HÚSVÉT DALMÁCIÁBAN

Eurotrip ajánlat: 4* tengerparti szálloda félpanzióval + látogatás Dubrovnikban + kirándulás Korčulára 

Beutazási feltételek: Horvátországba és Bosznia-Hercegovinába szabadon, korlátozás nélkül lehet beutazni. További részletek Horvátországról IDE , Bosznia-Hercegovináról IDE kattintva olvashatók.

100% pénzvisszafizetési garancia a részvételi díjra: Amennyiben az utazást nem tudjuk elindítani, a teljes részvételi díjat visszafizetjük. A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik az egyéni utazásképtelenség eseteire. További részletek gyakori kérdések oldalunkon olvashatók.

  Jelentkezési űrlap

  Húsvét Dalmáciában 4 nap

  Húsvétkor Dalmáciába utazunk. Szállásunk a boszniai tengerparton található Neum városában lesz. Innen indulva meglátogatjuk Dubrovnikot és egész napos kirándulásra utazunk a Pelješac-félszigetre és Korčulába. Hazafelé Bosznia híres nevezetességét a blagaji dervis kolostort tekintjük meg.  

  1. nap:

  Érkezés a szálláshelyre Neumba

  Indulás reggel 6:15 órakor Budapestről, a BOK Csarnoktól. Napközben folyamatosan utazunk Horvátország rövid érintésével Bosznián keresztül Neum felé. A tengerpartra a késő délutáni órákban érkezünk meg. Szállásunk a tengerparti Hotel Nova 4* Neum lesz. Este vacsora a szállodában.

  2. nap:

  Szabadnap Neumban és fakultatív kirándulás Korčulába

  Egész napos szabadprogram lehetőség Neumban a tengeparton. Érdekes fakultatív buszos kirándulásként utasainkat a Pelješac-félszigetre és Korčulába invitáljuk. A kirándulás során megtekintjük az ezeréves sókitermelésről nevezetes Ston város látnivalóit, köztük a híres városfalat. Ezután folytatjuk az utazást és a boráról is híres Pelješac-félszigeten hidegtálas borkóstoló programon veszünk részt (háromféle bor, sonka és sajttál). Ezután rövid hajózással kelünk át Korčula-szigetre, ahol a névadó városban töltünk el egy kis időt. Késő délután visszautazunk a szállodába.

  A fakultatív kirándulás díja felnőtteknek 12.000 Ft/fő, gyerekeknek 8.000 Ft/fő. A kirándulásra előzetes jelentkezés szükséges, díja a részvételi díjjal együtt fizetendő. Az ár tartalmazza a hajójegyet és a borkóstoló programot is, de nem tartalmazza az esetleges fakultatív belépődíjakat (Ston városfal kb. 5 euró/fő, nem kötelező).

  3. nap:

  Dubrovniki látogatás

  Reggeli után Dubrovnikba utazunk. Horvátország egyik legnépszerűbb célpontját, az Adria gyöngyét közös városnézés során fedezzük fel (Pile-kapu, városfal, főtér, városháza, ferences és domonkos templomok). Délután szabadidő Dubrovnik központjában, melynek során érdemes körbejárni a kiváló állapotban megmaradt középkori városfalat, ebédelni, fagyizni, vásárolni. Az igazán elszántak akár a város fölé magasodó Srđ-hegy 412 méter magas kilátóját is megközelíthetik felvonóval. Dubrovniki programunk után visszautazunk a szálláshelyre.

  A dubrovniki kirándulás a részvételi díj részét képezi, nem kell érte fizetni, az esetleges belépőköltségek és hajókirándulás díja a helyszínen fizetendő (nem kötelező).

  4. nap:

  Blagaji dervis kolostor és hazautazás

  A reggeli után nyolc órakor elhagyjuk a szálláshelyet. Délelőtt Boszniában az ország gyöngyszemének tartott blagaji dervis kolostort látogatjuk meg. Az 1500-as években épült kolostort egy kétszáz méter magas sziklafalra építették. A látogatás után folytatjuk az utazást Bosznián keresztül. Budapestre a késő esti órákban érkezünk meg 22:00-23:00 óra körül.


  IDŐPONT ÉS ÁRAK

  IndulásNap/éjEllátásRészvételi díj
  felnőtt
  Akciós ár
  felnőtt*
  Részvételi díj
  gyerek (14 évig)
  Akciós ár
  gyerek* (14 évig)
  2023.04.074/3Félpanzió99.900 Ft89.900 Ft89.900 Ft80.900 Ft

  * Az előfoglalási akciós ár csoportonként az első 20 fő részére érvényes.

  Az ár tartalmazza:

  • Utazás komfortos autóbusszal
  • Szállás 3 éjszakára Neumban 4* tengerparti szálloda 2 ágyas szobáiban (háromágyas szoba kérhető), idegenforgalmi adó
  • Reggeli és vacsora a szállodában
  • Idegenvezetés

  Az ár nem tartalmazza:

  • Lemondási (sztornó) és Aegon Compass Basic BBP kombinált utasbiztosítás 4,5% + 2.200 Ft/fő
  • Aegon Compass Basic BBP utasbiztosítás (lemondási biztosítás nélkül) 2.200 Ft/fő 
  • Egyágyas szoba felára 40.000 Ft/fő (korlátozottan elérhető, társítás esetén nem kell fizetni)

  Programok költségei:

  • fakultatív buszos kirándulás a Pelješac-félszigetre és Korčulába: felnőtt 12.000 Ft/fő, gyerek 8.000 Ft/fő (előre fizetendő)
  • belépők a városnézések során: Dubrovnik 10-12 euró/fő, Ston 5 euró/fő, hajózás Dubrovnikban kb. 20 euró/fő, blagaji kolostor kb. 5 euró/fő (helyszínen fizetendő)

  FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Budapest, Dózsa György út 1. BOK Csarnok előtt 6:15
  • Budapest, Hunyadi János úti Auchan benzinkút 6:30
  • M6 Keresztúri pihenőhely (31. km MOL) 6:50
  • M6 Újvárosi pihenőhely (71. km OMV) 7:15
  • M6 Paksi pihenőhely (108. km M.Petrol) 7:45
  • M6 Fácánkerti pihenőhely (134. km MOL) 8:15
  • M6 Geresdi pihenőhely (165. km OMV) 8:40
  • Mohács Tesco parkoló (Pécsi út 61.) 9:00
  • Utasfelvétel az indulás előtt 15 perccel!

   Jelentkezési űrlap

   Eurotrip Utazási Iroda

   Utazási irodánk célközönsége elsősorban a 18-55 éves korosztály. Utasaink között fiatal felnőttek, főiskolások és egyetemisták, vidám középkorúak és családok gyerekektől a nagyszülőkig egyaránt visszajáró vendégeink. Utazásainkra jelentkezhetsz párban, családként, baráti társasággal, de akár egyedül is. Nálunk mindenki megtalálja a társaságát és minden korosztály talál kedvére való utazást.

   Bízunk benne, hogy egyre többen szeretnétek megismerni Európa számos érdekes és szép pontját, melyek közelebb vannak, mint gondolnátok. Az Eurotrip Utazási Iroda munkatársai és népszerű idegenvezetői mind azon lesznek, hogy vágyott úti céljaitokra eljussatok velünk.

   A világ sokszínű – ismerd meg velünk!

   Üdvözlettel:
   EuroTrip csapat

    Hova szeretnétek utazni?

    - válasz az alábbi exkluzív ajánlatok közül -

    [acrepeater add_passanger class:addpass]    [/acrepeater]