TÉLI SZÜNET SZLOVÉNIÁBAN 2 NAP

Eurotrip ajánlat:  Betlehemi előadás Postojnában / Ljubljana ünnepi díszben / Bledi-tó télen / óriásfánk Trojanéban

Beutazási feltételek: Szlovéniában 2022. február 21. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  Az év utolsó utazása Szlovéniába vezet, ahol egy különleges előszilveszterrel búcsúztatjuk az óévet. A két ünnep között megnézzük a karácsonyi vásárt a csinos Ljubljanában, fánkot kóstolunk a népszerű Trojanéban, meglátogatjuk a Bledi-tavat havas környezetben és a Postojnai Cseppkőbarlangban egy különleges betlehemi előadást nézhetünk meg, amitől elakad a lélegzetünk!

  1. nap: Karácsonyi előadás a Postojnai Barlangban

  Reggel 6:15 órakor indulunk Budapestről. Folyamatosan utazunk Szlovénia felé, ahol az első megállónk Trojane lesz, egy nagyméretű fánkjairól méltán nevezetes hely. Akinek karácsonykor nem volt elég a bejgli most pótolhat: ezen a pihenőhelyen egy év során több mint egymillió fánkot értékesítenek. Délután a kétszáz éve felfedezett Postojnai Barlangot keressük fel. A barlangban minden évben decemberben a két ünnep között különleges élő betlehemi előadással várják a látogatókat. A barlangba kisvonattal megyünk be és azzal is jövünk ki, a két vonatozás között pedig 1200 méteres szakaszon háromnegyed órás sétán veszünk részt, így a teljes látogatás időtartama másfél óra. 

  A Postojnai Barlang betlehemi programjára a belépőjegyeket előre szükséges lefoglalni és megvásárolni, ezért a jegy ára a részvételi díjjal együtt fizetendő: felnőtt 12.500 Ft/fő, diák 10.000 Ft/fő (16-25 év), gyerek 8.000 Ft/fő (15 év alatt).

  Postojnai programunk után folytatjuk az utazást és este megérkezünk Kranjban található szálláshelyünkre. A szállás éttermében fakultatív vacsorázási lehetőség.

  2. nap: Téli varázslat a Bledi-tónál és ljubljanai karácsonyi vásár

  Reggeli után a Bledi-tóhoz utazunk, ahol két órát töltünk el. Érdemes a tóparton sétálni, ennyi idő alatt akár körbe is lehet járni a tavat. A centrumban érdemes vásárolni, szuvenírezni és megkávézni. Nagy hidegben télen még az is megeshet, hogy a tó vize befagy. A bledi délelőttöt követően folytatjuk utunkat és Ljubljanában részt veszünk a karácsonyi vásáron. A szlovén főváros egy igazi gyöngyszem. Először kellemes sétára indulunk a belvárosban, majd a szabaidőben a Ljubljanica-folyó partján érdemes eltölteni a délutánt. Ljubljanai látogatásunk után hazaindulunk és egy pihenővel folyamatosan utazunk Magyarország felé. Budapestre az esti órákban érkezünk meg, várhatóan 22:00-23:00 óra között.

  *A programok sorrendje szervezési megfontolásból változhat.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpont:

  • 2022. december 29-30. (csütörtök-péntek)

  Részvételi díj (felnőtt):

  • 37.900 Ft/fő, előfoglalási akcióban: 32.900 Ft/fő
  • Az előfoglalási akció 2022. október 31-ig, de legfeljebb csoportonként az első 20 fő foglaló részére vehető igénybe. Az előfoglalási árnál kedvezőbb ár később nem lesz elérhető.

  Gyerekkedvezményes ár (14 éves korig):

  • 32.900 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 1 éjszakára a Hotel Creina kétágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető)
  • Bőséges reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Szállodai svédasztalos vacsora 4.500 Ft/fő
  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 1.100 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.100 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára (kérésre) 15.000 Ft/fő

  Programok költségei:

  • Postojnai Barlang élő betlehemi előadás belépőjegy 12.500 Ft/fő felnőtt, 10.000 Ft/fő diák (16-25 év), 8.000 Ft/fő gyerek (15 év alatt). A belépőjegy díja a részvételi díjjal együtt fizetendő.

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Budaörs, Garibaldi utca 2. McDonald’s 6:50
  • Fehérvári pihenőhely M7 Shell benzinkút 7:30
  • Siófok Tesco parkoló Vak Bottyán utca 27. 8:00
  • Balatonlellei pihenőhely M7 Mol-Marché 8:30
  • Nagykanizsa M.Petrol benzinkút Vásárhelyi út 1. 9:45
  • Utasfelvétel az első budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]