KRAKKÓ ÉS ZAKOPANE ADVENT 3 NAPOS

Eurotrip ajánlat:  háromnapos adventi hétvége / szállás hegyi környezetben / Krakkó ünnepi díszben

Beutazási feltételek: Lengyelországba 2022. március 28. óta oltás és teszt nem szükséges a beutazáshoz. További részletek IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap


  December első hétvégéjén háromnapos kirándulásra utazunk Lengyelországba. Szállásunk két éjszakára Zakopanéban lesz, ahol az első délutánunkat is töltjük. Másnap Krakkóba utazunk és az egész napot a  krakkói adventi városban töltjük el. Harmadnap zárásként lovaskocsizunk Zakopanéban, majd hazatérünk.

  Szálloda:

  Hotel Bel-Ami***: színvonalas három csillagos szálloda Zakopane belvárosában, a sétálóutcától gyalogosan 5 perc távolságra.

  1. nap: Utazás Zakopanéba, siklózás a Gubałówkára, gorál lakoma

  Indulás 6:30 órakor Budapestről, találkozás 6:15 órakor. További felszállás az útvonal mentén lehetséges. Szlovákián keresztül utazunk, útközben egy 45 perces pihenőt tartunk a 960 méteres magas Donovalyban. Zakopanéba kora délután fogunk megérkezni. Elfoglaljuk a belvároshoz közel található szálláshelyünket, majd belevetjük magunkat a város sűrűjébe. Közös sétánk során látni fogjuk a Tátra Múzeumot, a górálok (hegylakók) lovaskocsijait, egy kis fatemplomot és mellette a több száz éves helyi temetőt, végül átsétálunk a zakopanei piacon. A sétálóutca végéről indul a Gubałówka felvonó, mellyel 1128 méteres magasságba kapaszkodunk fel és gyönyörködünk a Magas-Tátra lengyel oldalában.

  Górál “hegylakó” lakoma (választható): Az esti lakomát egy jellegzetes helyi karczmában (csárda) tartjuk, ahol több ízig-vérig lengyel fogást kóstolhatunk meg! Az előétel juhsajtos és paradicsomos pirítós, a leves a híres lengyel zsurek kolbásszal és tojással, a főétel sült csülök sörös öntettel kemencés burgonyával és savanyított káposztával, a desszert pedig almáspite lesz. Az ételek mellé kancsós vizet szolgálnak fel, az egyéb italfogyasztás külön fizetendő (a menü változtatásának jogát szervezési okból fenntartjuk). A lakomára előzetes jelentkezés szükséges, a részvételi díjjal együtt fizetendő, a vacsora ára 9.500 Ft/fő.

  2. nap: Egész napos program Krakkóban

  A reggeli után Krakkóba utazunk, ahová délelőtt érkezünk meg. Közös sétánk során megismerkedünk a várossal (Wawel-domb, főtér, Posztócsarnok), majd egész délután szabadidő áll rendelkezésre Krakkóban. A város advent idején ünnepi díszbe öltözik. Délután érdemes megebédelni, forralt borozni, felkeresni valamelyik múzeumot – hiszen ahogy mondják, Krakkó Lengyelország kulturális fővárosa! Késő délután buszra szállunk és visszautazunk Zakopanéba, ahová az esti órákban érkezünk meg.

  3. nap: Szabadidő Zakopanéban és fakultatív sajtkészítés

  A kényelmes reggeli után elhagyjuk szállásunkat, bepakolunk a buszba. Ezután egész napos szabadidő Zakopanéban 15:30 óráig, amelynek során érdemes vásárolni, ebédelni vagy egyénileg lovaskocsizásra indulni a főutcáról.

  Sajtkészítő tanfolyam (választható): választható programként egy környékbeli sajtkészítő manufaktúrát keresünk fel, ahol megismerkedhetünk a híres tátrai sajt, az oscypek készítésének rejtelmeivel és saját sajtunkat is elkészítjük. A programra előzetes jelentkezés szükséges, a részvételi díjjal együtt fizetendő, a program ára 3.500 Ft/fő.

  Ezt követően a résztvevőknek is kényelmesen jut idejük az ebédelésre és a bevásárlásra Zakopane központjában. Budapestre 15:30 órakor indulunk vissza, így várhatóan 22:00-23:00 óra között érkezünk meg.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  Időpont:

  • 2022. december 2-4. (péntek-vasárnap)

  Részvételi díj (felnőtt):

  • 54.900 Ft/fő, előfoglalási akcióban: 49.900 Ft/fő
  • Az előfoglalási akció 2022. október 31-ig, de legfeljebb csoportonként az első 20 fő foglaló részére vehető igénybe. Az előfoglalási árnál kedvezőbb ár később nem lesz elérhető.

  Gyerekkedvezményes ár (14 éves korig):

  • 49.900 Ft/fő

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 2 éjszakára a zakopanei Hotel Bel-Ami*** kétágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető)
  • Bőséges reggeli a szállodában
  • Csoportkísérő idegenvezető

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 1.650 Ft/fő  
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 1.650 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára (kérésre) 30.000 Ft/fő

  Programok költségei (fakultatív):

  • Górál lakoma zakopanei csárdában 9.500 Ft/fő (jelentkezéssel együtt fizetendő)
  • Sajtkészítő tanfolyam 3.500 Ft/fő (jelentkezéssel együtt fizetendő)
  • krakkói belépőjegyek 30-50 zloty/fő (helyszínen fizetendő)
  • Gubałówka siklójegy ára kb. 25 zloty/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:30
  • Dunakeszi, Fóti út 120. Tesco parkoló 6:55
  • Vác, Gödöllői út 1. OMV benzinkút 7:20
  • Rétság, Rákóczi út MOL benzinkút 7:50
  • Nagyoroszi, Szent István tér Első világháborús emlékmű 8:30
  • Utasfelvétel a budapesti indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap


   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]