútra és közel fél órán keresztül élvezzük a viaduktokkal, alagutakkal átívelt hágó szépségeit. Európában az első normál nyomtávú vasúti pályával épült hegyi vasút volt 1854-ben. Idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk történetével, érdekességeivel.

  Vonatukról leszállva Gloggnitz városa vár minket, ahol megejthetjük Mikulásra és karácsonyra a csokoládé bevásárlásunkat a Lindt csokoládé mintaboltjában. Utunk ezek után a Pokol völgyeként is ismert Höllental felé vezet minket, ahol bejárjuk a szoros vadregényes völgyét. A közel 12 km-es táj szépségeit a Schwarza-patak kíséri.

  Egy aprócska séta során bepillantást nyerünk Schwarzau im Gebirge apró településbe, megismerkedve nevezetességeivel. Kellemesen elfáradva indítjuk utunkat hazafelé 17:00 órakor, hazaérkezés Budapestre várhatóan 22:00 órakor.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpontok:

  • 2022. november 20. vasárnap

  Részvételi díj:

  • 12.900 Ft/fő

  Gyerekkedvezményes ár 14 éves korig:

  • 9.900 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás 550 Ft/fő
  • lemondási biztosítás erre az utazásra nem köthető

  Programok költségei:

  • Semmeringi vonatjegy ára kb. 5 euró/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Vértesszőlős, McDonald’s (Határ út 1-3.) 7:30
  • M1 Bábolna pihenőhely OMV (93. km) 7:50
  • Győr, Tesco (Királyszék út 33.) 8:20
  • M1 Moson pihenőhely (162. km) 9:00
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]