Eurotrip ajánlat: 4*-os tengerparti szálloda félpanzióval + látogatás Dubrovnikban + kirándulás Korčulára 

Beutazási feltételek: Horvátországba és Bosznia-Hercegovinába szabadon, korlátozás nélkül lehet beutazni. További részletek Horvátországról IDE , Bosznia-Hercegovináról IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

Pünkösd Dalmáciában 4 nap

Pünkösdkor Dalmáciába utazunk. Szállásunk a boszniai tengerparton található Neum városában lesz. Innen indulva meglátogatjuk Dubrovnikot és egész napos kirándulásra utazunk a Pelješac-félszigetre és Korčulába. Hazafelé Bosznia híres nevezetességét a blagaji kolostort tekintjük meg.  

1. nap:

Érkezés a szálláshelyre Neumba

Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről, a BOK Csarnoktól. Napközben folyamatosan utazunk Horvátország rövid érintésével Bosznián keresztül Neum felé. A tengerpartra várhatóan a kora esti órákban érkezünk meg. Szállásunk a tengerparti Hotel Nova 4* Neum lesz. Este vacsora a szállodában.

2. nap:

Dubrovniki látogatás

Reggeli után Dubrovnikba utazunk. Horvátország egyik legnépszerűbb célpontját, az Adria gyöngyét közös városnézés során fedezzük fel (Pile-kapu, városfal, főtér, városháza, ferences és domonkos templomok). Délután szabadidő Dubrovnik központjában, melynek során érdemes körbejárni a kiváló állapotban megmaradt középkori városfalat, ebédelni, fagyizni, vásárolni. Az igazán elszántak akár a város fölé magasodó Srđ-hegy 412 méter magas kilátóját is megközelíthetik felvonóval. Dubrovniki programunk után visszautazunk a szálláshelyre.

A dubrovniki kirándulás a részvételi díj részét képezi, nem kell érte fizetni. Az esetleges belépőköltségek és hajókirándulás díja a helyszínen fizetendő (nem kötelező).

3. nap:

Szabadnap Neumban és fakultatív kirándulás Korčulába

Egész napos szabadprogram lehetőség Neumban a tengerparton. Érdekes fakultatív buszos kirándulásként utasainkat a Pelješac-félszigetre és Korčulába invitáljuk. A kirándulás során látni fogjuk Ston híres városfalát. Ezután folytatjuk az utazást és a boráról is híres Pelješac-félszigeten hidegtálas borkóstoló programon veszünk részt (háromféle bor, sonka és sajttál). Délután rövid hajózással kelünk át Korčula-szigetre, ahol a névadó városban töltünk el egy kis időt. Késő délután visszautazunk a szállodába.

A fakultatív kirándulás díja 12.500 Ft/fő. A kirándulásra előzetes jelentkezés szükséges, díja a részvételi díjjal együtt fizetendő. Az ár tartalmazza a hajójegyet és a borkóstoló programot is, de nem tartalmaz fakultatív belépődíjakat (nem kötelező).

4. nap:

Blagaji dervis kolostor és hazautazás

Korai reggeli után elhagyjuk a szálláshelyet. Délelőtt Boszniában az ország gyöngyszemének tartott blagaji dervis kolostort látogatjuk meg. Az 1500-as években épült kolostort egy kétszáz méter magas sziklafalra építették. A látogatás után folytatjuk az utazást Bosznián keresztül. Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk meg 23:00 óra körül.

A programok sorrendje szervezési megfontolásból változhat.


IDŐPONT ÉS ÁRAK

Indulás időpontja Nap/éjEllátás jellegeSzabad helyek Részvételi díj
felnőtt
Részvételi díj
gyerek (18 évig)
2024.05.174/3Félpanzió foglalható99.900 Ft89.900 Ft

Az ár tartalmazza:

 • Utazás komfortos autóbusszal
 • Szállás 3 éjszakára Neumban 4* tengerparti szálloda 2 ágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető), idegenforgalmi adó
 • Reggeli és vacsora a szállodában, italfogyasztás külön fizetendő
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

 • EUB Storno és Top kombinált utasbiztosítás a teljes részvételi díj 2,5%-a + 2.840 Ft/fő
 • EUB Top BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.840 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára 40.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás vállalása esetén nem szükséges fizetni)

Programok költségei:

 • fakultatív buszos kirándulás a Pelješac-félszigetre és Korčulába 12.500 Ft/fő (jelentkezéskor fizetendő)
 • belépők a városnézések során: dubrovniki templomok kb. 10-12 euró/fő, hajózás Dubrovnikban kb. 20 euró/fő, blagaji kolostor kb. 5 euró/fő (helyszínen fizetendő)

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
 • Budapest, Hunyadi János úti Auchan benzinkút 6:30
 • M6 Érd MOL pihenőhely (Ercsi út) 6:50
 • M6 Újvárosi pihenőhely (71. km OMV) 7:15
 • M6 Paksi pihenőhely (108. km M.Petrol) 7:45
 • M6 Fácánkerti pihenőhely (134. km MOL) 8:15
 • M6 Geresdi pihenőhely (165. km OMV) 8:40
 • Mohács Tesco parkoló (Pécsi út 61.) 9:00
 • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

Pünkösd Dalmáciában

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Pünkösd Dalmáciában

"*" a kötelező mezőket jelöli

Utasok hozzáadása*
Név
Születési dátum
 
Lakcím (számlázási cím)*
Adatvédelmi és a biztosítások*
Hírlevél feliratkozás

Eurotrip Utazási Iroda

Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

Üdvözlettel:
EuroTrip csapat

  Hova szeretnétek utazni?

  - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

  [acrepeater add_passanger class:addpass]  [/acrepeater]